Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Denne tequila kommer fra et familiejet destilleri i Guadalajara, der har lavet tequila i fire generationer og har helt styr på hvordan man får det bedste ud af agaven. Det er ikke nemt at lave ”billig” tequila, som samtidig er så god!

199,95 DKK

Smagsnoter af karamel og peber, med en dejlig fylde og sødme. 

199,95 DKK

Det siges at denne tequila er den første med vintage datolabel, hvoraf man kan se høstår og lokation. Smagen indeholder alt fra indledningsvis saltet lime, sennepsfrø, grillet ananas, rosmarin og frugtagtig agavesmag, der går over i smagen af bl.a. olieagtig bivoks og tørrede krydderier, for til sidst at give dig en oplevelse af saltvand, frugtagtig og tør agave og hvid peber.

299,95 DKK

Cachaca Reserva Castanheira er et spændende alternativ til den klassiske rom. Lagringen har foregået mindst 2 år i brasiliansk valnøddetræfade, som har resulteret i en klar farve, Smagen er blød, glat og let jordet med noter af sød vanilje. Prøv den gerne i den brasilianske nationaldrink, Caipirinha, eller nyd den rent.

199,00 DKK

Del Marguey er en highend producent af Mezcal. Destilleriet bruger kun det bedste agave og destillerer omhyggeligt deres produkter, som også kan findes på de bedste bar og restauranter, hvor de ynder at bruge produkterne som ren nydelse men også til cocktailbrug. 

449,00 DKK

Tequila Fortaleza Blanco er en af verdens bedste blanco tequilaer, som er lavet efter de klassiske traditionelle metoder lige fra høsten af agaveplanten til aftapningen på flaske.

699,95 DKK

Fortaleza Reposado er 100% agave tequila lagret i 6-9 måneder på egetræsfade. Den er produceret efter helt traditionelle metoder, som tequila er blevet produceret på igennem flere hundrede år.

999,95 DKK

Ocho - Tequila Blanco "Los Nopales" er en klassisk lys tequila, som har en let smag. Du kan fornemme noter af nødder, og i baggrunden er der en blomsteragtig tendens, der bringer sødmen frem. Tequilaen er lavet på 100 % agave.

299,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler