Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hillerød Vinkompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Frejasvej. Desuden afholder vi vinsmagninger i og uden for butikken - for private, vinklubber, virksomheder, og foreninger. Vi kan sammensætte alle typer af smagninger - Temasmagning til årgangssmagning.
 
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore eksklusive kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin, stimulere alle dine sanser, samt smage vine, som du ikke umiddelbart selv ville købe.

I vælger selv, om I lægger hus / lokale til arrangementet. I givet fald sørger I selv for glas, brød, vand samt service, hvis arrangementet inkluderer mad. I kan også vælge at afholde arrangementet i vores nye, spændende vinbutik i Hillerød. I forbindelse med vinsmagningen kan vinene købes til ekstra fordelagtige priser. 

Kontakt os på tlf. 61 42 61 12 eller mail@hilleroedvinkompagni.dk og lad os i fællesskab sammensætte en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. Normalt varer en vinsmagning cirka to timer. Foruden vinene medfølger også beskrivelser af vinene, samt smageskemaer til antal aftalte personer, der deltager i vinsmagningen.

Sorter resultater:

Den første rigtige smagning efter corona bliver med vores gode ven Bent fra Sprit & Co. Her skal vi smage et hav af forskellige gins og kombinationer dertil.

249,00 DKK

Så kan du godt begynde og glæde dig. Er du portvinsinteresseret, så er denne smagning lige noget for dig. Vi skal igennem nogle rigtig spændende flasker.

299,00 DKK

Mange har spurgt efter vores romsmagninger, og denne gang får vi besøg af Parminder fra 1423, som skal guide os igennem universet af rom. Dejlige dråber fra forskellige destillerier. 

299,00 DKK

Tidligere smagninger med A.H. Riise har været totalt udsolgt og ikke behøvet større markedsføring. Denne gang har vi kunne skalere lidt op, hvorfor vi kan være flere mennesker. Så nu skal du have din plads til en uforglemmelig aften.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler