Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Lækker hvid vermouth, fra en af Italiens bedste producenter. Denne vermouth har den smukkeste gyldne farve. Duften har noter af modne druer, lidt orange og et diskret strejf ar krydderurter. Smagen er delikat sødmefuld med indslag af orange, vanille og en let krydret eftersmag. Nyd vinen som aperitif, gerne med en appelsinskive eller bland med en god gin eller mousserende vin.
199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Luksus rosévermouth fra en af Italiens bedste producenter. Cocchi Rosa er en forførende og delikat vermouth, fra det nordlige Italien. Farven er indbydende laksefarvet, med et diskret pink strøg. Duften er fuld af sommer og sol, med modne jordbær, hindbær og kirsebær garneret af et strejf af røde roser. Smagen er fyldig og blød, med de lækreste bærnoter og en velafstemt sødme. Brug Cocchi rosa som en kølig aperitif, gerne tilsat et skvæt orangejuice eller toppet med mousserende vin.
199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Mørk luksus vermouth fra en af Italiens bedste producenter. Denne flotte vermouth har en dragende dybrød farve, en let tawny kant. Duften er fyldt af mørke bær, kakao, citrus og rabarber. Smagen er stor og fyldig med lang eftersmag, der byder på bærnoter og afstemt krydring. Perfekt til dagens Manhattan, en Negroni eller som en drink med et skvæt orangejuice.
189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)
Fantastisk tør vermouth fra ungt New Yorker producent. Farven på denne fornemme vermouth er gylden-brun, nærmest som en lagret hvid portvin. Duften har indslag af anis, orangeskal, basilikum og vanille. Smagen er overraskende rig og elegant. Her er de fineste noter af lagret hvidvin, orange, herbs-de-Provence og en lang og spændende eftersmag. Dette er vermouth som løfter enhver dry Martini, en hvid Manhattan eller som bare er lækker som en kølig aperitif.
199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler