Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Da danskerne for alvor stiftede bekendtskab med vine i 60’erne, var det i høj grad Spanien der kom i glasset. Langsomt blev man mere nysgerrig, og ind kom nye og spændende lande og kun Rioja forblev danskerne tro mod. De seneste femten år er der dog sket en radikal ændring i spansk vinproduktion. Gamle, glemte områder er moderniseret, mange vinhuse i de klassiske områder, har lagt stilen om og nye områder som Priorat, Ribera del Duero og Jumilla er blevet trendy. Mange i den internationale vinbranche, anser Spanien for, at være det mest interessante vinland i Europa p.t.

 

Sorter resultater:

Vina Cecilia har winemager Fernando Tarin ansat til at have fokus på netop disse vine produceret på Moscato. Hvorfor? Fordi Fernando er ekspert i at producere vine på netop Moscato. Hans filosofi er at skabe vine med god mineralitet og friskhed. Moscato har en vis sødme, derfor er det meget vigtig at der er noget syrer og mineralitet for at skabe balance. 

 

39,95 DKK 85,00 DKK (spar 45,05 DKK)

Viña Cecilia er beliggende i den østlige del af Valencia. Et af de mest eftertragtet områder at dyrke Moscato i, i Spanien. Årsagen er vindene fra middelhavet og derfor ikke helt lige så varmt som resten af Spanien. Trods en stadig høj temperatur, arbejder de med at høste i de tidlige måneder for at beholde så meget friskhed som muligt. 

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

L'Encert betyder på Katalansk The Hits, og det er hvad L'Encert er. En kæmpe succes hos os. En flot og strukturet Cava fra Valencia, der er lavet på Macabeo og Malvasia. Dyrket og produceret efter Champagne-metoden. Andengæringen foregår på flasken, hvor der bliver skabt ufatteligt flotte bobler.

 

69,95 DKK

Ponte Vecchio kommer fra Valencia distriktet og er lavet på Moscato og Tempranillo. Moscato bidrager med sødme, friskhed og syrer, mens Tempranillo udelukkende i denne kombination er til for at give farven til vinen.

69,95 DKK 85,00 DKK (spar 15,05 DKK)

Vilarnau er en lille Cava producent fra San Sadurní de Anoia, som er utrolig højt beliggende i Penedés. Vingården blev etableret i 1948. Vingården ligger med de betagende Montserrat-bjerge i baggrunden, hvilket et skønt sted at besøge. Villarnau har 15 hektar og producere Cava på Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Deres Cava flaskelagrer 14 måneder før flaskerne kommer på markedet. Selvom lovgivningen siger de kun skal lagres 9 måneder, så ønsker man hos Vilarnau endnu mere kompleksitet. 

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau er en lille Cava producent fra San Sadurní de Anoia, som er utrolig højt beliggende i Penedés. Vingården blev etableret i 1948. Vingården ligger med de betagende Montserrat-bjerge i baggrunden, hvilket et skønt sted at besøge. Villarnau har 15 hektar og producere Cava på Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Deres Cava flaskelagrer 14 måneder før flaskerne kommer på markedet. Selvom lovgivningen siger de kun skal lagres 9 måneder, så ønsker man hos Vilarnau endnu mere kompleksitet. 

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau er en lille Cava producent fra San Sadurní de Anoia, som er utrolig højt beliggende i Penedés. Vingården blev etableret i 1948. Vingården ligger med de betagende Montserrat-bjerge i baggrunden, hvilket et skønt sted at besøge. Villarnau har 15 hektar og producere Cava på Macabeo, Parellada og Xarel.lo. Deres Cava flaskelagrer 14 måneder før flaskerne kommer på markedet. Selvom lovgivningen siger de kun skal lagres 9 måneder, så ønsker man hos Vilarnau endnu mere kompleksitet. 

 
99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler