Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Snaps - Brændevin Akvavit

Sorter resultater:

Radius - Dild/Caviar Akvavit 50 cl. - 45,8% Gin er ikke det eneste, som de gode folk fra Orremandsgaard mestrer – også akvavit melder sig nu i porteføljen af suveræne spiritusser hos Radius Distillery. Der er tale om en ”tripelt-dild”-akvavit, lavet både med dildfrø, frisk dild og dildspidser, hvil ...mere
349,95 DKK

Påskesnapsen fra Hr. Skov er præcis det friske indslag, som ethvert veldækket påskebord kalder på. Snapsen er infuseret med de fineste nye granskud og har desuden et velkommen strejf af citrus fra havtorn plukket langs den jyske vestkyst. Vi anbefaler, at man nyder snapsen let afkølet, men ikke iskold, for at aromaen bedre kommer til sin ret.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Hr. Skov kalder denne blåbær/havtornsnaps for den ultimative forårssnaps. Bærrene ligger i spiritussen vinteren over, og når foråret kommer, fyldes snapsen på flaske ved 38% alkohol. Havtornen giver en behagelig citrusfriskhed som er med til at gøre snapsen til et godt match til lette, lyse retter med fisk eller skaldyr. 

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Denne snaps fra gastrogeniet, Hr. Skov, er lavet på den jyske hedes ikoniske, grønne tæppe: lyngen. De smukke lilla lyngblomster plukkes mens de stadig har nektar - i hård kamp med bierne – og tilsættes neutral spiritus. Resultatet er en blød, rund og mild snaps, der med garanti kan overbevise selv den stædigste snapseskeptiker.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Valnøddesnapsen er en klassiker – ja, faktisk mere end en klassiker; den kaldes ofte for kongen over danske snapse, på grund af den dybe, næsten cognacagtige aroma, som udvikles i de allerbedste eksempler. Hr. Skov plukker de grønne valnødder i juni, lige inden de bliver modne, fra valnøddetræer i Blåvand. Nyd den fx til ost eller som avec.

99,95 DKK

Rosmarin er et fantastisk krydderi til den danske frokost. Med sin karakteristiske rosmarinsmag – og båret af en smule sødme fra æblerne – er denne brændevin ideel til både stege- og grillretter. Schumachers Rosmarin/Æble brændevin er en ægte kryddersnaps, trukket på økologisk rosmarin og økologiske æbler. En frisk og krydret brændevin. God til frokostbordet og osten.

249,95 DKK

Pisco Capel Especial får sin lysegule farve af egetræsfadet. Den er meget ren og mild i smagen. Udover den frugtagtige sødme og aromaer af muskatnød frembringer Capel Pisco en elegant eftersmag af tanniner og egetræ.

199,00 DKK

Hr. Skovs klitrosesnaps er lavet med de fine, små hyben, som Hr. Skov og kompagni plukker i juli og august måned i Blåvand, hvor de desværre bliver sjældnere og sjældnere, i takt med at den indførte rosa rugosa fortrænger klitrosen. Det er dog besværet værd, og det samme er den 1 år lange lagring, som udvikler snapsen til en rund, blød og sødmefuld smagsoplevelse.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Valnøddesnapsen er en klassiker – ja, faktisk mere end en klassiker; den kaldes ofte for kongen over danske snapse, på grund af den dybe, næsten cognacagtige aroma, som udvikles i de allerbedste eksempler. Hr. Skov plukker de grønne valnødder i juni, lige inden de bliver modne, fra valnøddetræer i Blåvand. Nyd den fx til ost eller som avec.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler