Altadonna - Chianti Classico Riserva

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Altadonna vinene er produceret af ingen ringere end Stefano Chioccioli. Stor personlighed med mange års erfaring for Chianti vine. Vanvigtig god vin som skal have opmærksomhed og god mad ved sin side. 

Altadonna - Chianti Classico Riserva 2012

Vinen her er produceret af Niccoló og Enrico Chioccioli, som er sønner af den store, anerkendte ønolog Stefano Chioccioli, som har produceret vine i store dele af verdenen. Hans vine har opnået stor hæder og har ved flere lejligheder modtaget høje point af Wine Spectator, Enthusiast og Robert Parker. 

Vinen her er lavet på 95 % Sangiovese og 5 % Merlot. Høsten foregår manuelt og vinificeres på traditionel vis på temperaturstyret fade, hvorefter den malolaktiske gæring sker på franske barriques. Vinen lagrer til sidst mellem 14-16 måneder på nye franske fade. 

Vinen har en flot rødlig farve. Næsen er præget af mærke bær som blåbær, solbær og brombær. Smagen er cremet og fed. Krydderier der harmonere fint med frugten. Eftersmagen er virkelig intens og powerfuld. En vin der er i stor balance og som kan bærer en stor steg eller bøf. 

Se også Altadonna Chianti Classico her

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk