Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Mousserende vin er blevet utrolig eftertragtet, og bruges nu ikke mere udelukkende i festlige lag. Folk har lært at bruge den til maden derhjemme ligeså. Denne aften vil du have mulighed for at smage løs på alt fra Champagne, Prosecco, Cava, Cremant og Sekt. Kom og bliv klogere på diversiteten. 

150,00 DKK

En helt unik aften er målet med denne smagning. Vi har allieret os med den altid skarpe Tim, som vil servere nogle ret særlige flasker. Ældre vintage og gammel tawny. MUMS!

499,00 DKK

*** SPIRITUS-SMAGNING I HILLERØD VINKOMPAGNI *** Kom til et spændende arrangement i Hillerød Vinkompagni d. 1/9, hvor det vil fungere som flere spiritus-bar. Der vil være mulighed for at smage op mod 50 forskellige spirituosa. God musik og en masse netværk, er hvad vi kan tilbyde denne aften. Der vil selvfølgelig være nogle unikke tilbud på aftenen.

150,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler