Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Endnu engang forsøger vi at skabe de bedste forudsætninger for, at netop DU vælger den helt rigtige rom til barbordet, gaven eller til festen. Vi holder igen ROM MESSE i Hillerød Vinkompagni D. 9/11. Vi har sørget for at alle vores leverandører er repræsenteret, så I kan smage størstedelen af vores sortiment og virkelig smage diversitetten i dette store univers. Du får en rigtig god oplevelse, hvor du har mulighed for at smage samt lære noget nyt om rommen. Aftenen vil forløbe sig som en messe, hvor du får et glas ved indgangen, og så starter aftenen ellers. Aftenen vil være spækket med gode tilbud, og en masse god stemning! 

Inviterer kollegaen, vennerne eller familien med og få en super oplevelse i uformelle omgivelser. 

 

150,00 DKK

*** STOR GINSMAGNING I HILLERØD VINKOMPAGNI *** Kom til et spændende arrangement i Hillerød Vinkompagni d. 30/11, hvor det vil fungere som én ginbar. Der vil være mulighed for at smage op mod 30 forskellige kombinationer af GIN&TONICS. God musik og en masse netværk, er hvad vi kan tilbyde denne aften. Der vil selvfølgelig være nogle unikke tilbud på aftenen.

150,00 DKK
Vi inviterer til en afslappet portvinssmagning, hvor der vil være tig mulighed for at købe flaskerne til rigtig gode priser. Der vil også være en konkurrence hvor der bliver trukket lod om en magnum Taylor's 10 års tawny, imellem alle bestillingerne.
299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler