Bodegas Lan Reserva - Rioja

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Bodegas Lan blev grundlagt i 1972 med henblik på at skabe nye og moderne vine fra Rioja. Ejerne ønskede at navnet skulle symbolisere de 3 regioner i Rioja, Logroño, Alava og Navarra, deraf navnet LAN. 

 

Bodegas Lan Rioja - Reserva 2011

Denne Rioja Reserva er lavet af Tempranillo og en smule Mazuelo. Vinen har lagret i 15 måneder på både franske og amerikanske fade, hvorefter den har været flaskelagret i 24 måneder for flaskerne bliver frigivet. Bodegas LAN er kendte for deres lagringsmetoder. Deres kæler er historisk stor, og de opbevarer store antal fade, for netop at kunne lege så meget med fadene som muligt. 

Farven er en flot elegant rød farve, nærmest granatæble rød. Duften er frugt, jordbær og solbær med noter af fadets vanilje og krydderier. Smagen er utrolig fyldig og krydret. Peber, timian og tomatblade er en markant note. Den runder silkeblødt af med milde tanniner og en syrer der tyder på at der er mange år i denne vin endnu. 

Servere denne vin til rødt kød med en fed sovs til, diverse oste eller til tapas bordet. Drik den nu, men vær ikke bange for at gemme denne vin i 20 år endnu. 

 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk