Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Zorzal er et unikt vineri, der er beliggende i Gualtallary i Tupungato i Argentina. Det helt unikke ved netop Zorzal er, at deres parceller ligger i min. 1300 meters højde, hvilket gør jordbunden og klimaet perfekt til dyrkning af Pinot Noir. Temperaturforskellen mellem dag og nat er over 15 grader, hvilket er oplagt i forhold til druer der kræver diversitet på dag og nat, såsom Pinot Noir. Høsten foregår manuelt og den første fermentering sker under kølige temperature, for at fermenteringen sker langsomt. Vinene fadlagres ikke, men lagres på betontanke.  

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

*Bourgognedræber fra Top Vinhus.* Har fået Sølvmedalje af Decanter World Wine Awards 2014. Vinen er lavet udelukkende af Pinot Noir druer. Den har aromaer af blomster og mineral med medium kompleksitet, der stammer fra dens udvikling i franske egetræstønder fra Bordeaux. Vinen har en god struktur, mærkbar mængde af tanniner. Smagen har stor styrke og livlighed med en glat, blød tekstur i ganen samt en stor finish.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Unico er en serie af vine som kommer fra de nyeste marker hos Zorzal. Markerne er beplantet på kalkholdig jordbund samt beliggende på en besværlig skråning. Dette hjælper stokkene til at etablere sundere druer, da man undgår for meget vand samt frost. 

 

85,00 DKK 129,00 DKK (spar 44,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler