Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

Sorter resultater:

Charmerende sød hvidvin fra Valencia i Sydspanien. Estrella har den herligste duft af mandler, modne gule druer, blomster og vanille. Smagen er præget af moscatels florale fremtoning, en kant af mandel og et strejf af fersken og honningmelon. Drik denne lækre moscatel som aperitif, til spicy retter, foie gras eller til lette desserter.

59,00 DKK 75,00 DKK (spar 16,00 DKK)

En af de bedste Sauvignon Blanc fra Spanien til denne pris Vinen har en flot gul farve med bløde grønne og rene nuancer. I næsen er der en intens blomstrende aroma sammen med tropiske noter. Den er meget frisk og har en blomstrende og frugtagtig smag med en lang afslutning. Vinen egner sig godt til skaldyr, alle hvide fisk og patéer. Gold Medal Monde Selection (Belgium) Gold Medal BACO (Spain)

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Circe Verdejo har en strågul - bleg og meget lys farve. I næsen viser den aromaer af eksotiske frugter og hvide blomster. I munden er den frisk, blid, silkeagtig og med en duftende og lang eftersmag. Vinen bør serveres ved en temperatur på 7-10 grader og er ideel til fisk, skaldyr, foie gras og diverse forretter. Vinen har vundet GREAT GOLD at Concourse Mondial de Bruxelles som den bedste hvidvin.

99,95 DKK 109,00 DKK (spar 9,05 DKK)
Farven er ren og strågul. Vinen har en typiske smag af hø, æble og pære fremherskende med intense noter af vilde blomster og subtile nuancer af lime. I ganen er vinen behagelig, med god krop, dybde og struktur. Eftersmagen er lang og vedholdende. Godello druen er en genopdaget sort med stort potentiale. Det er en drue som giver smagfulde og markante vine, med renhed og friskhed. Monterrei er velegnet til produktion af aromatiske hvidvine, takket være kølig indflydelse fra havet og floden.
89,00 DKK 115,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Denne vin stammer fra Rueda i distriktet Segovia. Vinmarkerne og produktionen er organisk. Det specielle ved disse marker, udover at være organiske er, at de ligger i 870 meter højde. 30 minutter efter plukningen skal druerne presses hos producenten. Vinen bliver presset naturligt, det vil sige der ikke bruges maskine til presningen. Det resulterer selvfølgelig i et mindre udbytte og vinen bliver mindre intens og fyldig. Der bliver ikke tilsat sulfit i vinen, hvilket opretholder den friske syre og gode frugt i vinen.

69,95 DKK 89,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Denne vin kommer fra vingården Aylés, der råder over mere end 3.000 hektar jord, hvoraf 50 hektar er vinmarker beplantet med druer. Vingården er beliggende i Cariñena, som er et godt spansk område, hvor der bliver produceret vine af høj kvalitet. Vinmarkerne er beliggende i 400-800 meters højde.

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)
Granbazán vin Projektet startede i 1981 med en klar målsætning om at forbedre kvaliteten af vinene fra Galicien. Den videnskabelige plantage beliggende i Tremoedo blev oprettet med anvendelse af banebrydende teknologi, hvilket var genstand for en del modstand fra visse lokale avlere.
149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Det er i sandhed den søde spanske hvidvin til den gode danske smag. Den smager så skønt, uanset om det er til et måltid eller for sig selv. Den emmer af frugt, citrus… ja, selv lidt æble. Den flotte citrongule og klare farve vidner om en hvidvin, som er fed i ganen og næsten for perfekt, når den serveres kold.
89,00 DKK

NYHED - nu også hvidvin i den populære Nicte. Hvidvinen har en bleg, grønlig-gul farve, der er ren og lys. I næsen oplever man en god intensitet og blomsteragtige aromaer i form af orangeblomster og frugtnoter som abrikos. I ganen er den kraftfuld med en intens, tør og blid finish. Vinen går især godt sammen med retter fra middelhavet baseret på fisk samt asiatisk mad.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En fremragende hvidvin, med en perfekt balance mellem alkohol og syre. Farven er strågul med et let grøn skær. En frisk bouquet af tropiske frugter med et strejf af æble. En dejlig Verdejo, fyldig, frugtrig og rund med perfekt afmålt syre.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler