-13%

Mezclado - MEZ 1 40% alk.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

MEZ 1 er en sød og fyldig rom, blandet og tappet hos det østjyske romblanderi Mezclado, beliggende i Løsning ved Vejle. Rommen er blandet på fade fra oprindelseslandene Cuba og Panama, som begge er berømte for deres udsøgte bryggekundskaber.

MEZ 1 er den første rom i Mezclados populære Original Serie og er nøje udvalgt ud fra popularitet og efterspørgsel på dennes udsøgte smagsegenskaber.

Model/varenr.: 110-200-26

Mezclado - MEZ 1 40% alk. 70 cl. 

Sød rom har en stigende popularitet i Danmark, ja faktisk på verdensplan. Og det giver god mening. I dag er de sødere førevarer og særligt søde drikke en naturlig del af vores madindtag. Mange nyder sødere spiritustyper i deres drinks når middagsgæsterne kommer og mange festlige arrangementer tilvælger søde drikkevarer, for at sikre at alle gæsters smagsløg tilgodeses. MEZ 1’s skønne fyldighed er ligeledes en attraktiv attribut i denne rom. Fyldigheden gør smagsoplevelsen og glæden ved dit romindkøb større. Det kan være særligt rart for dig, som ikke ønsker at indtage større alkoholmængder for, at få en dejlig smagsoplevelse.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk

spacer