Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydafrika har en lang tradition for vindyrkning, ansporet af europæiske kolonister. De sanktionerne mod landet, op gennem 80’erne, gjorde at mange helt vendte landet ryggen. Derved røg vinene også ud af bevidstheden, og først mange år senere begyndte de danske forbrugere at interessere sig for vin fra Sydafrika. Det var især vine på pinotage og chenin blanc som præsenteredes, men mange blev ikke rigtig glade for disse vine. Siden kom cabernet sauvignon, chardonnay og syrah til og så var vejen banet for en moderat succes. Også de søde vine blev populære Vinproduktionen er koncentreret ved kysterne i sydvest og især Stellenbosch og Paarl nyder anderkendelse.   

 

Sorter resultater:

Personerne bag The Grinder har en klar taktisk over hvornår de høster disse Pinotage-druer. Det gør de når druerne næsten er overmodne, gerne sidst i Februar. Stokkene er over 15 år gamle og er beliggende i Paarl distriktet i Sydafrika. Området kunstvandes ikke, da jordbunden holder overraskende flot på vandet, og netop denne jordbund giver druerne stor intensitet og smag. 

 

79,95 DKK

En vin som man kan sammenligne med nogen vine fra Rhonedalen. En krydret og powerfuld sag.

89,95 DKK

Hoopenburg Vineyards er beliggende i Stellenbosch i Sydafrika og har siden 1992 produceret vin med en generelt filosofi at lave kraftige vine. 

89,95 DKK

En af de største fra Sydafrika? Det må vi nok sige.

149,95 DKK

Pinotage skiller altid vandene. Og denne vil gøre det samme. Men for en Pinotage-elsker vil denne vælte kegler!

89,95 DKK

Hoopenburg Vineyards producerer et niveau de kalder Integer, som er vine, hvor druerne selekteres grundigere og vinene er en smule mere raffineret. 

149,95 DKK

Sydafrikansk vin skal prioriteres, for kvaliteten er høj og den overrasker rigtig mange! 

149,95 DKK

José Condé har virkelig en Cabernet specialist og formår at skabe en balance med den nye vinverdens sødme samt en klassisk Medóc-krydderi. Det er ikke mærkelig at netop denne vin har været kåret til Sydafrikas bedste Cabernet Sauvignon. Denne Cabernet Sauvignon lagrer i 18 måneder på franske barriques. Vinen er lavet på 86 % Cabernet Sauvignon og de resterende 14 % er en mix af Merlot, Verdot og Cabernet Franc. 

 

169,95 DKK

Dette blend er en en skole-eksemplar på hvad sydafrikansk vin kan! Det er kraftig og powerfuld på den gode måde. 

149,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler