Chateau Camensac - La Closserie de Camensac Haut Médoc

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Chateau Carmensac blev i 2004 købt af familien Merlaut, som også ejer 2. cru huset Chateau Gruaud.Larose, 3. cruhuset Chateau Ferriére. Chateau Carmensac har tidligere været ejet af den spanske familie Forner, som ejer store Riojagårde. 

 

Chateau Camensac - La Closserie de Camensac Haut Médoc 2008

Chateau Carmensac blev i 2004 købt af familien Merlaut, som i mange generationer har produceret vin i Bordeaux. Carmensac har tidligere været et kloster, men i 1964 ændres det til vinproduktion, hvor der siden har været løbende renoveringer, så det nu står totalt nyt. 

Lige som flere andre Cru Classé slotte i Médoc og Haut-Médoc, er Camensac ikke lige så berømt som naboerne i f.esk. Saint-Julien, så burde det være det, idet slottet råder over et unikt terroir grænsende direkte op til Saint-Julien. Carmensac har i dag winemaker Michel Rolland ansat til at varetage produktionen, hvilket har resulteret i store vine, som burde ligge langt over den 5. cru de er. 

Michel Rolland producerer en 2. vin, som mange leder efter. Closserie de Camensac. Der er mange forskellige variantioner på en 2.vin, og denne her er lavet på druer fra de yngste stokke, og er en glimrende introduktion på Chateau Camensac's Grand Vin. 

La Closserie de Camensac er en drikkevenlig Bordeaux. En vin med finesse, elegance og velsmag. Duften er præget af krydderie, mørke bær og mokka. Smagen har en god fylde og længde. Balanceret glas. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk