Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

De charmerende vine fra Mexico overrasker de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Nebbiolo “Private Reserve” har ligget på franske fade i 16 måneder (60% nye fade) og lagret 2 år på flaske, før vinen bliver frigivet til salg. Nebbioloen har en meget intens, rubinrød farve med granatrøde strejf samt en aroma af røde frugter, tørrede blommer, roser, vanilje og fad. En meget velafbalanceret vin med en lang, tør, rund, blød og vedvarende smag af røde og sorte frugter samt vanilje. Den er en perfekt ledsager til stegeretter, grillet kød samt stærke oste. Bør serveres ved 18 grader.

149,00 DKK 179,95 DKK (spar 30,95 DKK)

Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der ligger 12 måneder på træfade og 6-8 måneder på flaske inden frigivelsen. Cabernet Sauvignon har en meget flot rubinrød farve med granatrøde strejf samt en intens aroma af peber, fad, vanilje, tørrede blommer og kanel. Det er en formidabel rødvin med en meget flot klarhed. Smagen afslører masser af moden frugt, god struktur, fylde og længde. En harmonisk, elegant vin, der er den perfekte ledsager til rødt kød, kraftige og lagrede oste, pasta retter eller bare til at nyde. Server vinen ved ca. 16 grader.

89,95 DKK

Denne Petit Sirah er opkaldt efter druen. Flot mørk i glasset med en dyb rubinrød farve. Tilpas krydret i smagen og med en snert af røde frugter. Den er velafbalanceret, giver en fyldig lang smag, har en tør meget rund og velafbalanceret afslutning. Prøv vinen af til rødt kød, mexicansk mad, krydrede kraftige kødretter samt stærke oste.

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

L. A. Cetto har sine mange vingårde liggende på halvøen Baja, Californien. Det er fra dette område han dyrker sin berømte Zinfandel. Zinfandel har en flot dyb rubinrød farve. Den er velafbalanceret og har en fin eftersmag. En vin som kan anbefales til alle kødretter, samt ost. Vinen bør serveres ved højst 16 grader. 

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler