PRIMITIVO DI MANDURIA DOC - BEL MORO 2014

69,00 DKK 98,00 DKK (spar 29,00 DKK)
Denne vin er produceret af 100 % Primitivo druer (lufttørret), der er dyrket i Manduria provinsen, beliggende i Puglia området i det sydlige Italien - helt nede på Italiens "hæl". Det er en flot vin med en intens dybrød farve, en koncentreret og let krydret frugtbouquet med noter af lakrids. Den er fyldig og rund med en næsten fløjlsblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen er særdeles velegnet til oksekødsretter, pasta, samt de fleste oste.
Model/varenr.: 120 3036

PRIMITIVO DI MANDURIA DOC - BEL MORO 2014

KRAFTIG, FED OG VARM I EFTERSMAGEN....

Denne vin er produceret af 100 % Primitivo druer (lufttørret), der er dyrket i Manduria provinsen, beliggende i Puglia området i det sydlige Italien - helt nede på Italiens "hæl". Det er en flot vin med en intens dybrød farve, en koncentreret og let krydret frugtbouquet med noter af lakrids. Den er fyldig og rund med en næsten fløjlsblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag. Vinen er særdeles velegnet til oksekødsretter, pasta, samt de fleste oste. Tidligere årgang fik 5 ***** ud af 5 mulige i Vinavisen. "Dejlig fyldig rødvin med frugt, syre og sødme i fin balance. En meget anvendelig vin til mange (kød)retter." Vinavisen. ***** Helt igennem en vin der passer til kødretter eller diverse grill...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

 

 

Vinhuset:

I begyndelsen handlede firmaet kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover råder firmaet over et top moderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardia, hvorfra man også distribuerer vinene. Byggeriet er noget af det mest prestigefyldte indenfor vinbranchen, og det er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk