Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Del Marguey er en highend producent af Mezcal. Destilleriet bruger kun det bedste Agave og destillerer omhyggeligt deres produkter, som også kan findes på de aller bedste bar og restauranter, hvor de ynder at bruge produkterne som ren nydelse men også til cocktailbrug. 

449,00 DKK

Calle 23 Anejo er en meget moderno producent, som gør en del i udseende af flaske, hvorfor flasken ofte appellerer til unge mennesker. Sandheden er dog, at smagen kan bruges i mange sammenhæng og hvor den har høstet størst ros herhjemme i Danmark er ved frokostbordet. Så tør du droppe snapsen til påske eller julefrokosten, så prøv denne. 

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Calle 23 er et destilleri ejet af Sophie. Sophie har tidligere haft ansvaret for al Agaveproduktin i Sydafrika, men en rejse til Mexico gjorder hende forelsket i tequila, landet og dens traditioner. Calle 23 er beliggende i det attraktive Los Altos - Højlandet. 

349,00 DKK 375,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sophie er fransk mand og har tidligere haft ansvaret for agaveproduktion i Sydafrika, men efter et besøg i Mexico forelskede hun sig i landet, traditionerne og tequilaen. Hendes hemmelighed er den store fokus på gæret og processen med netop gæren.

 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler