MOREY-SAINT-DENIS "AUX CHÉSEAUX" 2004 Louis Remy

399,00 DKK

Morey-Saint-Denis er en af de mindre kendte kommuner i Bourgogne. Med sin placering mellem Chambolle-Musigny og Gevrey-Chambertin, er det dog ikke beliggenheden der fejler noget. Morey ligger da også tættere end de to andre, på nogle af de mest berømte grand cru-marker i Cote de Nuits. Stilen er maskuline, raffinerede vine, der som unge er rustikke i kanten, med en overflod af røde bær.

Model/varenr.: 110 4757

Morey-Saint-Denis er en af de mindre kendte kommuner i Bourgogne. Med sin placering mellem Chambolle-Musigny og Gevrey-Chambertin, er det dog ikke beliggenheden der fejler noget. Morey ligger da også tættere end de to andre, på nogle af de mest berømte grand cru-marker i Cote de Nuits. Stilen er maskuline, raffinerede vine, der som unge er rustikke i kanten, med en overflod af røde bær. Med tiden udvikler vinene de fineste noter af vildtkølle, bondegårdsferie, svamperagout og et snert af østers og appelsinskal. Vinene er de perfekte ledsagere til efterårets vildtretter, til de gode simreretter eller som belønning for en god dags arbejde.


Årgang 2004:
Yderst klassisk årgang, som bare smager af Bourgogne. 2004 fik hurtigt ry for at have givet grønne, urtede og stilkede vine, men dette gjaldt kun for de huse som ikke respekterede årgangen. Louis Remy er gået grundigt til værks, og hasr afstilket alle klaser og taget tid til en langsom fermentation. Herved er vinen blevet vidunderligt rustikke og stramme, men uden det grønne præg. Dette er vinen til den som vil opleve hvordan rigtig Bourgogne smager. Vidunderlig nu, og 10 år frem. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk