Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

På denne aften vil der blive gået i dybden med Domaine Mongeard Mugneret fra Vosne Romanée i Bourgogne. Mongeard er en traditionel producent, som laver nogle skønne hvide og røde vine. Der vil være en lækker tapasanretning på bordet, så I behøves ikke spise hjemmefra. 

699,95 DKK

En spændende romaften hos Hillerød Vinkompagni. På denne dag skal vi smage Plantations One-Time Limited Edition mod de specielle aftapninger fra S.B.S fra 1423. 
Vi får besøg af Henrik Larsen fra 1423 som kommer til at stå for præsentationen af S.B.S, hvor Plantation's Limited Editions bliver præsenteret af vores helt egen romekspert Peter Hamann. 

Der vil på aftenen være tapas og gode tilbud på de smagte rom! 

399,95 DKK

For første gange i Hillerød Vinkompagni's historie forsøger vi at stable en ren Barolosmagning på benene. Vi mærker en større og større interesse i vinene fra Piemonte, og kvaliteten har aldrig været højere. Derfor holder vi en Barolo smagning udelukkende på årgang 2019. En aften hvor vi bliver ledt igennem vinene af Casper fra Adriat Vinimport, som i den grad har stor kendskab til producenterne vi skal smage. En lærerig, men uformel aften, hvor du kan tage konen, vennerne, naboen eller vinklubben med! 

499,95 DKK

Mousserende vin er blevet utrolig eftertragtet, og bruges nu ikke mere udelukkende i festlige lag. Folk har lært at bruge den til maden derhjemme ligeså. Denne aften vil du have mulighed for at smage løs på alt fra Champagne, Prosecco, Cava, Cremant og Sekt. Kom og bliv klogere på diversiteten. 

150,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences