Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

 

Sorter resultater:

FORSALG! FORVENTET ANKOMST SLUT APRIL 2023!

BEGRÆNSET MÆNGDE TIL DANMARK!

En overraskelse for os alle her i Hillerød Vinkompagni. En vin som kunne lede tankerne hen på vellavet Chardonnay i Bourgogne.

199,95 DKK

Avelina Vegas producerer udelukkende 40.000 flasker af denne Circe. En lidt utraditionel Verdejo fra Rueda Distriktet. Druerne kommer fra ultra gamle stokke fra landsbyerne Segovian, Moraleja, Aldeanueva, Codorniz og Santiuste. Druerne er høstet i hånden på et perfekte tidspunkt i sæsonen. Vinen gæres under 12 grader for at beholder så meget friskhed som muligt. En overraskende fyldig verdejo. Avelina vegas SA ejer ca. 90 Hektar jord omkring byen Segovia, hvor stokkene er næsten 100 år gamle. 

 

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En skøn frisk og mineralsk sag, med nuancer af lidt federe tropiske frugte. Så den har noget frugtkarakter og friskhed.

69,95 DKK

Denne vin er produceret af 100% Albariño-druer fra Rías Baixas. Druerne er håndplukkede i slutningen af august.

Det er en utrolig flot hvidvin med klar strågul farve med et grønligt skær og intens duft af æbler, pærer, nektariner og meloner samt noter af hvide blomster. Smagen er fyldig, frisk og blød med velafbalanceret mineralsk karakter, sprød syre samt en blid og behagelig eftersmag med noter af citrus.

129,95 DKK

Avelina Vegas SA ejer mere end 45 hektar marker placeret i La Seca, Villaverde de Medina og Rueda. Alle disse marker er beplantet med Sauvignon Blanc. Alle disse druer kan blive klassificeret som Rueda D.O. 

 

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Denne hvidvin er lavet på Albillo, som er en lokal grøn drue i det sydlige Spanien. Vinen er lavet udelukkende fra marken Pina Cruzada, som er et meget stenet og råt miljø. Marken er 0,7 ha. og ligger i 750 meters højde. Med sine 50 år gamle stokke bliver der produceret nogle meget intense vine herfra. En totalproduktion på 2000 fl. og 36 magnum.

299,95 DKK

La Salvacion er en hvidvin lavet på Godello fra Bierzo. Bierzo er et vindistrikt beliggende i Galicien i Spanien. Området har udviklet sig enormt de seneste årtier. Fra at have produceret høj volumen og lav kvalitet. Til nu at have små og yderst interessante vignerogner. 

249,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler