B3 Winery - Shiraz Barossa Valley

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Det er brødrene Peter, Michael og Richard som er personerne bag B3 Wines. Efternavnet er Basedow, hvilket er årsagen til navnet. Familien er længe været kendt for deres produktion af vin, dog under navnet Basedow. Farens tidlige død forudsagde et salg af det gamle vineri, hvorfor de købte et nyt, for at starte på en frisk. 

 

B3 Winery - Shiraz Barossa Valley 2012

Taler man om australsk vin, er det umuligt ikke at nævne Barossa Valley og området produktion af Shiraz. Australien vandt store priser og megen hæder med netop Shiraz fra dette område. 

Vineriet B3 har jordbesiddelser, hvor stokkene er utrolig gamle, hvilket er lidt unikt i Australien. Jordbunden er ufrugtbar og stenet, hvorfor brødrene høster druerne ved den mest optimale fenoliste modenhed. Det resulterer i vine med temmelig høj alkohol og stor koncentration. B3 vine fadlgrestypisk i 16 måneder på amerikanske "hogsheads", som er fade på 240 liter og som giver vinene afrundethed og længere liv på flasken. 
 
 
B3 Barossa Shiraz er lavet på 100 % Shiraz. Farven er meget mørk, duften er jammy, frugtrig og tæt. Mørk chokolade og krydderier er udpræget. En rigtig fin balance mellem den fede modne frugt samt tannin og syren. Server denne vin til kraftige retter af rødt kød eller flødebaseret anretninger. Nyd vinen ved 17 grader og dekantere gerne vinen 1 time inden. 

Vinen kan også henlægges i 5-10 år med stor fordel. 
 
 
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk