Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

Sorter resultater:

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker. Vina Cecilia Moscato Rose er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende.

39,95 DKK 85,00 DKK (spar 45,05 DKK)
Rosa Cusine er, som navnet siger, en rosé Cava fra Penedes lige syd for Barcelona, Spanien. Vinen er lavet på 100 % Garnacha og kommer fra producenten Parés Baltá. Vinen har en svag lyserød farve med nærmest laksefarvede noter. I glasset ser man tydeligt de flotte elegante bobler der simrer i glasset. Næsen fylder dine sanser med modne jordbær og hindbær, let friske urter samt balsamico og nødder.
225,00 DKK 249,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør.
79,00 DKK 95,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Denne kvalitets Cava er et blend af den lokale Trepat og den knap så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse. En fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. Det er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelkvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.
79,00 DKK 95,00 DKK (spar 16,00 DKK)
Modsat sædvanen er denne Demi-Sec alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop Demi-Sec/Semi-Seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil.
79,00 DKK 95,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og Tempranillo druer efter Frizzante metoden, hvilket vil sige, at der er tale om en let mousserende vin, hvor andengæringen foregår i særlige tryktanke. Efter dannelsen af boblerne tappes vinen på flaske. Frizzante har et tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er ca. halvdelen af en Spumante eller Champagne.

69,00 DKK 85,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Fantastisk frisk Cava med stor friskhed Flot Cava af den bedste kvalitet lavet på de lokale druesorter Macabeo og Malvasia. Den er vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Cavaen har en flot lys farve med et grønt strejf. Den er meget aromatisk af hvide blomster samt frugtagtig og intens i smagen efterfulgt af lidt sødme og med fine bobler. Den er velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, lyst kød, spansk tapas, charcuteri, krydret mad eller blot til ren nydelse.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Blanca Cusine 2010 er en cava fra producenten Parés Baltá, som er beliggende i Penedes syd for Barcelona, Spanien. Vinen er lavet på Chardonnay og Pinot Noir. Farven på denne flotte TOP Cava er let gylden med en flot mousse på toppen. Næsen bære præg af friske mandler, hasselnødder, honninh og figner. Smagen er utrolig moden, lidt oxidativ på den gode måde. Nærmest karamaliseret i stilen.
225,00 DKK 249,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muskat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker. Vina Cecilia Moscato er så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med en tilfredsstillende kilden på tungen af lidt mousserende.
39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler