Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er, ligesom f.eks Sydafrika og New Zealand, blevet et vinland qua de mange europæiske immigranter. Disse kunne ikke undvære vinen, og begyndte at plante vinstokke, ofte uden anden overvejelse, end at de skulle producere vin. Senere blev der produktudviklet i forhold til de rigtige druesorter, jordbund o. lign. På sigt blev shiraz og chardonnay de førende druer, men også cabernet sauvignon og riesling er store i Australien. Vinproduktionen er koncentreret til kystområderne. De sydøstlige områder New South Wales, Victoria og South Australia står for den højeste kvalitet og den største mængde.

 

Sorter resultater:

The Undercover kommer fra en High-end producent, der ikke ønsker at have sit navn hæftet til denne vin. Vi har fået en specielt blend fra ham, som han har lavet specielt til os. Vinen er baseret på 2 druer, og fordelingen er ukendt, hvorfor vinen kaldes The Undercover. 

49,95 DKK

Arakoon Winery vinder for første gang indpas i det europiæske marked med denne Big, Fat & Gutsy som er en vin produceret på 100 % Shiraz, fra marker i området McLaren. Vinen har en kulsort favre, med violette nuancer. Duften er virkelig intens med masser af noter. 

139,95 DKK 179,95 DKK (spar 40,00 DKK)

* SUPER LÆKKER SHIRAZ - NYHED FRA DOWN UNDER * Coral coast Shiraz har en dybrød farve og aromaer af lidt solsødede solbær, rabarber, mørke bær og lidt krydret undertoner af sort peber. Den er fyldig og cremet i smagen, har blød tannin, en fyldig krop samt en dejlig lang eftersmag. Vinen anbefales til vildt, oksekød, svinekød, pizza, pastaretter, samt cremede lettere oste.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 53 %

85,00 DKK
Køb 6 eller flere til 39,95 DKK pr stk. spar i alt 45,05 DKK pr stk.

Australien er dygtige til at skabe maleriske navne på vinene, som virkelig udtrykker winemakerens personlighed og karakter, men bestemt også vinens. Busby's Mate rammer bredt, grundet den bløde og frugtrige vin. God friskhed og fylde. 

59,95 DKK

Grant Burge fra Barossa Valley er en af Australiens mest traditionsrige producenter med godt 165 år på kontoen i hjertet af Australiens mest prestigiøse område.

99,95 DKK

Vinaceous producerer 8 forskellige vine som alle står temmelig højt på listen over Australien mest eftertragtet vine. Alle druerne er fra deres mest optimale terrior i forskellige regioner af Australien. 

129,95 DKK

”The Melee” er en fyldig og intens rødvin fra Australiens Limestone Coast. Navnet ”Ari” har denne serie vine fået efter sømanden Ari Vandenberg, som forliste netop her på kysten i midten af 1800-tallet. Vinen er en Shiraz fra udvalgte, kalkrige marker i området. Du kan forvente masser af saftig, mørk frugt, kaffe- og chokolade-noter.

119,95 DKK

Denne vin er lavet efter biodynamiske metoder, hvor man bla. fermentere med vildtgær og altså ikke tilsætter kulturgær.

149,95 DKK

Oxford Landing er en flok winemakere fra Australien, som køber druer til dette projekt. Denne vin er skabt af Matthew Zadow, som er kendt for at producere mørke og tunge vine.

79,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler