Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En lækker andeconfit med to andelår. Confit de Canard laves ved at langtidskoge andelårene i andefedt. Det giver noget utrolig lækkert mørt og smagfuldt kød. I 1920 startede Adrien Valette sin virksomhed, som idag ledes af tredje generation af familien. Han jagtede de bedste råvarer i lokalområdet med henblik på at producere de bedste og mest delikate foie gras og andeprodukter. Hans passion og kærlighed til de lokale råvarer danner idag grundlaget for L'Ambassade du Terroires produkter. Alle deres ænder er særligt udvalgt og med oprindelse i Périgord, hvilket giver det beskyttede geografisk bestemte kvalitetsmærke IGP. IGP Périgord sikrer at: dyrene er opvokset i Périgord, at dyrenes sundhedstilstand løbende overvåges, at dyrene har adgang til udendørs græsarealer, at bedrifternes størrelse er begrænset og at dyrene fordres med naturligt foder. 765 gram.
180,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler