Morandé Pionero Rosé Pinot Noir Sonador 2017 Casablanca Valley

49,95 DKK 89,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Denne rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste rosévine fra Provence i Frankrig. Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt, afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - er denne rosé i en klasse for sig.

Model/varenr.: 170 3040

Morandé Pionero Rosé Pinot Noir Sonador 2017 Casablanca Valley

 Lækker Pinot Noir Rose i verdensklasse - Nyhed fra Morandé.

 Denne rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste rosévine fra Provence i Frankrig. Vinen er produceret i Casablanca Valley, der er en af de bedste steder i Chile, til at producere koldklima druer. Vinen er frisk med en god fylde, duft af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt, afbalanceret sødme og tørhed i eftersmagen. En fabelagtig rosé som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, som aperitif/velkomst, et glas i utide, eller i solen på terrassen - er denne rosé i en klasse for sig. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Forslag til grillmad nemt og hurtigt - laksestykker uden skind og ben, med et tyndt lag honning, drys med paprika og frisk klippet purløg. Efterfølgende skal de ha' små 12 minutter på kuglegrillen ved indirekte varme - og ikke mere.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100, mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk