Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Verdens sydligst beliggende vinland er New Zealand. Sammenfaldet mellem kystklima, varme dage og kolde nætter, samt skærmende bjerge, gør NZ ideelt til vindyrkning. Specielt sauvignon blanc, pinot noir, riesling og pinot gris gør sig godt her. Det egentlige gennembrud for NZ kom i 80’erne, anført af Cloudy Bay, et projekt søsat af Möet et Chandon. Nu fik vinverdenen øjnene op for sauvignon blanc af høj kvalitet og de blev en seriøs kandidat til Frankrigs Sancerre. Senere er arealet af vinmarker udvidet markant og hvert område har sit særpræg. Marlborough er mest kendt for sauvignon blanc, mens Central Otago har markeret sig med pinot noir.

Sorter resultater:

En Sauvignon Blanc som kommer fra et fantastisk terroir fra en top vingård. Vinen har en lys strågylden farve med grønne reflekser. Den er klar og skinnende og med en dejlig friskhed. Duften er intens og forfriskende af tropisk frugt, æble, guava og stikkelsbær med noter af grapefrugt og underliggende mineralske noter. I smagen er der et stort spektrum af smagsnuancer. Der er urteagtige nuancer kombineret med frugt som ribs, stikkelsbær og lime. Vinen fremstår frisk og sprød med en virkelig fin balance imellem frugt og syre.

79,95 DKK 149,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Cloudy Bay Sauvignon Blanc er i vid udstrækning anset som det prototypiske udtryk for den roste Marlboro-vinregion og udgør et internationalt sammenligningsgrundlag kendt for sine livlige aromaer, lag af rene frugtsmage samt fine struktur.

215,00 DKK 275,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Duften lukker op for en elegant symfoni af citrus, abrikos, fersken, hvide blomster og grøn mango. I munden træder citron, lime, fersken og ananas frem på reneste vis på et niveau langt over, hvad village-vine normalt byder på. Den slags vin man altid bør have en flaske stående af i køleskabet.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %

149,95 DKK
Køb 6 eller flere til 125,00 DKK pr stk. spar i alt 24,95 DKK pr stk.

Cloudy Bay Chardonnay er en fængslende vin med struktur og rene frugtsmage af citrus og stenfrugter forstærket af et pikant strejf af nødder og diskret nyt egetræ.

299,95 DKK

De lokale vinbønder i Bourgogne er måske ikke de største fans af vinene fra Kumeu River. Med god grund. Dette skyldes en særlig vinsmagning hvor nogle af verdens førende vinkritikere fra de toneangivende vinmedier smagte vinene fra Kumeu River blindt op mod nogle af de bedste producenter fra Bourgogne som Etienne Sauzet, Leflaive, Lafon, Girardin og Carillon. Smagningen var inddelt i fire runder, hvor en vin fra Kumeu River hver gang var oppe imod 4-5 modstandere fra Bourgogne. Kumeu River vandt alle fire runder over vine der ofte koster det 5 -og 10 dobbelte. 

299,00 DKK

De perfekte vækstforhold i Kumeu giver Pinot Gris masser af fylde og kompleksitet. Her får du en vin, som er en af de få, der virkelig kan noget sammen med stærkt krydrede retter, hvor du normalt ville vælge en kold øl.

199,95 DKK

Klassisk Sauvignon Blanc fra winemakeren, Kevin Judd, som satte Sauvignon Blanc fra Marlborough på verdenskortet.

149,95 DKK

Waipara Hills Sauvignon Blanc Marlborough 2022 er fra New Zealand. En frugtrig og saftig vin i den halvtørre ende. Smag af papaya, passionfrugt, lime samt stikkelsbær. Denne årgang byder på en løftet smag med generøs mundføling og tekstur. Vinen har kraftige aromaer fyldt med karakter og livlighed. Den har en bleg halmgul farve og i næse og gane oplever man noter af citrus og urter med en stor frugtintensitet og en lys forfriskende finish.

99,95 DKK

Frisk, tør og elegant pinot gris fra winemaker Michael Bjajkovichs. Druerne er økologiske og høstes i hånden, hvorefter klaserne presses hele.

149,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences