Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Sjældent udbudt eksklusiv middag hos Hillerød Vinkompagni. Denne gang flytter vi smagningen fra Smageriet på Frejasvej, til Milnersvej hos Restaurant Krydderiet.
Her vil restaurantchefen Nicolas servere en overdådig middag for os. Vi skal på aftenen smage vine fra bla. Domaine Michel Noëllat fra Vosne Romanée. Vi vil f.eks. smage Grand Cru vin fra Clos du Vougeot til 2000,- flasken. Så alt i alt en aften, som vil forkæle alle sanser. 

Kun 20 pladser, bestil billetter nu!

999,00 DKK

Rom har igennem de seneste mange år været på manges læber - og interessen har aldrig været større. Denne aften byder på helt nye producenter, som Hillerød Vinkompagni ikke har på hylden i forvejen. Så kom og bedøm de nye. 

200,00 DKK

Hos Hillerød Vinkompagni har vi mange gange holdt ginsmagninger, men det er første gang vi kan præsentere et fuldt program fra Buss. En fantastisk aften er i vente, så skynd jer at bestille billetter. 

200,00 DKK

Hillerød Vinkompagni har flere gange holdt smagninger på Taylor's og alle gangene har været kæmpe succeser. Denne gang skal vi igen igennem portvinsproducenten Taylor's, som må siges at fylde en del på portvinsmarkedet. 

250,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler