Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

 

Frankrig er en af verdens klassiske vinproducerende lande, som løbende kæmper med Italien og Spanien om at være størst i mængde. Når man nævner Frankrig er det især de ”gamle” områder som dukker op: Alsace, Bordeaux, Bourgogne og Champagne og Rhône. I takt med tiden har flere og flere andre områder dog oplevet et løft, i kvalitet og efterspørgsel. Især den sydlige del af Frankrig, Provence og Languedoc. Samtidigt byder Loire i nordvest, på masser af spændende vine, som dækker alle farver og sødmegrader. Frankrig er i stor grad lig med tradition, men forvent også, at de ”gamle” områder udvikler sig.

 

Sorter resultater:

SECRET BOISE Chardonnay Grande Reserve 2023 Frisk hvidvin fra det sydfranske terrior, med lidt touch af lettere fadlagring!

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 36 %

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

​Denne vin er lavet på 75 % Colombard samt 25 % Sauvignon Blanc. Druer med høj syrer og friskhed, med florale noter af blomter. Citron og friskslået græs er ofte kendetegnet ved disse druer og denne vin er ikke en undtagelse. Duft og smag kan lede tankerne hen på Sancerre, dog med en mere blød frugt. Vinen kan nemt bruges om aperitif grundet dens friske livlige syre, men ambefales også til Sushi, laks eller salater.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)
 Domaine Leflaive - Batard Montrachet Grand Cru 2021 Domaine Leflaive er et anerkendt vinhus beliggende i Puligny-Montrachet i Bourgogne, Frankrig. Grundlagt i 1717, har domaine-et opnået legendarisk status for sin produktion af hvide vine. Leflaive ejer 24 hektar vinmarker, hvoraf mange er ...mere
19.999,00 DKK
Domaine Michel Noellat - Bourgogne Aligoté 2022   Michel Noëllat Aligoté er en frisk og livlig hvidvin fra Bourgogne-regionen i Frankrig. Den er lavet på Aligoté-druen, som ofte giver vine med en let til medium krop og høj syre. Denne vin har typisk noter af grønne æble ...mere
199,00 DKK

Gewurztraminer er den mest aromatiske drue i Alsace. Denne aroma finder man til fulde i Cleebourg's vellavede Gewurztraminer, med en nærmest forførende parfume og stilren smag. Vinen er ikke for "sød", faktisk er det en af de reneste Gewurztraminer vi har smagt. En utrolig lækker vin til smagfulde forretter eller bare at nyde hvis man savner fornemmelse af sommer og hyldeblomst. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)
Domaine Dubreuil-Fontaine - Corton Charlemagne Grand Cru 2020 Hos Dubreuil-Fontaine i Corton styrer Christine Gruere-Dubreuil i dag vineriet. Hun er 5. Generation. Denne Corton er lavet på druer fra 35-45 år gamle stokke. Total 3000 fl. i produktion Domaine Dubreuil-Fontaine er en anerkendt vinpro ...mere
1.999,00 DKK

En skøn og frugtig hvidvin fra Bordeaux. Mange underkender stilen fra Bordeaux, men efterspørgslen bliver større og større. 

179,00 DKK

Skynd dig at få fingerne i de lækre Bourgogne Blanc fra Mongeard-Mugneret.

399,00 DKK

Denne skønne Sauvignon Blanc fra Loire er frisk og sprød. Dejlig forfriskende hvidvin, som passer godt til en varm forårsdag.

69,95 DKK 109,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Pinot Gris druen giver nogle robuste og magtfulde vine med en næsten olieagtig konsistens. Farven er smuk dyb gylden gul. Vinen har en bouquet af underskov, svampe og tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks. Smagen er let fyldig og mild, en ædel vin med meget format. Pinot Gris egner sig perfekt til fjerkræ med kraftigt smagende saucer, risotto og svamperetter, Foie Gras eller som en delikat aperitif.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

En vidunderlig Chardonnay fra det sydlige Frankrig. Vinen har en særlig fedme uden at blive for tung. 

85,00 DKK
 Domaine Leflaive - Batard Montrachet Grand Cru 2020 Domaine Leflaive er et anerkendt vinhus beliggende i Puligny-Montrachet i Bourgogne, Frankrig. Grundlagt i 1717, har domaine-et opnået legendarisk status for sin produktion af hvide vine. Leflaive ejer 24 hektar vinmarker, hvoraf mange er ...mere
14.999,00 DKK

Mangler du en frisk og mineralsk hvidvin, som kan måle sig med nogle Sancerre? Så prøv denne!

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Vinen er fremstillet på følgende druer: Viognier, Roussanne, Grenache, Marsanne og Clairette. Det er en frisk frugtagtig og fed hvidvin med smag af fersken og æble med et blomsteragtigt præg. Denne hvidvin ligner meget en hvid Bourgogne blot til den halve pris. Sablet Blanc anbefales til kraftige / smagfulde forretter som eksempelvis stegte fisk. På Rhonevinfestival 2011 blev den af publikum kåret som den bedste hvide Rhone vin, og her i 2016 tog den førstepladsen igen

149,95 DKK

En Chardonnay med verdensklasse - Det tør vi godt sige her i Hillerød Vinkompagni og vi har glædet os til at kunne præsentere denne vin for jer! 

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Casca Orange Sauvignon Blanc Jöel Delaunay 2021  Har du hørt om den berømte Orange vin? Her er en stærkt anbefalet til dig på ikke mindre end kr. 169,-

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Denne Villages vin fra Saint-Aubin springer ud af glasset. Duft af blomster, violer og citrusfrugter er ikke at komme udenom. Vinen er lavet på 100% Chardonnay fra 3 forskellige marker i Saint-Aubin. Gamle stokke og omhyggelig selektering skaber intense og rene vine. 

499,00 DKK

Le Trezin er en mytisk mark i Puligny Montrachet. Du kan finde enorm store Bourgognevine derfra, men desværre også det modsatte. Vi synes at Caroline og Damien har skabt en stor og flot vin derfra. Deres plot ligger helt ind til Premier Cru marken La Garanne!

799,00 DKK

Hos Michel Tissot & Fils er man utrolig stolt af sine rødder og sine autentiske årgangsvine, og i dag er Michel Tissot & Fils et af Jura-vinregionens store og velkendte navne.

149,95 DKK

Sancerre er eksploderet i popularitet, sammen med andre franske specialiteter såsom Chablis og Champagne. Vinnyderne søger mere og mere de friske vine, med højere syre og elegante minerale noter. Alt dette få du ad libitum med denne Sancerre fra Berthier.

229,95 DKK

Vingården hed oprindeligt Domaine Bernollin, og blev med sine 14 ha vinmarker i Montagny og Rully købt af Knud Kjellerup og hans Bourgognehus Maison Albert Sounit i 2005. Umiddelbart efter købet blev produktionen omlagt i respekt for miljøet. I dag foregår produktionen efter reglerne, der er omfattet af Agriculture Raisonée, med henblik på at bliver økologisk certificeret i løbet af de kommende år. På markerne anvendes der således udelukkende naturlig og økologisk gødning.

249,95 DKK

Sablet Blanc er lavet af 5 forskellige druesorter: Viognier (40 %) - bringer fylde og subtil fersken og abrikos aroma, Bourboulenc (28 %) - bringer livlighed og friskhed, Clairette (13 %) - medfører raffinement og kompleksitet, Grenache Blanc (12 %) - tilføjer krop og vægt, og Roussanne (5 %) - sørger for vinens komplekse aromaer. Disse 5 druer danner tilsammen en kvintet af uovertruffen virtuositet. Sablet er Côtes du Rhône Villages.

129,00 DKK
Domaine Sylvain Cathiad - Bourgogne Aligoté 2022 Sebastien har nu overtaget den daglige drift, fra 2011 årgangen, efter sin far Sylvain, men fortsætter i samme stil. Sebastien har stor fokus på vinmarken og arbejder med stor respekt for naturens gang, med et minimum af sprøjtemidler. I kælder ...mere
499,00 DKK
Thierry Delaunay Sauvignon Blanc - Touraine Loire 2023 Denne vin er frisk og sprød, men samtidig frisk og nem at drikke. Det smager som grønt æble, pære, stikkelsbær, appelsinblomst, citron, og der er også et strejf af nogle grønne urter i vinen. Denne kompleksitet kan skyldes de tre måneder, vinen ...mere
99,95 DKK

Cleebourg er et kooperativ fra det nordlige Alsace. Huset har en lang historie og har gode forbindelser til fantastiske druer i området. 

139,00 DKK 179,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Denne økologiske vin kommer fra kalkstens plateauet kaldet "Terres blanches". Det er en tør og sprød hvidvin, med blomstret aroma, der på fineste vis demonstrere, hvorfor Sancerre er så eftertragtet for hvidvinene, fremstillet på Sauvignon Blanc druen. Hvide blomster, grapefrugt, forfriskende mineralsk, med frugtig fylde, som modne pærer og annanas. Vidunderlig fin og sprød eftersmag, med en befriende syre. Vinen holder sig frisk i 5 til 8 år efter høsten.

169,95 DKK

Marken En Cailleret er en af Thibault's ynglings. Vinen har altid været ultra ren og mineralsk i sit udtryk. Vinen lagrer i 15 måneder og laves kun på biodynamisk-produceret druer. 

1.499,00 DKK

Domaine Bernollin er ejet af Albert Sounit som er dansk ejet. Vingården er beliggende i det sydlige Bourgogne, og opkøber marker så meget som muligt. 

375,00 DKK
Domaine Hubert Lamy - Saint Aubin 1. Cru Les Frionnes 2021 Les Frionnes betragtes af mange som den bedste og mest interessant mark i Saint Aubin.  Hubert Lamy har altid været blandt de største producenter i Saint Aubin. Men efter at sønnen Olivier overtog driften i 1995 fik kvaliteten et ekstra ge ...mere
999,00 DKK

Vinen har en fin farve, lys og gylden. Aromatisk finder vi alle de karakteristiske træk ved drue sorten - nemlig en vedvarende mineral og frugtagtig aroma. Teksturen er allerede relativt godt moden og silkeagtig. En fin harmoni og i slutningen af munden en behagelig fornemmelse. Anbefales til kraftige fiskeretter og kraftige og tørre oste. Bør serveres ved 10° C.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

En fuldstændig fantastisk hvid Bourgogne fra det sydlige i kommunen Rully finder du både domainet Albert Sounit, men også marken Les Saint-Jacques.

399,00 DKK
Domaine Etienne Sauzet - Bourgogne Aligoté 2022 Etienne Sauzet blev etableret i Puligny-Montrachet i Bourgogne i den første del af det tyvende århundrede af manden med samme navn.  Siden da har datteren Emilie og svigersønnen Benoît Riffault drevet stedet. Hos Etienne Sauzet gør man en dyd af at pa ...mere
399,00 DKK

Sous Roche Dumay er beliggende lige under skoven emd sydøst retning. En fantastisk placering, som skaber sunde og rige druer. 

749,00 DKK

 Det skønne parcel i Puligny er super beliggende i forhold til jordbund og klima. 12 måneders fadlagring giver vinen struktur, dog med sin klassiske og traditionelle Puligny-noter. 

1.999,00 DKK
Chateau de Villars Fontaine - Hautes Cotes de Nuits "Le Rouard" 2009   Domaine de Montmain, tidligere kendt som Château de Villars Fontaine, ligger mellem Dijon og Beaune i Bourgogne. Vingården, på 30 hektar, producerer både røde og hvide AOC Hautes Côtes de Nuits, Bourgogne Aligoté og Coteaux B ...mere
449,00 DKK

En skøn og frisk hvidvin som går perfekt som ledsager til de lune dage på terrassen eller til fisk og skaldyr.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 33 %

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Domaine du Cellier aux Moines - Mercurey "Les Margotons" 2020 Philippe Pascal investerede i 2015 i et nyt topmoderne cuverie. Det nye cuveri er opført i et gammelt stenbrud med 4 etager. På øverste etage modtages druerne til sortering, presning mm. Og derfra kan den bearbejdede vin yderst nænsomt o ...mere
399,00 DKK
Domaine Celliers aux Moines - Bourgogne Chardonnay "Felix Helix" 2021 Celliers Aux Moines er en historisk vingård beliggende i Givry i Bourgogne, grundlagt i 1130 af cisterciensermunke. Vingården er kendt for sine biodynamiske dyrkningsmetoder og fokuserer på kvalitet og tradition. En af deres bemæ ...mere
299,00 DKK

En Riesling med særdeles attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Dette er en stilfuld og delikat vin. Meget aromatisk duft, moden og frisk. Toner af citron og fersken, hvide blomster og urtete. I munden er den frisk og livlig med blomstret frugt domineret af citrus og pære med en lille smule mineral/metalisk smag i afslutningen. Vinen har god intensitet og en dejlig frisk frugtsyre, der giver vinen lækker friskhed. Bør serveres ved 8-10 °.

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)
Louis Jadot - Meursault Villages 2021 Louis Jadot er ikke nødvendigvis den mest interessante producent i Bourgogne. Og vi ligger os fladt ned og siger, at det er yderst sjældent, at vi finder interessante vine herfra. MEN! Denne Meursault Villages 2021 kan noget helt magisk. 
749,00 DKK

Domaine du Bosc laver perfekte hvidvine Det er en lækker Chardonnay, som er sprød og frisk. Den er ikke fadlagret, men har alligevel en vis fedme og fylde. Den er perfekt til næsten alle forretter, blinis med stenbiderrogn, laks og smørfisk, eller bare til ren nydelse.

69,95 DKK

Vinen har en klar, gul farve. Næsen udviser meget typisk blomster og røgede aromaer. En meget fin substans, som ledsages af aromaer, der er diskrete, men fulde af elegance. En støt friskhed i den sidste ende. Der er tale om en relativ tør Pinot Gris, der er en god ledsager til eksempelvis kogt saltvandsfisk og marineret kød. Bør serveres ved en temperatur på 8-10° C.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
Domaine du Cellier aux Moines - Bourgogne Aligoté "Sous les Roches" 2020 Philippe Pascal investerede i 2015 i et nyt topmoderne cuverie. Det nye cuveri er opført i et gammelt stenbrud med 4 etager. På øverste etage modtages druerne til sortering, presning mm. Og derfra kan den bearbejdede vin yders ...mere
799,00 DKK

En Gewurztraminer med en meget fin og lidt rav-gul farve. Næsen er behagelig, med en aroma af kandiseret frugt, hvilket afgiver en stor friskhed. Noten afsluttes med en aroma af kandiserede frugter og nougat. Anbefales at drikke sammen med foie gras eller desserter. En fantastisk flaske, der kan opbevares yderligere 3 til 4 år, før vinen udtrykker sig fuldt ud. Bør serveres ved 8° C.

299,00 DKK

Les Combettes er med sin unikke placering en magisk historie. Combettes er beliggende helt op til grænsen til Meursault og har sin fedme, struktur og power!

1.999,00 DKK

Vinen er skabt på Aligoté druer fra forskellige parceller i Chassagne, Puligny og Saint Aubin. Stokkene er blevet plantet i hhv. 1995 og 1977.

299,00 DKK

Denne vin har en diskret duft af ristet egetræsfade, der efterfølges af elegante blomster- og pæreraromaer. Smagen er kraftig, velafbalanceret og tæt, med blandt andet dejlige noter af brioche (fransk pastry). Afslutningen er vedvarende og meget aromatisk.

799,95 DKK

En lille familieejet vingård i Sancerre, som du bør prøve hvis du er til Sauvignon Blanc.

199,00 DKK
Domaine Hubert Lamy - Santenay 1. Cru Clos des Graviéres 2021 Clos de Gravieres er beliggende i det nordlige Santenay med grænsen op til Chassagne-Montrachet. Storheden og rigdommen er ikke at tage fejl af. Vinen kan sagens begå sig med de store i Cote de Beaune.  Hubert Lamy har altid været bland ...mere
999,00 DKK
Domaine Leflaive - Puligny-Montrachet 1.Cru "Clavoillon" 2018 Domaine Leflaive er et anerkendt vinhus beliggende i Puligny-Montrachet i Bourgogne, Frankrig. Grundlagt i 1717, har domaine-et opnået legendarisk status for sin produktion af hvide vine. Leflaive ejer 24 hektar vinmarker, hvoraf ...mere
2.999,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler