Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

 

Sorter resultater:

Vina Cecilia har winemager Fernando Tarin ansat til at have fokus på netop disse vine produceret på Moscato. Hvorfor? Fordi Fernando er ekspert i at producere vine på netop Moscato. Hans filosofi er at skabe vine med god mineralitet og friskhed. Moscato har en vis sødme, derfor er det meget vigtig at der er noget syrer og mineralitet for at skabe balance. 

 

39,95 DKK 85,00 DKK (spar 45,05 DKK)

Viña Cecilia er beliggende i den østlige del af Valencia. Et af de mest eftertragtet områder at dyrke Moscato i, i Spanien. Årsagen er vindene fra middelhavet og derfor ikke helt lige så varmt som resten af Spanien. Trods en stadig høj temperatur, arbejder de med at høste i de tidlige måneder for at beholde så meget friskhed som muligt. 

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Druer har udviklet sig til denne delikate vin, med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt 0,0 % alkohol.
Mange øvrige alkoholfrie vine kan ikke vise denne proces! 0,0 % er en vin der er baseret på friske druer, der kun gennemgår en kort skind kontakt, og ingen alkohol gæring.
Det vi sige at denne vin aldrig har haft indhold af alkohol.

49,95 DKK 69,95 DKK (spar 20,00 DKK)
Denne demi-sec/semi-seco ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et balanceret udtryk. Modsat sædvanen er den alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop demi-sec/semi-seco cava.
 
Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.
119,00 DKK 129,95 DKK (spar 10,95 DKK)

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der fornemmes tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bær-segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt ’charme-tal’!

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en dejlig madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske– eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

119,00 DKK 129,95 DKK (spar 10,95 DKK)

Aromatisk er der elementer af grønne æbler, moden pære og toastede lagringsaromaer i en stil, der har elegant fylde og fine, vedvarende bobler. Der er en luftig renhed over vinens udtryk, der giver lysten til det næste glas, hvilket ikke er en ubetalelig fornøjelse sammenholdt med mere prestigiøse franske udgaver. Her er ganske enkelt et forrygende fordelagtigt forhold mellem pris og kvalitet, der gør denne drik til andet end blot en festdrik.

Nydes i godt selskab til enkle, velsmagende retter med fisk, skal- og bløddyr, til sushi, sashimi, tapas eller fiskefrikadeller med remoulade og gulerodssalat.

119,95 DKK

Espumante Bruto Branco er en portugisisk, hvid mousserende vin. Det er en såkaldt Non-vintage, dvs. en mousserende vin uden årgang, som er sammenstukket af vine fra flere årgange og flere marker. Den er fremstillet på de to druesorter Arinto og Alfrocheiro.

139,00 DKK

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

119,00 DKK 129,95 DKK (spar 10,95 DKK)

Fantastisk frisk mousserende vin med en let sødme og tørhed. Flot mousserende vin lavet af den bedste kvalitet på de lokale druesorter 30% Macabeo og 70% Malvasia druer. Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler. Den er vinificeret efter Charmat metoden.

 

79,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler