Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Heaven`s Door Cask strength Straight Bourbon 59,21 % er en helt særlige udgave fra Heaven’s Door Whiskey. En enkeltfadsaftapning tappet til det danske marked, og findes kun i 192 eksemplarer. En Klassisk Straight Bourbon whisky med en mash bill. Denne består af 75 % majs, 21 % rug og 4 % byg. Modnet seks år på et nyt amerikansk egetræsfad med char level #3, og efterfølgende tappet ved fadstyrke på 59,21 % alkohol.

649,95 DKK

Wild Turkey Rye er en helt klassisk, amerikansk rugwhisky – Amerikas ”native spirit” om man vil. Hos Wild Turkey lagres rugwhiskyen på fade, som har en kraftigere forkulning: den såkaldte ”alligator char”, fordi indersiden af tønden næsten ligner alligatorhud. Den er tappet ved 40,5% alkohol o fungerer særdeles godt i cocktails som Manhattans og Old Fashioneds.

319,95 DKK

En fantastisk Bourbon fra Kentucky. 

299,95 DKK

Information på vej.

349,00 DKK
High West Distillery - Campfire Bourbon Peated 70 cl. - 46% alk. High West Campfire Whiskey er en blanding af amerikansk og skotsk whisk(e)y, modnet fra 4 til 8 år i nye brændte amerikanske egetræsfade og ex-bourbon fade. Den består af whiskey produceret på følgende mash bills: Straight Rye Whiskey ...mere
799,00 DKK

Koval Bourbon Whiskey adskiller sig fra de fleste andre bourbons. I overensstemmelse med den amerikanske lovgivning er den lavet på minimum 51% majs, men mens langt det meste bourbon supplerer majsen med bygmalt og rug eller hvede, har Koval valgt at bruge hirse – en kornsort man sjældent laver spiritus på udenfor… Nepal! Bourbonen tappes som single barrel og er 100% økologisk.  

499,00 DKK

Four Roses Yellow Label er en straight bourbon whiskey fra Lawrenceburg, Kentucky. Det er firmaets mest kendte produkt og med god grund: en suveræn kvalitet for en relativt lille sum penge gør, at denne bourbon er oplagt at bruge i Old Fashioneds, Manhattans og Mint Juleps. Den rygtes at have en gennemsnitsalder på cirka 5-6 år, naturligvis tilbragt på nye egetræsfade.

225,00 DKK 249,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Laird´s 100 Apple Brandy er den ”Originale Applejack”. Den bliver lavet på samme måde i dag, som den blev det for over 200 år siden. Dette produkt er 100% æble brandy, der er modnet i mindst tre år på forkullede egetræsfade.

399,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler