Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Bloc de Foie Gras de Canard 100 g. - Elisabeth Patignac, Toulouse Cremet og blød Foie Gras. Mildt saltet og krydret - perfekt ledsager på et ristet stykke toast.
99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Foie Gras de Canard entier 90 g. - Elisabeth Patignac Toulouse Foie Gras i finere forstand. Andelever krydret med slt og peber, samt toppet af med en smule sukker for at bringe Foir Gras' i balance.
119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)
En lækker fransk paté med Fasan. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
Gésiers de Canard Confits 250 g. - Elisabeth Patignac Toulouse Confiterede Andekråser med salt og peber. Tun juleaften med de perfekte andekråse!
99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)
En lækker fransk paté med and. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
En lækker fransk paté med vildsvin. Indeholder 125 gr. Ideel til det gode smørrebrød eller som en del af en gave.
23,00 DKK
Terrine champétre aux Noix 180 g. - Elisabeth Patignac Toulouse ​Landelig og rustik paté med nød. Fantastisk med sylt på toppen, samt ristet rugbrød.
79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Terrine de Caille aux raisins 180 g. - Elisabeth Patignac Toulouse Vagtel paté med druer, løg, æg, salt samt peber. Et meget krydret og smagfuld paté.
79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Terrine Au Magret de Canard Fumé 180 g. - Elisabeth Patignac Toulouse Paté med røget andebryst. Perfekt på landbrød med en sødlig chutney.
79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Rillettes tradition pur canard 180 g. - Elisabeth Patignac Toulouse Kogt i mange timer i andefedt. Kødet er pillet fra hinanden i hånden for at bibeholde fibre i kødet. Servere et stykke landbrød med Rilletten, som har været i ovnen i 5-10 min. v/ 180 gr. Perfekt som forret eller aperitif.
99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler