Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Unx er en rosé produceret af Bodegas San Martin i Navarra. Huset er det ældste i Navarra og har en lang historie bag sig. Særligt deres arbejde med Garnacha er deres specialitet og de formår at producere vine af høj kvalitet af disse druer. 

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Domaine Horgelus er beliggende i Gascogne i Frankrig. Domainet er i særdeleshed kendt for deres hvide vin, men også deres rosé leverer på højeste niveau. 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

 

 

239,00 DKK 414,00 DKK (spar 175,00 DKK)

Aix en Provence er en kendt rosé i Danmark. Rigtig mange har nydt denne flotte flaske på en restaurant, café eller bar i det nordsjællandske eller den famøse uge 29 i Skagen. Hillerød Vinkompagni er stolte af at kunne sælge denne skønne rosé til jer alle. 

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Druerne er plukket manuelt i det sydlige León for at beholde friskheden i druerne. En langsom kold gæring holder også de gode aromaer i vinen. Farven er dyb rød med noter af bærfarve. I næsen dominerer røde frugter som jordbær og hindbær. Smagen er frisk og sprød med en god balance mellem syrer og sødme. Vinen anbefales at servere ved en temperatur på mellem 7 og 10 grader til diverse tapas anretninger og fisk eller blot som et glas i tide og utide.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Ferret Rosé er fra dejlige Gascogne, hvor druerne Merlot og Cabernet Sauvignon skaber denne vidunderlige, friske rosé. Druer vokser i de bedste vinmarker midt i Cotes de Gascogne.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)
ROSE SMAGEKASSE SOMMER - pris for 6 flasker    Vejledende pris 577,80,- kr. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde din ...mere
349,00 DKK 577,80 DKK (spar 228,80 DKK)

Domaine du Bosc er beliggende på et vulkansk udspring, langs den franske sydkyst. Vingården besidder 66 hektar, som dækker hele 12 forskellige druesorter. Dog er der hovedvægt på Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. Jordbunden i området er særligt, grundet dens vitaminer og mineraler, som bidrager både til grønne og røde druer.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Zeni er en stor producent fra Veneto. Med jord i Bardolino skaber de en fantastisk frisk rosé, som er oplagt til en varm sommeraften. 

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

En fantastisk blød vin; fed, cremet og med friske lidt sødlige frugter. Denne Rose d´Anjou har en flot farve med hindbær reflekser. Næsen byder på aromaer af frisk frugt, som dukker op igen på ganen. Alt i alt en læskende, forfriskende vin, med lidt sødlig touch. Sommeraftenens rosé par excellence, perfekt til grillmad.

Det er den oplagte vin at servere i solskin, så kan man også fornøje sig med den til melon med lufttørret skinke, teriyaki-marineret laks, en stærk asiatisk ret med grønt, fisk, skaldyr, kylling eller bare ren nydelse.

89,95 DKK 129,95 DKK (spar 40,00 DKK)

DOMINIO DE UNX Rose de Saignee Garnacha Bodegas San Martin Navarra 2022 Denne skønne friske rose har en Intens, men alligevel subtil og delikat aroma, med stærke antydninger af røde frugter (jordbær og hindbær) kombineret med aroma af ​​hvide blomster, og slutter af med elegante anisnoter.

***** GOLD MEDAL - Berliner Wein Trophy + Mundus Vini

Ikke for tør, men frisk og velafbalanceret i ganen, med strejf af friske røde frugter og en krydret finish. Glat med perfekt afbalanceret syre. Lang og meget behagelig eftersmag.

Dominio de Unx Rosé de saignee er resultatet af et projekt om at lave lyse rosévine ved hjælp af den traditionelle navarresiske "saignee" eller blandingsmetode. Vi har arbejdet med to varianter af Grenache druer, som er udblødt før gæring, for at afspejle vores terroirs særlige karakter i en anden vin.

Intens, men alligevel subtil og delikat aroma, med stærke antydninger af røde frugter (jordbær og hindbær) kombineret med aromaen af ​​hvide blomster, og slutter af med elegante anisnoter.

Den er perfekt til fisk, asiatisk mad, salater, grillet grøntsager, grill med kød, retter med ris, pasta, buffet eller ren nydelse..

 

San Martin de Unx - Navarra

Siden 1914 har vinbønderne i San Martin de Unx omhyggeligt dyrket Grenache-sorten i et unikt bjergmiljø. De har respekteret miljøet til det yderste og produceret vine med deres egen unikke identitet. I disse områder, hvor der er dækket af krat-økosystemer af buskevegetation (timian, rosmarin, enebær og Kermes-eg), kommer Grenache-druerne til deres ret og udvikler deres helt unikke egenskaber.

En kasse indeholder 6 flasker - 13 Alkohol

79,95 DKK 119,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Skal køleskabet fyldes op med dejlig, frisk rosé? Så prøv f.eks. Quintessence Rosé - Mediterrean 2023

Med sin sarte rosa fremtoning i glasset er Quintessence en af de blegeste rosevine jeg har set. Men skinnet bedrager, afslører den herlige bouquet, med en intens duft af jasmin, hindbær, lime og krydderier. Der er også fuld skrue på smagen af hindbær, ribs og grapefrugt, esotiske frugter samt en meget blød og frisk eftersmag. En perfekt balance og en præcist doseret syre. Quintessence er en eminent rosé, der forener smagsfylde med finesse og elegance.

 
450,00 DKK 774,00 DKK (spar 324,00 DKK)
MAS DE LA BARONNE PROVENCE ROSE - AIX 2022 13% Sprød, frisk og delikat Rose Provence.. En fortrinlig og flot rosevin, som er bevis på at luksus sagtens kan være til og betale !!      90 Point WINE SPECTATOR (2021) I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær, røde frugter sam ...mere
99,95 DKK 129,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Med sin sarte rosa fremtoning i glasset er Quintessence en af de blegeste rosevine jeg har set. Men skinnet bedrager, afslører den herlige bouquet, med en intens duft af jasmin, hindbær, lime og krydderier. Der er også fuld skrue på smagen af hindbær, ribs og grapefrugt, esotiske frugter samt en meget blød og frisk eftersmag. En perfekt balance og en præcist doseret syre. Quintessence er en eminent rosé, der forener smagsfylde med finesse og elegance.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 41 %

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)
ARCO DE LA VEGA ROSE 2021 - KASSEKØB! 6 FLASKER  SPAR 38 % Denne vin... En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol      
399,00 DKK 599,70 DKK (spar 200,70 DKK)

Denne rosé kommer fra en fantastisk makkerpar i Abruzzo. Vinen er harmoniske og friske. Farven kunne godt indikerer højt niveau af sukker, men mange bliver overrasket over den friskhed og sprødhed vinen har. 

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

En vaskeægte rosé efter den traditionelle metode, det vil sige med maceration på skallerne og "håndholdt" gæring i en blanding af gamle fade og rustfrit stål. Denne kvalitets rosé har en dyb, flot laksefarve, en fin frugtrig næse præget af  jordbær og er vidunderlig sprudlende på tungen. 

Jürgens Pinot Noir-vine er resultatet af en meget omhyggelig økologisk dyrkning, forsigtig indhøstning og en hands off-tilgang i vineriet. Druerne gærer delvist i hele klaser uden tilsat gær, og vinene lagrer på brugte fade, så de undgår tydeligt fadpræg. Resultatet er lyse og elegante vine, der er intense i både duft og smag. De er tydeligt terroirdrevne, og kan med forsigtighed og visse forbehold sammenlignes med vinene fra Chambolle i Bourgogne, hvor jordbunden også har et meget højt indhold af kalk. Ved smagning på domænet var første årgang, 2003, fuldstændig ren og klar. Den fremstod elegant og med en fin balance – og havde et langt liv foran sig. 

119,00 DKK

Når magnum ikke er nok, så skal man bruge Jeroboam som svarer til 3 liter. Æstetisk flaske, som pynter til hver en fest

999,00 DKK

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - pris for 6 flasker    Vejledende pris 699,70 kr.
Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med 3 af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

450,00 DKK 699,70 DKK (spar 249,70 DKK)
Windy White Zinfandel Rose Premium Lodi 2023 Denne White Zinfandel Rose Premium Lodi er en skøn frisk Rosé til sommerhygge. Det er en lækker frisk og frugtrig rosé med en flot laksefarvet kulør. I næsen udtrykker vinen masser af jordbær, fersken, lidt blåbær, roser samt lettere sødme. White Zinf ...mere
49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Mange ser Bandol rosé som værende det ypperste. Og det er ikke uden grund. Bandol rosé har en fantastisk kombination af friskhed, så den kan drikkes solo, men også dens tætte frugt gør den velegnet til at kombinere med mad.

169,95 DKK 189,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Denne Rosé kommer i smag meget tæt på verdens bedste Rosevine fra Provence i Frankrig. Vinen er produceret i Casablanca Valley, som er en af de bedste steder i Chile til at producere koldklima druer. Pinot Noir er hoved druen, blended med 10% Grenache & Cinsault druer.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Avelina Vegas har i mange år ikke produceret magnum flasker grundet de ikke har udstyret til det - Dog har vi fået lokket dem til at producere en omgang til os. Derfor har de frigivet 6000 flasker af denne unikke rosé, som I muligvis kender, da vi også har den på 75 cl. flaske. Vinen er produceret på den lille røde drue ved navn Prieto Picudo, som er beplanten i vindistriktet Castilla Y León. Stokkene er over 20 år gamle og får energi fra en jordbund præget af ler og kalk. Oplagt til fyldige roséer. 

249,00 DKK

LE VERSANT ROSE GRENACHE MAGNUM 1,5 Ltr. 2023  AMY JONES.. Denne Rosé er lavet på den klassiske Grenache drue..  Sommerens Rose Hit!!

249,00 DKK

LE VERSANT Grenache Rose IGP 2023 AMY JONES.. En rigtig lækker forfriskende og sprød rosevin. Kvalitet er nøgleordet i denne sydfranske Rose!

     En fremragende Rose på druen Grenache..

En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær.

Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.

Prøv denne udvalgte rose til salater, kylling, grill, buffet eller ren nydelse..

Le Versant er Vegansk.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13 % Alkohol

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Denne Sancerre rosé byder i duft og smag på røde bær, primært hindbær og jordbær, der via sin friske syre holder et dejligt frugt-fokus, hjulpet på vej af de kalk-mineraler, der er til overflod i.
Dette er en dejlig aperitifvin, men det er også nærliggende at servere den til sommerlig mad; salater, pil-selv rejer, røget laks samt lette retter med lyst kød.

199,95 DKK

Så kan sommeren bare komme an. Med denne skønne rosé er du klar på de lune forårsaftener.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Allerede ved synet af den slanke og elegante flaske ved man, at her er tale om en helt særlig rosévin. Farven er smukt jordbærrød med en diskret mørkere rød kerne og kanter, der er en smule lysere. Næsen sprudler af rigdom på bær – hindbær, jordbær og blåbær – noter, der går igen i smagen, som suppleres flot af toner af krydderurter, hyldebær, hyldeblomster og subtile strejf af roser.

129,95 DKK 149,95 DKK (spar 20,00 DKK)
Foncalieu 'La Rosaline' Rosé Pays d'Oc 2022 Charerende, sydfransk rosé i en ligefrem og frugtig stil. La Rosaline er fremstillet af Grenache og Syrah og smager dejligt med sine toner af jordbær, melon og et potpourri af blomster Nyd denne vin som aperitif eller i solide slurke til sommerens letter ...mere
79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler