Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

*** STOR GINSMAGNING I HILLERØD VINKOMPAGNI *** Kom til et spændende arrangement i Hillerød Vinkompagni d. 30/4, hvor det vil fungere som én ginbar. Der vil være mulighed for at smage op mod 30 forskellige kombinationer af GIN&TONICS. God musik og en masse netværk, er hvad vi kan tilbyde denne aften. Der vil selvfølgelig være nogle unikke tilbud på aftenen.

150,00 DKK
Whiskysmagning d. 26/3 kl. 18.30 Whiskysmagning er altid en stor succes hos os i Hillerød Vinkompagni. En smagning der typisk er præget af mænd, men enkelte kvinder dukker også op og giver deres mening tilkende -sejt!  Vi skal smage os igennem forskellige destillerier, og der kommer også en enkelt ...mere
299,00 DKK

Sidste år afholdte vi en smagning magen til, med stor succes!

Nu kan vi endelig løfte sløret for en ny dato, hvor vi skal smage Knud's fantastiske vine fra Albert Sounit og Domaine Bernollin.

Smageprogrammet er for nuværende ukendt, men vi skal smage på minimum 10 vine, både røde og hvide.

Attraktive tilbud på aftenen, så skynd dig at få en billet i hus.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler