Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Mød den danske importør af de fantastiske aftapninger fra kultdistilleriet GlenDronach. 

Lars Gregersen har netop udgivet whiskybogen "Skotsk Whisky - uden farve, uden filter", og vil på aftenen fortælle lidt om bogprojektet, ligesom du naturligvis får mulighed for at købe et signeret eksemplar. Smagningen starter kl. 18:30, hvor Lars går på og giver os alle en uovertruffen oplevelse i whiskyens forunderlige verden. 

250,00 DKK

Denne gang slår vi dørene op til Smageriet, hvor Louise fra Le Bon Goût skal præsentere 4 nye champagne-producenter for os. En historisk aften med skønne vine, hvor vi skal hygge, nørde og lære hvorfor disse bobler er så vidunderlige. 
Spændende foredrag af Louise, så skynd dig at skaf din billet, da vi har begrænset billetter. Der vil naturligvis være attraktive tilbud på aftenen. 

199,00 DKK

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret. 
Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise. Maison Albert Sounit ejes i dag af Knud Kjellerup, Alex Holm Jensen og Jesper Krogh.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler