Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Skulle vi vælge én vermouth at have med på en øde ø, så var det nok Volata. For os er det her the gold standard. Den kommer fra Alto Adige, hvor et gammelt familiedestilleri laver den i små mængder efter en traditionel opskrift, der tæller bl.a. 16 botanicals og vin på sangiovese fra Toscana.

Resultatet er en rørende flot sød vermouth: super vinøs og aromatisk så det halve ku’ være nok. Bitterheden er behersket og sødmen sidder lige i skabet. Gør dig selv og din sommer en tjeneste: smag den hurtigst muligt!

 

149,00 DKK

Volata Bianco er en vermouth fra Sydtyrol, nærmere bestemt Appiano, hvor et lille, familiejet destilleri har produceret spiritus og vermouth i over 9 generationer! Vi er mægtig glade for at kunne sælge deres suveræne bianco, som er lavet på italiensk vin og over 30 forskellige urter og krydderier.

149,00 DKK

Rondó Aperitivo Bio er en økologisk bittersød likør fra Sydtyrol. Den er lavet på udtræk af økologiske frugter og urter og tappet ved 15% alkohol. Rondó lever til fulde op til navnet aperitivo, for den er oplagt at nyde før maden – fx med danskvand eller i en klassisk spritz, hvor vi faktisk synes den gør det væsentligt bedre end den mere kendte Aperol. Smagen er lidt mere naturlig, og sødmen mindre påtrængende.

149,00 DKK

Cocchi Americano er en såkaldt ”aromatiseret vin”, som siden 1891 har været produceret efter Giulio Cocchis originale opskrift. Navnet ”Americano” har en dobbeltbetydning:  at alkoholen gøres bitter (”amaricato” på italiensk) af urterne, og som reference til den amerikanske skik at drikke vermouth med is og danskvand.
Blandt ingredienserne finder man malurt, hyldeblomst, bitterappelsin og ensian. Den drikkes typisk som aperitif, og på etiketten ses det karakteristiske logo med hanen, som symboliserer aperitivoens evne til at ”vække” appetitten.

199,00 DKK

Chazalettes Extra Dry Vermouth di Torino er, som navnet antyder, en klassisk, tør vermouth lavet på familien Chazalettes originale opskrifter fra slutningen af 1800-tallet. Blandt smagsgiverne finder vi enorme mængder citrusskaller, enebær, en række urter fra Piemontes bjerge samt et par strengt fortrolige ingredienser … ville det overhovedet være en familie opskrift uden?

199,95 DKK

Denne Lillet er skøn – med modne mørke bær, kraftfuld smag af appelsin, sød vanilje og skønne krydderier – prøv den i en Negroni for et flot touch af appelsin helt naturligt.

225,00 DKK

Lillet Blanc er en fransk aperitif – og én af de allermest berømte af slagsen. Den er lavet af vin, som er forstærket med spiritus og ”aromatiseret” med urter, blomster og krydderier. Og hvad er der så i? Ja, det vil de selvfølgelig ikke ud med, men den menes at indeholde blandt andet honning, appelsin og kinin. Sidstnævnte er også kendt fra tonicvand, men bitterheden i Lillet er næsten umærkelig. Til gengæld er smagen sødmefuld, floral og sommerlig.

225,00 DKK

Hovedingrediensen i Lillet Rosé er druetypen Sémillon. Disse druer er kombineret med naturlige likører, fra søde og syrlige appelsiner og bær. Det er denne omhyggeligt balancerede blanding, der giver Lillet Rosé sine delikate aromaer. Den har en lyserød farve, med aromaer af bær, appelsinblomster og grapefrugt. Smagen er frisk og frugtagtig.

225,00 DKK

Le Nar er en fusion af Østen og Middelhavet – og det er en vermouth, som vi aldrig har smagt magen til før!

Basen er vin på Colombard og Trebbiano Bianco, som er smagt til med især granatæbleblomst fra Uzbekistan. Det er herfra, navnet kommer: ”nar” betyder granatæble på tyrkisk. Den indeholder også sort lime fra Iran, som giver en nærmest lidt røget note, selvfølgelig malurt. timian, solbær, kamille og laurbærblad. Alle ingredienserne er selvfølgelig naturlige.

299,00 DKK
199,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler