Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Viña Tinajas er en vingård som mener at man skal lade vinene tale for sig selv. Ikke manipulere for meget på vinen. Derfor viser etiketten en grim mandm der står med et spejl, som afslører ar det er skønheden under facaden der gælder. Viejo Feo betyder også grim mand.

 

59,95 DKK

Er på én gang kraftig og elegant - og den bedste Carmenère, huset har fremstillet til dato. En dyb purpur rød vin med violette skær. Næsen byder på lidt ristet fad, et strejf af peber, kirsebær, vanilje samt krydderier. I munden opleves vinen som frisk og kraftig men samtidig silkeblød, der er rig på frugt, og et klassisk grøntkrydret Carmenère-strejf i eftersmagen.

79,95 DKK

Vingården og jordens mineraler "maler" denne blodrøde vin, og giver os både sødme og styrke. Vinens aromaer minder en om vilde violette roser, lavendel og duften af mynte, bark og brændt træ, sort kaffe og friskskåret tobak.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Med denne vin løfter vi virkelig niveauet for chilenske vine i Danmark. Pablo har virkelig gjort sit for at sørger for at danskerne vil drikke chilensk vin. På nationaldruen Carmenere og en hulens masse fad, så får du en vinoplevelse, der kan måle sig med de absolut bedste! 

125,00 DKK 149,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler