MOREY-SAINT-DENIS "AUX CHÉSEAUX" 2006 Louis Remy

399,00 DKK

Morey-Saint-Denis er en af de mindre kendte kommuner i Bourgogne. Med sin placering mellem Chambolle-Musigny og Gevrey-Chambertin, er det dog ikke beliggenheden der fejler noget. Morey ligger da også tættere end de to andre, på nogle af de mest berømte grand cru-marker i Cote de Nuits. Stilen er maskuline, raffinerede vine, der som unge er rustikke i kanten, med en overflod af røde bær.

Model/varenr.: 110 4759

 Morey-Saint-Denis er en af de mindre kendte kommuner i Bourgogne. Med sin placering mellem Chambolle-Musigny og Gevrey-Chambertin, er det dog ikke beliggenheden der fejler noget. Morey ligger da også tættere end de to andre, på nogle af de mest berømte grand cru-marker i Cote de Nuits. Stilen er maskuline, raffinerede vine, der som unge er rustikke i kanten, med en overflod af røde bær. Med tiden udvikler vinene de fineste noter af vildtkølle, bondegårdsferie, svamperagout og et snert af østers og appelsinskal. Vinene er de perfekte ledsagere til efterårets vildtretter, til de gode simreretter eller som belønning for en god dags arbejde.

 
Årgang 2006:

Yderst klassisk årgang, som bare smager af Bourgogne. Ligesom 2004, en årgang som ikke fik for meget varme og som er i god balance. Vinen har samme rustikke udtryk som 2004, men med en mere krydret næse og smag. Her er der et godt bid og stadig presente, om end bløde tanniner. En let undervurderet årgang, som i denne kvalitet har udviklet sig fortrinligt.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk