Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

 

Sorter resultater:

Rigtig frisk og lækker Verdejo fremstillet på druer fra vinmarker i Castilla Y León-området. Viura druen giver en duft af citron og bidrager med friskhed, mens Verdejo druen bidrager med aromaer, der minder om netop grønt græs. Vinen har en flot lysegul farve med bløde grønne højdepunkter. Den er meget ren og lys i næsen med hints af grapefrugt, ananas, mango og æble. I ganen er vinen frisk og blød, med en lang og frugtagtig afslutning. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %

59,95 DKK

Binigrau Blanc 2022 er en elegant og delikat hvidvin produceret af vinproducenten Binigrau på Mallorca. Vinen er lavet af den velkendte druesort Chardonnay, og har en frisk smag med frugtige aromaer. Med flere måneders lagring på franske egefade, et unikt terroir og kombineret med et varmt ø-klima har du her er en af ​​de bedste hvidvine.

249,00 DKK

Avelina Vegas SA ejer mere end 45 hektar marker placeret i La Seca, Villaverde de Medina og Rueda. Alle disse marker er beplantet med Sauvignon Blanc. Alle disse druer kan blive klassificeret som Rueda D.O. 

 

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Farve: Bleg gul.
Aroma: Friske urter, anis, læder, hvid peber, timian og rosmarin. 
Smag: Mild syrlighed, godt integreret med skindet fra den modne frugt. Balanceret, dyb og vedholdende. 

249,95 DKK

Denne hvidvin er lavet på Albillo, som er en lokal grøn drue i det sydlige Spanien. Vinen er lavet udelukkende fra marken Pina Cruzada, som er et meget stenet og råt miljø. Marken er 0,7 ha. og ligger i 750 meters højde. Med sine 50 år gamle stokke bliver der produceret nogle meget intense vine herfra. En totalproduktion på 2000 fl. og 36 magnum.

299,95 DKK

Denne vin er produceret af 100% Albariño-druer fra Rías Baixas. Druerne er håndplukkede i slutningen af august.

Det er en utrolig flot hvidvin med klar strågul farve med et grønligt skær og intens duft af æbler, pærer, nektariner og meloner samt noter af hvide blomster. Smagen er fyldig, frisk og blød med velafbalanceret mineralsk karakter, sprød syre samt en blid og behagelig eftersmag med noter af citrus.

149,95 DKK

Albariño er Spaniens bedste hvidvinsdrue, der leverer ranke og racerige hvidvine med frisk syre – ikke ulig riesling, som druen ofte sammenlignes med. Dog besidder albariño et græsagtigt præg, som man snarere forbinder med grüner veltliner eller Loire sauvignon blanc.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

En skøn frisk og mineralsk sag, med nuancer af lidt federe tropiske frugte. Så den har noget frugtkarakter og friskhed.

69,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler