Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Den karakteristiske Marsala-farve er derfor en dyb, gullig ravfarve, som man får frem ved at tilsætte ‘mosto cotto’. Mosto cotto er en sød sirup lavet på de druerester, man får fra produktionen. Denne Marsala  har lagret 5 år på egetræsfade og har en alkoholprocent på 18%. Den kan drikkes alene, men bruges også ofte som smagstilsætter i madlavning.

99,95 DKK

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i utide. Der lægges især vægt på at fremme druens herlige aromaer og friskhed, ligesom en del af kulsyren bevares for at skabe den herlige mousse. Allerede ved 5,5% alkohol standses gæringen, idet målet er at bibeholde en del af det naturlige druesukker. Velegnet til apéritif, søde desserter, som is med frugter, ostekage og frugttærter.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne nectar sherry er lavet på 100% Pedro Ximénez. I glasset er vinen helt sort og olieret. Den hænger fedladent i glasset. Duften er powerfuld og intens. Dufter af nødder, kaffe og mørk chokolade. Smagen følger trop, fyldig og sødmefuld. En lille note af brændte mandler, svesker, dadler og rosiner er udpræget i vinen. Vinen har lagret ca. 9 år på amerikansk eg. Smagen runder super blødt og mørkt af. Tørret figner og en lille krydret note. 

Servere denne fremragende sherry til mørke chokolade-baseret dessert, is og desserter med blommer. Nøddekager også. Servere den ved 8 grader i hvidvinsglas. 

169,00 DKK 249,95 DKK (spar 80,95 DKK)

Scanavino producerer denne vin på Brachetto som er en rød drue, som skaber vine i samme stil som Moscato, dog med en smule mere frugtrig karakter. Og i højeste grad mere fyldig. 

79,95 DKK 99,00 DKK (spar 19,05 DKK)

En fantastisk lækker Pineau fra huset Maxime Trijol. En meget blød, frugtrig og velsmagende vin med en lang vedholdende eftersmag. En vin, der er meget anvendelig som aperitif, som en ledsager til desserten eller til næsten enhver slags ost, selv de mest kraftige blåskimmeloste. 

199,00 DKK

Denne dessertvin fra Sicilien, Italien, er et af de billigere alternativer, der har en fin smag, og som sagtens kan bruges i madlavning. Smagen karakteriseres som ‘klassisk marsala’ og det siger man typisk om de dessertvine, der er tilsat ‘mosto cotto’, der er en italiensk druesirup velkendt for en særligt karakteristisk smag.

89,95 DKK

En sprød og frisk rød Pineau des Charentes fra cognachuset Maxime Trijol. Normalt er Pineau hvid (og produceret på grønne druer). Denne vin er rød (og dermed produceret på blå druer). Det er lidt af en sjældenhed.

199,00 DKK

Lys gylden farve, duften er sart krydret og elegant – duft af eksotiske frugter og fin blomsterhonning. Stor fyldighed i munden med en harmoni mellem syre og sødme, meget nuancerig med lang eftersmag. Et godt lagringspontentiale.

199,95 DKK 249,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Intens rubinrød farve, med granatfarvede genskær. Duften er intens og med utrolig mange nuancer, en fascinerende og utrolig elegant bouquet. Det er muligt at dufte violen, moden og saftig kirsebær, sveskeblommer og rosiner. Desuden er der dufte af søde krydderier, karamel og sort tobak. Smagen er rig og fuld, rund men alligevel fornem og afbalanceret, levende til trods for den søde fornemmelse, et let strejf af mandler i eftersmagen. Den har en elegant friskhed der forenes med en robust struktur. Meget lang eftersmag.

225,00 DKK 249,95 DKK (spar 24,95 DKK)

Fantastisk aromatisk, druesmagende vin som med sin perlende friske og sødmefulde smag, understøttet af et lavt alkoholindhold, er yderst velegnet til at drikke i "utide".Vinen er lavet på 100 % Moscato Bianco di Canelli druer. Den har en strågul farve, intens og gylden med smag af friske frugter. God balance i syreindholdet med en smag af abrikoser og nektariner - meget sød, rund og moden. Velegnet til apéritif, søde desserter som is med frugter, ostekage og frugttærter, og som velkomstdrink.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

En tør og lækker delikat Manzanilla. Fino’ens lillebror fra San Lucar de Barremed. Farven er flot lys, nærmest stråfarvet med et gyldent/grønligt skær. Smagen er tør og sprød med fylde og en lille bitter tone.

119,95 DKK 149,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En knasstør Oloroso med en dybde, intensitet og en enestående cremet koncentration med ristede aromaer og orangeskaller. Et helt fantastisk glas Oloroso, som sherryelskere vil vide at værdsætte. Farven er flot mahogni med et gyldent skær. Smagen er fyldig og tæt, og vinen fornemmes fed trods sin tørre stil. Eftersmagen har en god og vedholdende længde.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Los Amigos er en sød vin fra Andalucien, lavet på Pedro Ximénez-druen. Det er fristende at sige sherry, men da denne vin kommer fra naboregionen Montilla-Moriles, er det ikke helt det samme. Druerne undergår processen asoleo, hvorved de tørres udenfor i den sydspanske sol, indtil en stor del af vandet er fordampet, og sukkerindhold derved koncentreret. Efterfølgende lagres den mange år på amerikanske egetræsfade i det berømte solera-system.

110,00 DKK 125,00 DKK (spar 15,00 DKK)

En Pinot Gris med en meget fin og lidt rav-gul farve. Næsen er behagelig, med en aroma af kandiseret frugt, hvilket afgiver en stor friskhed. Noten afsluttes med en aroma af kandiserede frugter og nougat. Anbefales at drikke sammen med foie gras, desserter eller i slutningen af et måltid med vennerne. En fantastisk flaske, der bør serveres ved 8 grader.

Vendanges Tardives betyder sen høst. For at producere høsten er man afhængig af et mildt efterår, uden regn. Druerne har haft længere tid til at modne på vinstokkene, hvorved de opnår en højere sukkerkoncentration, hvilket medfører en meget fyldig og rund vin.

299,00 DKK

Rivesaltes Tuilé er en klassisk type af Rivesaltes, men mindre udbredt end Ambré. Den fremstilles af Grenache Noir. Rivesaltes Tuilé har en middeldyb teglrød farve og aromaer af tørrede og syltede frugter, blommer, svesker, figner, mørke rosiner, brændte toner, kaffe, kakao, chokolade, krydderier, læder og tobak. Smagen er typisk mere halvsød end sød, fyldig og blød med afrundede tanniner og stor kompleksitet.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Santa Barbara Late Harvest Riesling har en dyb gylden farve. Duften er intens, med fremtrædende nuancer af søde, lyse rosiner, bagt æbletærte og pærelikør. Smagen er, på en og samme tid, rund og overvældende med nuancer af moden fersken, honning og søde, lyse rosiner. En perfekt ledsager til et væld af desserter, men også til blå oste.

229,00 DKK

Madeira er en speciel vintype fra den populære ferieø, syd for Portugal. Vinen minder på mange måder om Tawny Portvin. Forskellen, udover druesorter, er dog at Madeira ligger 3 måneder i ca. 45 graders varme. Dette ændre smagen, og blev opdaget ved et tilfælde på en lang sørejse. 

349,95 DKK

Madeira er en speciel vintype fra den populære ferieø, syd for Portugal. Vinen minder på mange måder om Tawny Portvin. Forskellen, udover druesorter, er dog at Madeira ligger 3 måneder i ca. 45 graders varme. Dette ændre smagen, og blev opdaget ved et tilfælde på en lang sørejse. 

349,95 DKK

En tør og meget delikat Fino - Sherryens hvidvin. Farven er flot lysgylden og smagen er forfriskende tør og delikat. Fino sherry, når det er allerbedst.

119,95 DKK 149,95 DKK (spar 30,00 DKK)

En meget intens Amontillado med en koncentreret og fyldig eftersmag. Amontillado er en Fino-type, der har gennemgået yderligere en "forstærkning" og en endnu længere fadlagring. Farven er ravgylden. Vinen har en kraftig og intens bouquet med nødder, mandel, vanilje og en lille røget tone. Vinen er fyldig med en lang nøddeagtig eftersmag. En flot og meget harmonisk Amontillado fra Colosia.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Lagret i ege fade. Intens aroma af tørret frugt, især figner og nødder, den er fyldig og har en rig smag af krydderier og karamel, men er stadig frisk, med en lang eftersmag. 

149,95 DKK

Noe Pedro Ximenez har fået 91 Point af Robert Parker. Den er udelukkende produceret på Pedro Ximenez druer og efter Solera metoden. Noe har en endelig lagringsalder på mere end 30 år. Sukkerindholdet er mere end 400 gram pr. liter , og den har en anderledes karakter og profil, mere som en vin sammenlignet med andre PX’er.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Matusalem har fået 93 Point af Robert Parker. Den bliver normalt solgt som en Oloroso Dulce, men denne kategori er ikke mere at betragte som en appellation og er teknisk set en Cream. Den er produceret på 75 % Palomino og 25 % Pedro Ximenez druer og har en flot, intens mahogni farve. Dybe aromaer af tørrede frugter, dadler, rosiner, krydderier og gammelt træ. 

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Amontillado har fået 94 Point af Robert Parker. Den er produceret på Palomini druen efter Solera metoden og lagret i mindst 30 år. Farven er flot mørk gylden lige som mørk rav, og sherryen har en meget kraftig duft af gammelt træ, kandiserede frugter og valnødder. Den er tør og livlig i ganen med en meget lang, aromatisk og godt struktureret finish. En meget koncentreret og kompleks Sherry, der passer perfekt sammen med parmesan og andre modne oste. Anbefales at servere ved rumtemperatur.

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Klein Constantia har i mange år - faktisk fra start været kendt for deres arbejde med Sauvignon Blanc i Sydafrika. Mange gode anmeldelser og mange præmier rigere - Og de forstår stadig at producere denne vin i samme niveau. Netop denne Vin de Constance lavet på Muscat er verdenskendt efter at have vundet mange medaljer. 

649,00 DKK

Du kan nærmest dufte vinen inden du hælder den i glasset. Snuden skal ikke særlig langt ned, før aromaer af litchi, abrikos, fersken og blomster kan lugtes. En herlig duft, og en smag der bare bliver ved og ved.

199,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler