Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Verdens sydligst beliggende vinland er New Zealand. Sammenfaldet mellem kystklima, varme dage og kolde nætter, samt skærmende bjerge, gør NZ ideelt til vindyrkning. Specielt sauvignon blanc, pinot noir, riesling og pinot gris gør sig godt her. Det egentlige gennembrud for NZ kom i 80’erne, anført af Cloudy Bay, et projekt søsat af Möet et Chandon. Nu fik vinverdenen øjnene op for sauvignon blanc af høj kvalitet og de blev en seriøs kandidat til Frankrigs Sancerre. Senere er arealet af vinmarker udvidet markant og hvert område har sit særpræg. Marlborough er mest kendt for sauvignon blanc, mens Central Otago har markeret sig med pinot noir.

Sorter resultater:

De lokale vinbønder i Bourgogne er måske ikke de største fans af vinene fra Kumeu River. Med god grund. Dette skyldes en særlig vinsmagning hvor nogle af verdens førende vinkritikere fra de toneangivende vinmedier smagte vinene fra Kumeu River blindt op mod nogle af de bedste producenter fra Bourgogne som Etienne Sauzet, Leflaive, Lafon, Girardin og Carillon. Smagningen var inddelt i fire runder, hvor en vin fra Kumeu River hver gang var oppe imod 4-5 modstandere fra Bourgogne. Kumeu River vandt alle fire runder over vine der ofte koster det 5 -og 10 dobbelte. 

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

299,00 DKK
Køb 6 eller flere til 269,00 DKK pr stk. spar i alt 30,00 DKK pr stk.
Cloudy Bay - Sauvignon Blanc Marlborough 2021 Cloudy Bay er uden tvivl en af de bedste ambassadører for producenterne i New Zealand og specielt Marlborough. Cloudy Bay er utrolig anerkendt for deres arbejde med Sauvignon Blanc, og rigtig mange flasker har fundet vej til restaurationer og private hj ...mere
199,00 DKK 275,00 DKK (spar 76,00 DKK)

New Zealand laver fremragende Chardonnay. Denne vin  har en duft af abrikos, nybagt brød og nødder. En fyldig mineralsk og læskende vin. Velegnet til alle slags lettere fiskeretter og ost. 

Men kan også bruges som aperitif eller et glas, medens maden forberedes.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

139,00 DKK
Køb 6 eller flere til 125,00 DKK pr stk. spar i alt 14,00 DKK pr stk.

De største producenter i Bourgogne klør sig ofte i hovedet og spørger sig selv, hvordan de kan lave så højt niveau til den slags penge? Hunting Hill har ved flere lejligheder vundet i blindsmagninger over nogle af de største i Puligny Montrachet.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 10 %

495,00 DKK
Køb 6 eller flere til 445,00 DKK pr stk. spar i alt 50,00 DKK pr stk.

Imponerende Chardonnay på druer fra Coddington Vineyard ejet af Tim og Angela Coddington. I blindsmagning bl.a. med deltagelse af Jancis Robinson kom den ud som nummer vinder foran 4 x Premier Cru Chassagne Montrachet. Behøver vi skrive at den også var klart den billigste?

Mængderabat på dette produkt - spar op til 9 %

349,00 DKK
Køb 6 eller flere til 315,00 DKK pr stk. spar i alt 34,00 DKK pr stk.

En fuldstændig fremragende hvidvin fra Cloudy Bay på New Zealand.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler