Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Belgisk lækker øl, som passer til årstiden. Flot og god gaveide.

299,00 DKK

Europæisk Ølstang med 10 stk. 50 cl. i trækasse. En lækker gaveløsning af forskellige gode øl fra Europa. Øl er perfekt til jul.

399,00 DKK

​Denne Rochefort er den mildeste af alle Rochefort. Rochefort 6 var den første der blev udgivet i 1953. Denne øl har en ravfarvet farve. Næsen er intens med massere af aromaer. Smagen af karamel, nødder samt en lidt grøn note af urter, rundes blødt af med fantastisk finish.

29,95 DKK

Trappistes Rochefort 8 - Mere frugtagtig og knap så sød som Rochefort 6 og med en længere og mere maltet eftersmag.

35,95 DKK

Rochefort 10 har en dyb bordeaux-rød, næsten sort farve med en kraftig intens beigefarvet skumkrone. Smagen er blød og fyldig, hvor er aromaen kraftig, krydret og jordagtig med lakrids og mørk chokolade i smagen.

39,95 DKK

Det er en klar, gyldengul Trappist øl, der undergår en sekundær gæring i flasken. Det er en kompleks og vinøs øl med en frugtagtig aroma og en dejlig nuanceret duft af urter. Den er blød og cremet i munden med et bittert strejf, der matches perfekt af den frugtagtige aroma.

35,00 DKK

Westmalle Dubbel er en mørk, rødbrun Trappist øl med en sekundær gæring i flasken. Den har en helt særlig duft af malt og et attraktivt hulmønster i glasset. Smagen er rig og kompleks, frugtagtig med en frisk-bitter finish. Det er en velafbalanceret kvalitetsøl med en blød fornemmelse i munden og en lang, tør eftersmag.

35,00 DKK

3 bean stout er taget et skridt videre og krydret med lidt varme og tilsat norsk kirsebærjuice. Lageret i Tennessee whiskyfade i 10 måneder, der giver prikken over i’et. Vanilje, kokos, eg og et strejf af bourbon vil tilfredsstille dine sanser fuldt ud.

234,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler