Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En prestigefyldt vin, der er fremstillet af mere end 60 år gamle vinstokke. Vinen er udelukkende lavet på Cabernet Sauvignon druer, der har lagret i 12 måneder på Franske egetræsfade og yderligere 6 måneder på flaske. Vinen har en flot dyb farve, med violette antydninger, og frugtagtige aromaer af mørke bær og krydderier. I munden er der søde tanniner med krydderier fra egetræ. Alle disse noter giver en god vedvarende elegance og kompleksitet til vinen.

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)

** FANTASTISK VIN** Måske Argentina bedste Malbec vinhus. Fedme, blødhed, masser af mørke frugter og lidt bid af lakrids. Pascual Toso Malbec har en intens rød farve med violette nuancer. Den er ren og frugtagtig med smag af blommer og kvæder med et charmerende blødt touch af egetræ. I ganen er det solbær og lakrids, der dominerer med elegante toner af vanilje, hvilket giver en fremragende kompleksitet.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Pascual Toso Cabernet Sauvignon er en flot vin med god fylde og elegant struktur. Farven er medium rød med intense violette nuancer. I næsen er frugt aromaer kombineret med noter af peber, chokolade, vanilje samt ristet eg. Vinen er blød med afrundede tanniner. En vin med stor personlighed. Anbefales til rødt kød, vildt, godt krydret pasta, vellagret oste eller Roquefort ost

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Fantastisk blød, kraftig, fed og cremet Malbec med vidunderlige nuancer. Vinen har en dyb rød farve med ungdommelige reflekser. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræsfade. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner. En fremragende ledsager til oksekød, vildt, pasta og lagret ost.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pascual Toso Reserva Cabernet Sauvignon er en elegant vin med en intens farve. I næsen er der aromaer af kirsebær, moden frugt, kaffe og en anelse mynte. Vinen har desuden smag af vanilje, der stammer fra 12 måneders modning i fade. Det er en struktureret vin med god krop og lang finish samt bløde tanniner. Vinen anbefales til rødt kød, lam, pasta og franske oste, men er også et god valg til en "blandet" buffet bestående af svinemørbrad, kylling og kalkun.

125,00 DKK 149,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Kan Argentina præsentere bedre vine end denne Pascual Toso Magdalena - og til den pris? Vinen er karakteriseret ved en intens rød farve med antydninger af violer, blommer samt bløde tanniner. Det er en vin med en flot stil og aromaer af modne hindbær, vanilje, krydderier og chokolade - rund og afbalanceret med en fremragende finish. Den er ikke "fed", men tæt, fyldig og smagfuld.
549,00 DKK 595,00 DKK (spar 46,00 DKK)

*Kvalitets vin, en fantastisk blød og fed Malbec med vidunderlige nuancer* Pascual Toso Alta Malbec har en dyb rød farve med ungdommelige reflekser. Duften er aromatisk med noter af modne blommer, vanilje og krydderier fra 12 måneders modning på egetræsfade. Vinen er blød og perfekt afrundet med fløjlsagtige tanniner. En fremragende ledsager til kød, pasta og lagret ost som eksempelvis Roquefort.

195,00 DKK 269,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Finca Pedregal kommer fra en enkelt vinmark. Resultatet af blandingen 72 % Malbec og 28 % Cabernet Sauvignon er en stor og flot vin med et ekstraordinært potentiale - udført med særlig omhu. Druerne er høstet i hånden og udvælges i små containere, hvilket giver en rig og koncentreret smag. Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade: 28 % Cabernet Sauvignon i Amerikanske egetræsfade og 72 % Malbec i Franske egetræsfade. Vinen ligger på flaske i yderligere 10 måneder.

295,00 DKK 345,00 DKK (spar 50,00 DKK)

*90 Point Robert Parker* Pascual Toso Malbec har en sammenhængende stil med aromaer af blommer og kvæde med et strejf af eg. I smagen er der solbær og lakrids, med en rig og lang eftersmag med røgfyldte noter af vanilje og eg. Vinen anbefales til såvel lyst som rødt kød.

98,00 DKK 149,00 DKK (spar 51,00 DKK)
Vinen er fremstillet af 100 % Malbec druer. Den har stor aromatisk intensitet og kompleksitet med masser af mineralsk kvalitet og blomster toner samt chokolade og lakrids. Den viser en interessant koncentration i munden med sikre tanniner, en god syre – der gør vinen meget frisk og livlig. Det er en vin med masser af nerve og en langvarig finish, samt en stor bredde.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
*Bourgognedræber fra Top Vinhus.* Har fået Sølvmedalje af Decanter World Wine Awards 2014. Vinen er lavet udelukkende af Pinot Noir druer. Den har aromaer af blomster og mineral med medium kompleksitet, der stammer fra dens udvikling i franske egetræstønder fra Bordeaux. Vinen har en god struktur, mærkbar mængde af tanniner. Smagen har stor styrke og livlighed med en glat, blød tekstur i ganen samt en stor finish.
129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)
*VERDENSKLASSE Pinot Noir - har fået Bronzemedalje i Decanter World Wine Awards 2014 og 92 Point i The Wine Advocate 2014. Vinen er udelukkende lavet på Pinot Noir druen, og den har for sorten en rigtig god intensitet. Vinen har aromaer af tørrede frugter og visse urter samt mineralske noter. Smagen er direkte og klar - det flyder i munden med masser af liv og blødhed. Den har god volumen, runde tanniner og et passende syreindhold, der gør vinen meget frisk og med en lang, sød finish.
85,00 DKK 129,00 DKK (spar 44,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler