Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Denne spirit drink er i perfekt balance, og appellerer til dig som kan lide de milde og søde smagsoplevelser . 

299,95 DKK 399,95 DKK (spar 100,00 DKK)

Perfekt ledsager til juledagene og dagene op til juleaften.

299,95 DKK 399,95 DKK (spar 100,00 DKK)

Skal du bruge en skarp til maven? Så overvej A.H. Riise's Bitter. A.H. Riise Pharmacy - serien er skabt for at ære den stolte historie om A.H. Riise Apothecary Hall som blev grundlagt i 1838. Dengang var bittere en integreret del af healing og udviklet af de gamle apotekere. Specielt mod mave og hovedpine, samt som en kur mod dårlig fordøjelse.

199,95 DKK
En fantastisk og dyb spirit drink med en intensitet og sødme, der får alle til at smile. Du mødes af herlige noter af lys chokolade, lys karamel, hasselnød og vanilje. Eftersmagen er fyldig, dyb, blød ,stor og rund og sødmefyldt.

 

499,00 DKK

Denne likør er lavet til dem, der synes at ren rom er en udfordring. Den fine gamle rom er pakket ind i en kappe af den allerbedste creme, man kan forestille sig, hvilket fjerner alle skarpe kanter, og efterlader en kraftigt, men smagfuld likør lavet af A.H. Riise Rom og frisk fløde, krydret med vanilje, karamel og kakao, samt afrundet med ægte rørsukker.

179,95 DKK

MEZ 1 er en sød og fyldig drik, blandet og tappet hos det østjyske blanderi Mezclado, beliggende i Løsning ved Vejle. Mez !er blandet på fade fra oprindelseslandene Cuba og Panama, som begge er berømte for deres udsøgte destilater 

MEZ 1 er den første udgave af Mezclados populære Original Serie og er nøje udvalgt ud fra popularitet og efterspørgsel på dennes udsøgte smagsegenskaber.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Den første likør produceret af Emile Giffard, som et middel mod maveproblemer. I dag produceres den stadig efter den originale opskrift. Friske mynteblade infuseres i alkohol og balanceres til perfektion med sukker. Smager kraftigt af frisk og krydret mynte. God som sipping eller i cocktails.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

149,95 DKK

Jean Gauthiers likør på kastanier fra Ardeche i Frankrig. Kastanielikøren, har en afbalanceret sødme, som er meget bemærkningsværdigt, en likør vi nemt anbefaler. Nyd den alene, eller til dessert, i hvidvin, som aperitif, i kaffen, vend i flødeskum, hæld over is, til chokoladekage, over de brunede kartofler, det er kun fantasien der sætter grænser for denne unikke likør.

249,95 DKK

Mezclado Rom Dark C. er en sød og fyldig rom, med smagen af mørk chokolade. Rommen er blandet og tappet hos det østjyske romblanderi Mezclado, beliggende i Løsning ved Vejle. Rommen er en aromatiseret rom fra Spanien, og har en alkoholprocent på 38%.

Anbefales at nydes rent, til desserter, eller en kop kaffe.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

MEZ 3 er en sød og krydret drik, som du helt sikkert vil elske. Den krydrede søde smag ligger godt i munden på selv den mest kræsne . Den er blandet og tappet hos  Mezclado, som ligger i Løsning i Østjylland. Rommen er blandet på fade fra oprindelseslandene Spanien og Panama. Begge er lande, som er anerkendte for deres udsøgte bryggekundskaber.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vi har sammensat en pakke med noget af vores mest solgte og populære spiritus. Bla. denne pakke hvor du får følgende flasker: 

  • 1 flaske Bavaro Brulée 
  • 1 flaske A.H. Riise Copenhagen Gold

Vi matcher prisen fra grænsehandlen på A.H. Riises Copenhagen Gold! 250 kr. pr. flaske... 

500,00 DKK 598,00 DKK (spar 98,00 DKK)

Pallini Limonzero er verdens første alkoholfri limoncello! Ligesom Pallinis klassiske limoncello, er den lavet på håndplukkede Sfusato-citroner fra Amalfikysten, og smagen sidder lige i skabet. Den vandt i øvrigt den højeste udmærkelse, Master Award, ved Global Spirits Masters Competition i 2022.

139,95 DKK

Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.

169,95 DKK

Med Mezclados Forårs Edition får du en perfekt frisk forårsrom med en let og sød smag af lys karamel med en varm og behagelig eftersmag. Denne Forårs Edition er fyldig og krydret, så den prikker dejligt i kinderne i forårsbrisen og vil bringe dig i et fantastisk forårshumør.

299,00 DKK

Med denne pakke har vi forsøgt at ramme Danmarks billigste priser på de to flasker. Med denne pakke får du: 

  • 1 flaske A.H. Riise Copenhagen Gold
  • MezClado Forårs Edition

Aldrig set billigere! Vi matcher prisen fra grænsehandlen på A.H. Riise Copenhagen Gold! 250 kr. pr. flaske! 

500,00 DKK 598,00 DKK (spar 98,00 DKK)
LIMONCELLO SPRITZ - PALLINI DRINKSMIX - (LUKSUS UDGAVE..) Samlet sæt!***** TOP FRISK OG LÆKKER SPRITZTag et stort glasTilsæt et halv glas med isterninger2 dele Limoncello3 dele Prosecco fra Le Contesse Skål!
225,00 DKK 278,00 DKK (spar 53,00 DKK)

Den ægte Crème de Cassis fra Dijon. Gabriel Boudier laver den bedste solbær likør til den klassiske "Kir" eller "Kir Royal". Blandingsforhold 1:4 med tør hvidvin eller mousserende.

199,95 DKK

Hvis du har købt en mandellikør indenfor de sidste par år, har du måske lagt mærke til, at feltet har været ret sløjt. Nu kommer Zuidam til undsætning! Deres Amaretto er en håndlavet bittermandel-likør uden kunstige smage eller andre tilsætningsstoffer, og den vil med garanti få dig til at glemme alt om underlødige pseudo-amarettoer i gakkede, firkantede flasker med overdimensionerede propper.

239,00 DKK

Dansk Bitter som alle bør smage. En fantastisk kombination af urter/krydderier og sødme. Molboerne har igennem 3 år arbejdet med at udvikle opskriften! 

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

A.H. Riise Lakrids Shot Hot er et lakrids-shot der går lige til grænsen. Den skaber minder om barndoms slik og glade lakridsfyldte øjeblikke. Den fylder munden med en lakridsdybde, der simpelthen er uovertruffen. Den ekstremt rene lakridsmag er forbundet med begrænsede salte noter og fornemmelsen af hvid peber, lige nok til at bemærke, dog uden at nogen af de stærke elementer nogensinde bliver dominerende.

169,95 DKK

Diplomatico har igennem lang tid været en bestseller hos Hillerød Vinkompagni. Prøv denne Mantuano der har en mildhed som ikke er set før.

Den mørk-gyldne rom dufter dejligt af tørrede frugter, eg med et delikat krydret tvist. Smagen er kompleks og velbalanceret med noter af tørrede frugter, træ og vanilje. Smagen afrundes at et let tørt islæt. Mantuano er både et fantastisk sted at starte, hvis man ny i verdenen af rom, men kan samtidigt sagtens byde en velkendt romelsker op til dans.

299,00 DKK

Cherry Heering er en dansk kirsebærlikør, og blev fremelsket af Peter Heering i slutningen af 1700-tallet eller starten af 1800-tallet. Den er mørk rød, og har ikke overdreven sød smag af mørke kirsebær. Firmaet, Peter F. Heering, blev grundlagt 1. december 1818.

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En lækker dominikansk rom-likør, med et strejf af rosiner. Elixir er meget populær på Cuba, hvor denne form for rom-likør også har sin oprindelse.

299,95 DKK 325,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Infusion af brombær i spiritus giver den søde og frugtige likør, som er ideel i den klassiske Bramble cocktail.

199,95 DKK 225,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Alcoholes Finos Dominicanos blev til som følge af en drøm i 2007: At producere dominikansk alkohol af god kvalitet – deraf navnet. To dominikanske familier gik sammen med to ligeså dominikanske romproducenter, samlede al deres erfaring og begyndte at producere på baggrund af sukkerafgrøder. Sukkerrørene udvælges nøje og juicen udvindes fra møller. Resultatet er fyldige, komplekse og sødmefulde rom, som vækker mindelser om Den Dominikanske Republiks azurblå strande, palmer og hvide sandstrande.

 
 
369,00 DKK

En sød og let cremet karamel likør, som er fremragende afkølet eller i kaffe. Den kan også bruges til madlavning og er særligt velegnet til desserter.

199,95 DKK

Valedor  Cordial  har fået Guldmedalje ved ISW 2015 i Tyskland. Det er en fed, lækker og cremet drik baseret på spiritus udvundet af sukkerrør. . 

325,00 DKK 399,00 DKK (spar 74,00 DKK)

English Harbours grundlæggere er af portugisisk afstamning, så de ønskede ære deres rødder. Fadene, der bruges til at færdiggøre denne udvidelse af serien, er ekstremt gamle, og nogle er ældre end 100 år. Derfor er efterbehandlingsprocessen en smule længere end nogle af deres andre finish. Fadene blev hentet fra Royal Oporto Company og blev brugt til at lagre deres Vintage Tawny Port.

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Det er Star Ruby Rød Grapefrugt, som alene er ansvarlig for den søde bitterhed. Grapefrugterne er håndplukket på den solrige franske ø Korsika, beliggende i det idylliske Middelhav.

199,95 DKK

Choya producerer rigtig god sake, hvor kvalitet og traditioner går hånd i hånd. Denne Sake har  mere intensitet og renhed. 

149,00 DKK

Dette er en dejlig frisk, frugtig og let sød mirabel likør fra Giffard, som indeholder lette bløde frugt noter.

199,95 DKK

Ron Millonario Solera 15 år Reserva Especial. Hvem husker ikke denne rom i basten tilbage i år 2000 hvor Ron Z. første gang landede i Danmark, og som siden har trukket danskerne til rom i en grad som alle har været overrasket over. I Peru findes en rom der ligner den gamle version af Ron Z. Det er Ron Millonario - en Solera på 15 år. Som altid er smagen på rommen som den skal være når MAC Y fører den i marken. Sammenlignet med Ron Z. - og det føles helt naturligt at gøre det - ja, der står denne rom distancen klart.

399,95 DKK
Canerock Jamaica Spiced Rum er lavet på 100% jamaicansk pot still-rom fra de to legendariske destillerier, Clarendon og Long Pond. Rommen smages til med lækre naturlige krydderier som Madagaskar-vanilje, caribisk kokosnød og jamaicansk ingefær. Herefter lagres rommen på søde PX-sherryfade i 6 måneder, og til sidst afrundes den med 25 g/liter rørsukker. Voila! – en fantastisk Spiced Rum er resultatet.

 

349,95 DKK

Den klassiske italienske likør Strega, der har sin karakteristiske smag fra ca. 70 urter, bl.a. mynte. Strega har en klar gul farve, der skyldes safran.

299,95 DKK

Apoteker Riises Lakrids Likør Shot, som med en smag af netop lakrids udover det sædvanlige, vil være med til at sætte helt nye standarder for begrebet - Lakrids Shot. Man mærker håndværket bag. Her er tale om et produkt, som har været i de bedst tænkelige menneskehænder fra start, til Riise Lakrids Shot endelig finder hvile i den elegante flaske. Den er lavet, på en base af premium vodka, blandet med engelsk lakrids, lakridsrodspulver og salmiak - en fantastisk oplevelse!

169,95 DKK

Denne gin likør har smagsnoter af enebær, citrus og flora. En likør med massere af smag og fylde, med en god velafbalanceret sødme. 

399,95 DKK

Denne likør bliver fremstillet i små fermenteringstanke, for at opretholde den rige florale aroma i likøren. Hyldeblomsten er plukket i foråret, for derefter at blive tørret og fermenteret i alkohol. Farven er gylden gul med grønlige noter. Duften er intens og kraftig. Eksotisk med hint af krydderlige noter, mens smagen er fyldig og kompleks. Masser af hyldeblomst samt en smule syrer til at skabe balance i destillatet. 

249,95 DKK 299,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Likøren bliver fremstillet ved at lade ”Rouges du Roussillon” abrikoser trække i neutral spiritus. Gylden gul likør med fine orange nuancer. På næsen har den meget typiske aromaer, der minder om ​​abrikos juice. Buketten afsløres i trin: Mandelnoter først, derefter sødme af modne abrikoser og søde krydderier som finish, der minder om karamelliseret abrikosmarmelade.

199,95 DKK

Pierre Ferrand Dry Curacao er skabt i samarbejde med cocktailgeniet David Wondrich. Sammen har Wondrich og Alexandre Gabriel prøvesmagt adskillige appelsinlikører fra cocktailens gyldne alder og til sidst fandt de den rigtige 1800-tals-opskrift. Pierre Ferrand Dry Curacao er lavet på brandy, cognac og den bitre skal fra ægte Laraha-appelsiner, samt en infusion af krydderier, valnøddeskind og svesker.

299,95 DKK

Dejlig forfriskning i sommerens varme. Skøn likør lavet på krydderier og frugt! 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Skal middagsselskabet op i gear og med højt humør, så servere et glas fra Carcelli. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Rommen har friske og tropiske aromaer af friskkværnet kaffe og kokosnød. Smagen fremstår let og frugtig med en silkeblød profil, som leder til en delikat og tydelig finish. Planas har en væsentlig højere alkoholprocent end de fleste lyse rom, hvilket gør den perfekt til cocktails, da smagen vil virke mere afbalanceret og kompleks.

349,95 DKK

Ruby Limoncello er fantastisk med dens behagelige og intense frugtsmag med friske nuancer. Den er lavet med omhyggeligt udvalgte citroner fra Middelhavskysten. Med en alkoholprocent på kun 15% er den ideel til en forfriskende drink.

199,95 DKK

Gaveløsning, ja hvorfor ikke? En unik 3 liters produkt fra Ron Esclavo. Denne løsning er den perfekte til det store selskab, hvor der skal laves cocktails eller drinks. Eller som en gave til ham/hende der har alt.

899,00 DKK
Creme De Sureau er en yders delikat dansk likør med en fløjsblød og rund smag af hyldebær. Det nøje afstemte indhold af alkohol gør den til en nydelse i absolut topklasse. Vi anbefaler Creme De Sureau til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse. 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen: "Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vanilleis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen." En kasse indeholder 6 flasker - 50 cl.
179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Den nyeste variant i Giffards serie af likører. Den er lavet på pink grape og har en dejlig mild blød og rund sødme, samt en frisk og frugtig karaktér, som gør den ideel til cocktails.

199,95 DKK

Cut&Dry har en intens og dejlig duft af kokos med noter af vanilje, kanel lidt sesamolie. Smagen intens, men rund og fyldig, med en lækker smag af kokos, vanilje, banan, grøn ingefær med bløde strejf af melasse og friske urter. Den har en lang, smagfuld finish, der stadig fremhæver kokos, peber og vanilje. Nyd Cut&Dry alene eller som en Coconut Cocktail.

349,00 DKK 425,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Hindbærrene trækker i neutral spiritus og giver dermed denne søde og frugtige likør. Klare noter af frisk og frugtige hindbær som er ideel i friske og søde frugtcocktails.

199,95 DKK

Denne jule urtelikør har en anelse mere sødme og rundhed end dens grønne bror. 

299,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler