Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

At der produceres vin i Golan er måske nyt for mange. Men som andre steder i verden, kunne de europæiske indvandrere ikke undvære deres vin. Der begyndte derfor, i slutningen af 1800-tallet en lille produktion af vin, mest til hjemmebrug. Som befolkningen steg, øgedes produktionen og kvaliteten. Der produceres ca. 35 mio. flasker årligt, fra fem hovedområder. Det største vinhus sidder på 60% af produktionen, mens de mindre producenter til gengæld roses for at holde et højere kvalitetsniveau. Israel er præget af et stabilt klima og årgangene svinger derfor ikke så meget.      

 

Sorter resultater:

Gamla Pinot Noir har internationalt niveau, hvilket mange også har lagt mærke til. Mange betragter denne Pinot Noir som værende deres "hverdags-Bourgogne", da man finder de samme elegante og forfinet noter i denne Pinot Noir, som du kan finde i god Bourgogne. 

139,95 DKK

Vinen her er baseret på 100 % Sangiovese og leder tankerne hen på vine fra Toscana. Personerne bag Golan Heights Winery bryder sig om at arbejde med interantionale druer, hvorfor Sangiovese, Cabernet og Syrah er på programmet. 

139,95 DKK

Denne vin fra Golan Heights Winery har virkelig formået at sætte vineriet og israelsk vin på verdenskortet. Vinen har høstet hæder mange steder i verdenen, og det kan man godt forstå. Internationalt niveau i flasken skaber på sigt succes. 

139,95 DKK

Yarden Pinot Noir har et kæmpe potentiale, og har ved flere lejligheder vist sig at kunne drille selv de aller bedste Bourgogne producenter. Vinen har et helt unikt krydret præg, som kan lede tankerne på Pinot Noir fra Cote de Nuits i Bourgogne. Vellavet vin! 

249,95 DKK

Gamla er en serie af vine fra vineriet Golan Heights Winery, som er beliggende i Galiæa-området i Golan Højderne. Denne serie består i forskellige røde og hvide vine lavet på druer af international klang. Det er en serie af vine som får 8-12 måneder på franske fade. 

139,95 DKK

Golan Heights Winery har deres topniveau som hedder Yarden, som er vine lagret 18-24 måneder på franske fade. Generalt vine hvor de aller bedste druer bliver brugt til netop disse vine. Virkelig højt international niveau. 

249,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler