Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Ruby Rosé Organic Vermouth er en smuk kompleks økologisk vermouth, produceret ved foden af Dolomitterne i det nordlige Italien. Den er baseret på frisk dejlig rosévin fra Bardolino, sydøst for Gardasøen. Vinen er nøje kombineret med 21 krydderier og krydderurter, primært fra lokalområdet. De mest fremherskende smagsvarianter er rosé, vilde jordbær, hibiscus og selvfølgelig hjørnestenen i vermouth, malurten.

 

199,95 DKK

Chazalettes Extra Dry Vermouth di Torino er, som navnet antyder, en klassisk, tør vermouth lavet på familien Chazalettes originale opskrifter fra slutningen af 1800-tallet. Blandt smagsgiverne finder vi enorme mængder citrusskaller, enebær, en række urter fra Piemontes bjerge samt et par strengt fortrolige ingredienser … ville det overhovedet være en familie opskrift uden?

199,95 DKK

Denne Lillet er skøn – med modne mørke bær, kraftfuld smag af appelsin, sød vanilje og skønne krydderier – prøv den i en Negroni for et flot touch af appelsin helt naturligt.

225,00 DKK

Lillet Blanc er en fransk aperitif – og én af de allermest berømte af slagsen. Den er lavet af vin, som er forstærket med spiritus og ”aromatiseret” med urter, blomster og krydderier. Og hvad er der så i? Ja, det vil de selvfølgelig ikke ud med, men den menes at indeholde blandt andet honning, appelsin og kinin. Sidstnævnte er også kendt fra tonicvand, men bitterheden i Lillet er næsten umærkelig. Til gengæld er smagen sødmefuld, floral og sommerlig.

225,00 DKK

Hovedingrediensen i Lillet Rosé er druetypen Sémillon. Disse druer er kombineret med naturlige likører, fra søde og syrlige appelsiner og bær. Det er denne omhyggeligt balancerede blanding, der giver Lillet Rosé sine delikate aromaer. Den har en lyserød farve, med aromaer af bær, appelsinblomster og grapefrugt. Smagen er frisk og frugtagtig.

225,00 DKK

Mancino Vermouth di Torino Rosso Amaranto er lavet på en delikat Trebbiano di Romagna vin, som smages til med en infusionen af 38 aromatiske urter og planteekstrakter. Flot klar mørkerød farve med karamel-nuancer. Smagen er fyldig og har hints af vanilje, rabarber, enebær, ristet træ, myrra, nelliker, kanel, appelsinskal og en bittersød finish. Perfekt til en Negroni eller Manhattan.

299,95 DKK

Mancino Vermouth di Torino Bianco Ambrato er lavet på en delikat Trebbiano di Romagna vin og infusion af 37 aromatiske urter og planteekstrakter. Ambrato har en perfekt balance mellem en let bitterhed og sødme. Duft af alperose, kamille, hyldeblomst, ensian-blomster og mynte, sød appelsin, ingefær, pink grapefrugt, kardemomme, lakrids og kinin.

299,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler