Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

 

Sorter resultater:

Skal dine smagsløg drilles eller vennernes? Så prøv f.eks. at servere denne hvide vin blindt. Den vil snyde alle mand. 

225,00 DKK 249,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Avelina Vegas producerer udelukkende 40.000 flasker af denne Circe. En lidt utraditionel Verdejo fra Rueda Distriktet. Druerne kommer fra ultra gamle stokke fra landsbyerne Segovian, Moraleja, Aldeanueva, Codorniz og Santiuste. Druerne er høstet i hånden på et perfekte tidspunkt i sæsonen. Vinen gæres under 12 grader for at beholder så meget friskhed som muligt. En overraskende fyldig verdejo. Avelina vegas SA ejer ca. 90 Hektar jord omkring byen Segovia, hvor stokkene er næsten 100 år gamle. 

 

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Avelina Vegas SA ejer mere end 45 hektar marker placeret i La Seca, Villaverde de Medina og Rueda. Alle disse marker er beplantet med Sauvignon Blanc. Alle disse druer kan blive klassificeret som Rueda D.O. 

 

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Altos R Pigeage er beliggende i Rioja Alavesa. Vingården producerer rigtig intense vine i den moderne stil. 

199,00 DKK 275,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Denne Verdejo fra Protos er en klassisk hvidvin fra Rueda. Rueda er kendt for deres hvidevine lavet på Verdejo, som er en grøn drue der giver friske og sprøde hvidvine, og denne er ikke en undtagelse. Vinen er strågul med en god balance mellem alkohollen og syren. Smagen indeholde en masse tropiske frugter og en smule æble. Generelt fyldig og rund hvidvin. 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne vin er produceret af 100% Albariño-druer fra Rías Baixas. Druerne er håndplukkede i slutningen af august.

Det er en utrolig flot hvidvin med klar strågul farve med et grønligt skær og intens duft af æbler, pærer, nektariner og meloner samt noter af hvide blomster. Smagen er fyldig, frisk og blød med velafbalanceret mineralsk karakter, sprød syre samt en blid og behagelig eftersmag med noter af citrus.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En skøn frisk og mineralsk sag, med nuancer af lidt federe tropiske frugte. Så den har noget frugtkarakter og friskhed.

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler