Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret. 
Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise. Maison Albert Sounit ejes i dag af Knud Kjellerup, Alex Holm Jensen og Jesper Krogh.

299,95 DKK

På denne aften forsøger vi at løfte niveauet en anelse fra det vi normalt gør. Vi får besøg af Rasmus som importere Morrison Whisky hertil Danmark. Han vil forklare, fortælle og præsentere nogle rigtig spændende aftapninger. Tryk på "læs mere" for at se hvilke flasker vi skal igennem.

499,00 DKK

Årets julemesse bliver en dag med fokus på alle julegodterne. Vi får besøg af et hav af dejlige leverandører. Alt fra slik, øl, spiritus, hedvin, vin og meget mere.

Hvorfor skal du komme?

Du skal komme fordi vi garanterer dig en masse rigtig interessante tilbud, nye vine og en masse god stemning. 

150,00 DKK

Det er første gang vi prøver at lave en Bourgognesmagning som denne. Formålet er i bund og grund at smage på de nye ankomne årgange 2021 og 2022. Vi skal igennem 6-8 forskellige Bourgogner og måske lidt overraskelser i forbindelse med aftenen. Der vil være mad i form af tapasfade til aftenen. Så spis ikke hjemmefra.

750,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences