Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

At der produceres vin i Golan er måske nyt for mange. Men som andre steder i verden, kunne de europæiske indvandrere ikke undvære deres vin. Der begyndte derfor, i slutningen af 1800-tallet en lille produktion af vin, mest til hjemmebrug. Som befolkningen steg, øgedes produktionen og kvaliteten. Der produceres ca. 35 mio. flasker årligt, fra fem hovedområder. Det største vinhus sidder på 60% af produktionen, mens de mindre producenter til gengæld roses for at holde et højere kvalitetsniveau. Israel er præget af et stabilt klima og årgangene svinger derfor ikke så meget.      

 

Sorter resultater:

Gamlas lækre Syrah, som smager velkendt. Blommer, kirsebær, hindbær, tobak, røg og egetræ dominerer duft og smag. Dette er en ret kraftig vin, med en flot syre og velintegrerede tanniner.

139,95 DKK

Frugtdrevet Pinot Noir fra Golan Højderne. Let-krydret, hindbær, jordbær og tranebær som en klassisk Pinot Noir.

249,95 DKK
Her er der smæk på smag, saft og kraft. Du får alt hvad man drømmer om i en kvalitets-syrah. Modne mørke og røde frugter, jordbund, peber, krydderier og lidt røg. Stilen er fyldig og smagfuld.
 
299,95 DKK
Sangiovese er en drue der er naturligt høj på tannin og syre. Derfor vil du uden tvivl lægge mærke til disse, som det første. Derudover finder du smukke aromaer af kirsebær, tørrede blomster og kakao. Du vil opleve en lang og kompleks eftersmag, som hænger ved længe.
139,95 DKK

De fleste der smager denne vin, bliver overraskede. Og her snakker vi selvfølgelig positivt. Stilen er mere varm end i Bordeaux, men det gør ikke noget. Du får masser af smag og duft, og nogle af noterne er fx kirsebær, brombær, multebær med urter, peber og tobak indover. Denne vin er dejlig solmoden, og kan drikkes med eller uden mad.

 
139,95 DKK
Meget smagfuld og let drikkelig, med en medium krop. Den bliver med andre ord, ikke en sjasket Pinot. Her er smæk på smag. Charmerende hindbær, sure kirsebær, violer, røde æbler og krydderier. Du får stadig den karakteristiske Pinot syre, og de blide tanniner.
139,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler