Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Morandé er en producent som blev etablere i slutningen af 1990'erne af Pablo Morandé, huset har hurtigt vist sig at være en stor spiller på markedet. Vingården producerer noget af de tætteste og mørkeste vin, vi har set fra Chile. Prøv deres mange niveauer af vine. Der er gode oplevelser i dem alle. 

59,95 DKK 79,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Viña Tinajas er en vingård som mener at man skal lade vinene tale for sig selv. Ikke manipulere for meget på vinen. Derfor viser etiketten en grim mandm der står med et spejl, som afslører ar det er skønheden under facaden der gælder. Viejo Feo betyder også grim mand.

 

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Morandé's Reserva Carmenere er en ikonisk vin fra gården. Pablo valgte at netop denne vin skulle være den første vin der ramte markedet i 1997, som var første årgang de frigav. Efter det har vinen altid været vægtet højt hos Morandé, og de absolutte bedste vinmarker ligger druer til denne vin, trods det "kun" er deres Reserva niveau. 

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pablo Morandé kan godt lide at eksperimentere og forsøge med lidt anderledes druer, hvorfor han laver niveauet Edición Limitada, som er begrænset antal vine, som han producere i visse årgange. Forskellige druer, forskellige områder og forskellige mængder. Altid sjovt at smage, hvad han har fundet på. 

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne Pinot Noir har i mange årgange høstet mange gode anmeldelser og priser. Vinen bliver i mange sammenhæng sammenlignet med store Bourgogneproducenters Bourgogne rouge. Pablo Morandé arbejder ihærdigt med Pinot Noir i Casablanca Valley for at vise hvad netop den dal kan præstere med netop Pinot Noir. 

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Med denne vin løfter vi virkelig niveauet for chilenske vine i Danmark. Pablo har virkelig gjort sit for at sørger for at danskerne vil drikke chilensk vin. På nationaldruen Carmenere og en hulens masse fad, så får du en vinoplevelse, der kan måle sig med de absolut bedste! 

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler