Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

6 stk. forskellige øl fra Europa. Dejlige lyse til mørke øl, som giver mulighed for at smage meget forskelligt. 

249,00 DKK

Belgisk lækker øl, som passer til årstiden. Flot og god gaveide.

299,00 DKK

Europæisk Ølstang med 10 stk. 50 cl. i trækasse. En lækker gaveløsning af forskellige gode øl fra Europa. Øl er perfekt til jul.

399,00 DKK

Den gyldne drage er en mørk, brun Triple Ale og er helt exceptionel blandt de belgiske tripler. Øllet har en dejlig blød og fyldig smag, kroppen er stor og efterlader vitaminer fra flere århundreders gamle bryggerier. Aromaen er rund, sød og åbenbarer de 10,5% alkohol. Gulden Draak har fået mange medaljer. 

35,00 DKK

​Denne Rochefort er den mildeste af alle Rochefort. Rochefort 6 var den første der blev udgivet i 1953. Denne øl har en ravfarvet farve. Næsen er intens med massere af aromaer. Smagen af karamel, nødder samt en lidt grøn note af urter, rundes blødt af med fantastisk finish.

29,95 DKK

Trappistes Rochefort 8 - Mere frugtagtig og knap så sød som Rochefort 6 og med en længere og mere maltet eftersmag.

35,95 DKK
Gouden Carolus Christmas 75 cl: En Fabelagtig Fejring af Julens Smagsnuancer Gouden Carolus Christmas 75 cl er et mesterværk af belgisk ølbrygning, skabt for at fejre julens magi og hygge. Denne øl er en fornem gave til ølentusiaster og en perfekt ledsager til dine julefester. En Øl til Julens Fes ...mere
89,95 DKK

Westmalle Dubbel er en mørk, rødbrun Trappist øl med en sekundær gæring i flasken. Den har en helt særlig duft af malt og et attraktivt hulmønster i glasset. Smagen er rig og kompleks, frugtagtig med en frisk-bitter finish. Det er en velafbalanceret kvalitetsøl med en blød fornemmelse i munden og en lang, tør eftersmag.

35,00 DKK

3 bean stout er taget et skridt videre og krydret med lidt varme og tilsat norsk kirsebærjuice. Lageret i Tennessee whiskyfade i 10 måneder, der giver prikken over i’et. Vanilje, kokos, eg og et strejf af bourbon vil tilfredsstille dine sanser fuldt ud.

234,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences