Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er, ligesom f.eks Sydafrika og New Zealand, blevet et vinland qua de mange europæiske immigranter. Disse kunne ikke undvære vinen, og begyndte at plante vinstokke, ofte uden anden overvejelse, end at de skulle producere vin. Senere blev der produktudviklet i forhold til de rigtige druesorter, jordbund o. lign. På sigt blev shiraz og chardonnay de førende druer, men også cabernet sauvignon og riesling er store i Australien. Vinproduktionen er koncentreret til kystområderne. De sydøstlige områder New South Wales, Victoria og South Australia står for den højeste kvalitet og den største mængde.

Sorter resultater:

**Lækker frugtbombe fra Down Under The Undercover tilbyder dig en stor vin med masser af ren og moden frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær og brombær og lækre toner af krydderier. Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

69,00 DKK 109,95 DKK (spar 40,95 DKK)

***** 5 Stars Winery. * Guldmedalje ved AWC Vienna International Wine Challenge 2015. * 95 Point Robert Parker Wine Advocate. * 92 Point af James Halliday Australian Wine Companion. Vinen er fremstillet af 95 % Shiraz og 5 % Barbera. Den har en flot, dyb lille farve med røde nuancer. I duften er der røde bær, blomsteragtige noter med et strejf af ristede nødder og krydderier. Smagen domineres af røde bær og syltede/krydrede blommer.

99,95 DKK 159,00 DKK (spar 59,05 DKK)

 **** INTENS FRUGT-BOMBE!

 Denne vin har altid haft ry for at være intens. Her er ekstra af det hele men samtidig formår man at holde balancen i vinen med en flot syre i finishen. Det flyder med mørke bær, figner, chokolade, lakrids, cassis, blommer og lækker tobak. Tanninerne er bløde, søde  og imødekommende og man får bare lyst til et glas mere. 15% blid alkohol fra McLaren Vale og druerne kommer fra en enkelt mark. Her er tale om mørk "vinterolie" og der gives garanti for blå tænder.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Saft og kraft - Håndværk til fingerspidserne.. B3's Shiraz druer kommer fra gamle, lavt ydende vinstokke, der står i en mager, stenet og ufrugtbar jord. Her høstes de ved optimal fenolisk modenhed, der fra naturens side giver en potentiel høj alkohol procent. Derfor har den færdige vin via sit akkumulerede sukker og det lave udbytte et kraftfuldt og koncentreret udtryk.
149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)
* 5 Stars Winery. Denne vin er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon druer. Vinen har en flot dyb lilla farve. Aromaer af solbær med noter af mørk chokolade. Den er koncentreret med lag af mørke bær og solbær, der blander sig med mørk chokolade og knuste blade noter med en lang dvælende finish. Vinen er drikkemoden med du belønnes ved at lagre den i yderligere 5-7 år.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Druerne til denne fantastiske vin stammer 100 % fra en enkelt vingård - "Winery Old" blokken på Chalk Hill. Vinen har en flot, dyb lilla/rød farve. Den er parfumeret i næsen af fine solbær, violer og krydderi med et strejf af ristede nødder. Det er en tekstureret, koncentreret vin med lag af solbær og finkornede, krydrede tanniner med nuancer af ristet rød peber og bitter mørk chokolade.
395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

EN HELT VIDUNDERLIG SHIRAZ Vinaceous Snake Charmer har en flot dyb lilla farve med en parfumeret duft af bær og krydderier, intense sorte frugter, mørk chokolade og mokka noter. Denne vin fylder bogstaveligt munden - og efterlader en lange eftersmag af, silkebløde tanniner og ristede ege nuancer. 2009 årgangen kan nydes i sin unge alder eller kan lagres i op til 8 år og er perfekt til grillet kød, pølser og BBQ.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)
Fantastisk Cabernet Sauvignon. Raconteur vinen "bryder formen" for Barossa Cabernet - rig og dyb lilla farve med lyse nuancer, en aroma der springer fra glasset med violette og sorte bær samt mokka noter. Ikke ulig en "Rorschach Image", vil man opleve forskellige smagsvarianter tværs over ganen, nogle vil opleve modne saftfulde solbær, andre vil opleve sprøde, syrlige kirsebær, men begge komplementere den samlede smag i ganen.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
*Suveræn vin fra Australien. Super pris og et fantastisk tilbud. Australierne evner med deres sympatiske, ukrukkede stil at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed men så sandelig også vinens. Busby’s Mate er netop en vin, der appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin en kompleks duft og smags oplevelse, hvor friskheden er i behold.
59,00 DKK 99,95 DKK (spar 40,95 DKK)
Vinen er lavet på håndplukkede Malbec druer, der er lagret i 14-16 måneder på en kombination af nye og gamle Franske og Amerikanske egetræsfade. Malbec druen er berømt som en af de seks traditionelle røde Bordeaux druesorter, og den dyrkes over hele verden, især i Argentina og nu også i stigende grad i Australien.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen har en dybrød farve og aromaer af lidt solsødede solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har blød tannin, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag. Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

44,95 DKK 85,00 DKK (spar 40,05 DKK)
***** 5 Stars Winery. * Guldmedalje ved 2016 AWC Vienna International Wine Challenge (årgang 2014). En overdådig vin, der er lavet på 100 % Shiraz. Den har en flot dyb, lilla/rød farve. I næsen opleves hindbær, blomsteragtige noter og krydderi. I smagen er der noter af røde og mørke frugter, og antydning af chokolade og kaffe. Det er en meget frugtrig, fed og generøs vin med vaniljenoter fra fadlagringen. Vinen anbefales til vildt, grillet oksekød, svinekam og lam.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Chalk Hill opfordrer dig til at smage disse 6 kvalitetsvine som et sæt med gode venner og familie. "Winemakers Series" undersøger seks vinproducentens indflydelse på, hvordan en vin smager. De har lavet en vin efter egen stil og udvalgte faktorer, men fra den samme vingård. Hvor fristende det end kan være at rangere disse vine efter kvalitet, så er det ikke formålet med initiativet. Vinproducenternes mål er snarere at lave en vin, der afspejler deres vinfremstilling filosofi i en stil, de finder sjovt.
2.370,00 DKK 2.700,00 DKK (spar 330,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler