GOVERNO All Uso Rosso Toscano IGT - Gerone 2016

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

96 Point af Luca Maroni En af tidens bedste vinkøb i Italien. Denne vin er produceret efter en klassisk Toscansk metode. Hvis du er fan af de store vine fra Valpolicella, vil du elske denne lækre Governo. En levende vin med en dyb rød farve. Der er noter af modne kirsebær og skovbær. En perfekt vin til jul og nytår hvis man ønsker masser af smag og en afstemt sødme.

Denne Governo All Uso Toscano er produceret på Sangiovese druer og andre lokale druesorter. Druerne behandles efter den traditionelle Governo All Uso Toscano metode, som er en mere end 700 år gammel toskansk teknik. Metoden var i mange år gået lidt i glemmebogen og først for nylig har vinbønder i Toscana genopdaget denne metode. I lighed med Ripasso metoden, som kendes fra Venetos Amarone vine, tørres druerne under Toscanas varme sol i et par uger. De tørrede druer giver en koncentreret juice, som tilfører kompleksitet og fylde til vinen.
Governo metoden er gunstig for Sangiovese vinene, som ofte fremstår med en lidt karakteristisk frugtsyre. Governo metoden fjerner en stor del af Sangiovese druens syre og giver således en vin med power og lækker fylde.

Toscana er én af Italiens mest innovative og dynamiske vinregioner.

Den glatte smag er den perfekte balance mellem blødhed og syrlighed, der gør det til en ideel ledsager til oksekød, vildt, kylling, velsmagende pastaretter samt bløde oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk