Chateau Branaire Ducru - Saint Julien Grand Cru Classé

799,00 DKK 1.049,00 DKK (spar 250,00 DKK)

"Excellent, should be upgraded to a 3. Cru" Robert Parker. Parker har altså nævnt at Branaire Ducru i hans øjne burde være en 3. cru vin med den intense frugt, samtidig med en masse finesse og silkeagtige tanniner. 

Chateau Branaire Ducru - Saint Julien Grand Cru Classé 2010

Branaire Ducru har i nyere tid virkelig flyttet sig stilmæssigt. Slottet har aldrig været dyrket seriøst af diverse anmeldere osv. Men i nyere tid, efter nogle investeringer gjort i marken, kælderen og i ny winemaker har gjort at kvaliteten er fløjet i vejret. Slottet er nu uden tvivl i eliten af Saint Julien. En af de nye filosofier der er kommet til er, at tyngdekraften skal bestemme. Forstået på den måde, at der ingen mekanisk pumpning er. Resulterer i elegante, komplekse og bløde rødvine fra Branaire Ducru. Slottet er en 4.cru Classé. 

Vinen er lavet på 70 % Cabernet Sauvignon, 22 % Merlot, 5 % Cabernet Franc og 3 % Petit Verdot. 

Vinen fremstår fremragende. Duften er præget af svesker, cedertræ, chokolade og mineral. Smagen er intens og kompleks. Kan du finde en markant note af mørk chokolade, så ved du, at du har Branaire Ducru i glasset. Finesse og rigdom. Skøn vin som kan henlægges i mange, mange år endnu. 

Servere denne vin til grillet mad, stort stykke rødt kød eller modne oste. Bør dekanteres inden brug de næste par år. Årgangen gør, at denne vin er særlig interessant til investering. Ring til Hillerød Vinkompagni, hvis det giver anledning til spørgsmål. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk