Francis Ford Coppola Winery - Merlot Diamond Collection

189,00 DKK

Francis Ford Coppola har mange sikkert hørt om, han er verdenskendt for mange af sine film - Og specielt "The Godfather". Men nu arbejder han på sit ry indenfor vinbranchen. Han har allerede nu gjort et godt stykke arbejde sammen med sin winemaker Corey beck. 

Model/varenr.: 1000-600-150-10-13

 Francis Ford Coppola Winery - Merlot Diamond Collection 2017

Merlot er en druesort, der fra naturens side er meget blød og fed i sin stil. For at skabe struktur og elegance i vinen, tilføjer de en smule Syrah. Det giver vinen mere koncentration. Druerne høstes i de kølige egne af Californien, der giver mere mineralitet i vinen. Vinen får lov at ligge 12 måneder på franske fade, før vinen flaskes og frigives. 

Vinen er som sagt baseret på Merlot og en smule Syrah. Farven er flot rød med blålige nuancer. Duften er domineret af anis og blommer. Smagen er fyldig og fuld af moden mørk frugt og en frisk syrer. Fadet giver vinen en vaniljekarakter. 

Servere vinen til kalv eller oks og gerne ved 14-16 grader. 

I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, som senere skulle blive til inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin. Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk