Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Pisco er en drue-baseret spiritus - som har en 450 årig historie bag sig. "La Diablada" skulle betyde en dans som danses af engle og djævle for at finde balance. Næse: Let frugtsødme, lime, ikke så tungt krydderi som i Macchu - mere rafineret Smag: olieret start, lime, krydderier grønne druer, nødder. Eftersmag: Sød syrlig med noter af nødder, lette krydderier - behagelig. Lidt af en overraskelse - kan drikkes ren? Ifølge producenten af denne pisco - Melanie da Trindade-Asher - er det den eneste spiritus i verden hvor der ikke bliver tilført ekstra sukker og vand efter produktionen. La Diablada Pisco er som naturen har frembragt den. Men mon ikke Melanie tænker i rom/akvavit baner? Der er da indtil flere whiskyer/bourbons som man kan sige det samme om. Det ændre ikke ved at denne Pisco er 'toppen af poppen'. Den er 'the connosisseur's pisco', og er fremstillet af druer som alle er høstet i ørkenen. Der anvendes kun saft fra 'første pres', som pot still destilleret. Ganske som med whisky anvendes kun 'hjertet' af destilleringen. Efter en hvile periode (fra 3 måneder til 12 måneder) i et større fad påhældes Pisco på flaske. La Diablada Pisco kom til Europa første gang i 2005 hvor den blev lanceret i.f.m. Film Festivalen i Cannes, Frankrig. I 2006 nåede den til London området - og her hørte vi om den. Her i 2007 ankom den så til Danmark.

359,00 DKK

Del Marguey er en highend producent af Mezcal. Destilleriet bruger kun det bedste Agave og destillerer omhyggeligt deres produkter, som også kan findes på de aller bedste bar og restauranter, hvor de ynder at bruge produkterne som ren nydelse men også til cocktailbrug. 

449,00 DKK

Calle 23 Anejo er en meget moderno producent, som gør en del i udseende af flaske, hvorfor flasken ofte appellerer til unge mennesker. Sandheden er dog, at smagen kan bruges i mange sammenhæng og hvor den har høstet størst ros herhjemme i Danmark er ved frokostbordet. Så tør du droppe snapsen til påske eller julefrokosten, så prøv denne. 

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Calle 23 er et destilleri ejet af Sophie. Sophie har tidligere haft ansvaret for al Agaveproduktin i Sydafrika, men en rejse til Mexico gjorder hende forelsket i tequila, landet og dens traditioner. Calle 23 er beliggende i det attraktive Los Altos - Højlandet. 

349,00 DKK 375,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sophie er fransk mand og har tidligere haft ansvaret for agaveproduktion i Sydafrika, men efter et besøg i Mexico forelskede hun sig i landet, traditionerne og tequilaen. Hendes hemmelighed er den store fokus på gæret og processen med netop gæren.

 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler