PRIMITIVO "MENHIR" DOC Manduria 2015

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Det tætteste man kan komme på en top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det - kraftig, fed og frugtrig vin i top klasse. Denne lækre Primitivo di Manduria har en flot violet og dyb farve. Helt frisk og meget fyldig i næsen med lidt soltørrede druer i duften. Smagen er lidt krydret, blød, fed og saftfuld med en eksplosiv fyldig smag i enden. Den er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, og den har lagret i 12 måneder på franske egetræsfade.

Model/varenr.: 120 3104

Menhir Primitivo Manduria DOC 2015

Det tætteste man kan komme på en top Appassimento eller Ripasso Classico uden at være det - kraftig, fed og frugtrig vin i top klasse.

Denne lækre Primitivo di Manduria har en flot violet og dyb farve. Helt frisk og meget fyldig i næsen med lidt soltørrede druer i duften. Smagen er lidt krydret, blød, fed og saftfuld med en eksplosiv fyldig smag i enden.

Den er produceret på druer fra 35 år gamle vinstokke, og den har lagret i 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen anbefales at servere ved en temperatur på 16-18 grader til oksekød, vildt, grillet kød samt kraftigere oste.

Gold medal in Mundus Vini (Årgang 2010)

2 glas i Gambero Rosso 

Cantine Menhir blev først grundlagt i år 2000, og de har fra begyndelsen fremstillet fremragende og autentiske vine. Vingården er beliggende i hjertet af Puglia i byens centrum Minervino di Lecce. Med særlig stor opmærksomhed laver Gaetano nok den bedste Primitivo Manduria vin.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk