Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Calvados er æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet, Frankrig. 

Produktet fremstilles ved at destillere egnens traditionelle, gærede æblesaft (cider). Destillatet behandles på samme måde som cognac.

Sorter resultater:

Meslon calvados smager og dufter virkelig af de æbler, den er lavet på. Virkelig god kvalitet for en forholdsvis lav pris. Calvados er en klassisk æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet i Frankrig. Den er destilleret og fremstillet fra specielt dyrkede æbleplantager, hvoraf der findes over 200 forskellige varianter. Det er ikke ualmindeligt for calvados producenter at bruge op til 100 forskellige æble afarter. Æblerne er både søde, sure og bitre. Grunden til at det ikke udelukket er de søde æbler, der bliver brugt, er at det færdige produkt ville blive fort sødt. En typisk opskrift på calvados er 30 % søde, 40 % sure og 30 % bitre æbler. Frugten er oftest plukket ved håndkraft og derefter presset til saft, der bliver gæret til en tør cider. Cideren bliver nu destilleret til eau de vie og lagt på egefad i min. to år. Jo længere destillation på fad, des mere mild og rund bliver vinen.
249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Pierre Jules Calvados 3 års 41 % alk. - 70 cl. Information på vej..

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler