Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er, ligesom f.eks Sydafrika og New Zealand, blevet et vinland qua de mange europæiske immigranter. Disse kunne ikke undvære vinen, og begyndte at plante vinstokke, ofte uden anden overvejelse, end at de skulle producere vin. Senere blev der produktudviklet i forhold til de rigtige druesorter, jordbund o. lign. På sigt blev shiraz og chardonnay de førende druer, men også cabernet sauvignon og riesling er store i Australien. Vinproduktionen er koncentreret til kystområderne. De sydøstlige områder New South Wales, Victoria og South Australia står for den højeste kvalitet og den største mængde.

 

Sorter resultater:

The Undercover tilbyder dig en stor vin med, masser af ren og moden spændstig frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smagsnuancer i munden, blandt andet solbær, skovbær og brombær og frisk sødme - lækre toner af krydderier, samt en blød fadstil.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15% alkohol, smager den meget elegant. Nyd denne intense, fyldige vin til fjerkræ, kalvekød, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

49,95 DKK 110,00 DKK (spar 60,05 DKK)

En sand crowdpleaser i ordets bedste betydning. For det er mere end svært ikke at falde for vinens store charme. Navnet siger egentlig det hele. Her er der smæk for skillingen.

149,95 DKK 179,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Grant Burge fra Barossa Valley er en af Australiens mest traditionsrige producenter med godt 165 år på kontoen i hjertet af Australiens mest prestigiøse område.

99,95 DKK

Denne vin er lavet efter biodynamiske metoder, hvor man bla. fermentere med vildtgær og altså ikke tilsætter kulturgær.

149,95 DKK

Druerne hentes fra forskellige regioner i det sydvestlige Australien. Størstedelen af vinen udgøres af ruby cabernet, med et tilskud af cabernet sauvignon og petit verdot, der er med til at sikre balance og kompleksitet. Veldoseret fadlagring runder vinen af og byder til med lidt ristede nuancer i en vin, der ellers byder på skovbær, tranebær, jordbær samt et herligt krydret element af nålegran og kamfer. Smagen er fyldig med afbalanceret stoflighed og perfekt afrundet finish.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinaceous producerer 8 forskellige vine som alle står temmelig højt på listen over Australien mest eftertragtet vine. Alle druerne er fra deres mest optimale terrior i forskellige regioner af Australien. 

129,95 DKK

Coral Coast Shiraz er fra syd-øst Australien. Vinen har en dybrød farve og aromaer med modne solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har bløde tanniner, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

49,95 DKK
Vinen bliver passet og plejet i marken, så den undgår direkte sol. Den australske varme kan nemlig solskade druerne. Oxford Landing har lavet en balanceret vin, med masser af smag. Du får bl.a. blomme, kaffe og krydrede aromaer når du smager og dufter til vinen.
79,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler