Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Hillerød Vinkompagni har flere gange holdt smagninger på Taylor's og alle gangene har været kæmpe succeser. Denne gang skal vi igen igennem portvinsproducenten Taylor's, som må siges at fylde en del på portvinsmarkedet. 

250,00 DKK

Til denne smagning kommer vi igennem hele Veneto, hvor vi smager forskellige producenter, fra deres IGT til deres store Amarone. Attraktive tilbud på aftenen. 

250,00 DKK

Gin har igennem en lang periode virkelig været eftertragtet. Hillerød Vinkompagni kommer her til at præsentere nogle nye destillerier, som forsøger at udvikle markedet. 

Ring for pris
+45 34 110 100

Rom har igennem de seneste mange år været på manges læber - og interessen har aldrig været større. Denne aften byder på helt nye producenter, som Hillerød Vinkompagni ikke har på hylden i forvejen. Så kom og bedøm de nye. 

200,00 DKK

Champagnesmagning er et must i en vinbutik. Sådan en smagning kan virkelig vise hvor stor diversitet og funktionalitet det har. Køb en billet og bliv introduceret i Champagnes verden, hvor vi kommer til at smage 6 forskellige typer. 

199,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler