Domaine Hugues Pavelot - Savigny-les-Beaune Villages

289,00 DKK 399,00 DKK (spar 110,00 DKK)

Domaine Pavelot blev etabeleret af Jean-Marc Pavelot. Domainet drives i dag af sønnen Hugues, som råder over 13 ha. Deres parceller er placeret i Savigny, og på nogle af de mest efterspurgte Premier crus i Savigny. Beaune og Aloxe-Corton er også i sortimentet. Endvidere en lille hvid parcel i Corton Grand cru. 

Domaine Hugues Pavelot - Savigny-les-Beaune Villages 2016

Denne vin er lavet på 100 % Pinot Noir. Druerne kommer fra forskellige parceller i Savigny, forskellige eksponeringer og jordbund, gør at vinen har en kompleksitet og balance. Druerne kommer fra stokke med over 40 år på bagen. Druerne høstet manuelt og gennemgår en hård selektering under høsten, men også ved ankomst til cuveriet. Efter endt gæring, ender vinen på store franske fade, hvor vinen lagrer i 12-14 måneder alt afhængig af årgang. 

Vinen har en flot ren og klar farve. Duften er intens og aromatisk. Åbne og friske noter af røde bær. Smagen er balanceret. Masser af frugtsødme, men også en masse struktur og elegant alkohol. Eftersmagen er præget af røde bær, krydderier og en sprød kant. 

Drik denne vin ungt og gerne lidt køligt. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk