Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En fantastisk frisk cider. Nyd den som aperitif, festlige lejligheder, eller et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler. Det er en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. Den er lavet af æblesorterne Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. u/alkohol (Incl. pant).

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Den helt perfekte flaske til hende den gravide eller til dem som blot vil starte middagen med en velkomst uden alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

En pilsner i sin reneste form! De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne øl. 1367 er en ren gylden pilsner med et groft fast skum. Smagen har en behagelig sødme fra malten og en forfriskende nænsom bitterhed fra humlen. Den undergærede traditionelle Nordtyske Pilsner smager læskende og forfriskende – hele året rundt.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Den velsmagende røgøl - der tre gange er blevet præmieret med en guldmedalje ved European Beer Star - er efterspurgt blandt mange øl-elskere.

Brygmesteren har skabt en specialøl med tyske aner til de danske ganer. Inspirationen kommer fra byen Bamberg, hvor der er lange traditioner for røgøl.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Med stoltheden over livet på Lolland og Falster, og over at dyrke godsets lokale marker til direkte brug på bryggeriet. Derfor har brygmesteren brugt den rette tid og de gode evner på at skabe en sand førsteklasses guldøl – lige til at sætte på bordet.

Guld er ikke kun forbeholdt de gyldne øjeblikke på sydhavsøerne, men er lige til at sætte på bordet i hele landet. Der er tale om en ‘Dortmunder Export’ med et moderat skum, en bred krop og et smukt gyldent udtryk i glasset.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Europæisk Ølstang med 10 stk. 50 cl. i trækasse. En lækker gaveløsning af forskellige gode øl fra Europa. Øl er perfekt til jul.

399,00 DKK

Nyd denne dejlige cider med hindbær smag som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot som et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler - en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. u/alkohol (Incl. pant).

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Einstök Islandsk White Ale er et resultat af bryggeriets søgen efter at lave den bedste White Ale nogensinde. Resultatet er en øl med komplekse varianter af den klassiske Wit Bier, herunder appelsinskal og koriander - brygget med rent islandsk vand og et strejf af havre, der leverer en køligt glathed, der er entydigt smagsfuld og forfriskende drikkelig.

25,00 DKK

På det østlige Møn, ligger Liselund. En romantisk park, med lystslot og smukke vandløb, skabt i 1700-tallet af familien de la Calmette. Sønnen Charles døde ung og efterlod Liselund og sin hustru Martha med stor gæld. Marthas bitterhed var naturlig - den har de brugt i deres india pale ale. For at bevare de fine smagsmønstre har de valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Sagnhelten Grønjæger var Klintekongens jævnbyrdige konkurrent på Møn. Men han blev aldrig så kendt eller berømt. Det har de markeret ved at give Grønjægers Pilsner en let bitter tone. Og dermed får den en friskhed, som står så godt til dens gyldne glans. 

For at bevare de fine smagsmønstre har de valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Skal du bruge noget alkoholfri mousserende vin, så overvej denne cider. Frisk og sprød og ikke sukkersød. 

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Klintekongen regerede fra en hule i Møns Klint, og der findes et væld af klassiske myter om ham. Klintekongen har inspireret til denne lagerøl – i vore dage kaldet classic. Man aner nuancer af karamel og citrus. Og en elegant balance mellem humle og sødme. For at bevare de fine smagsmønstre har de valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Herved kan der opstå en smule uskadeligt bundfald.

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Brown Ale er en lækker overgæret øltype der med sin karakteristiske maltaroma forkæler med noter af ristet brød, chokolade og karamel. Brygmesteren har kreeret en særdeles velafbalanceret øl skabt på gode rene råvarer. De har brygget med pilsnermalt fra egne marker og lækker karamelmalt der giver en behagelig sødme og en smuk kastanjebrun farve. Den farve gør – sammen med et tæt cremet skum – Krenkerup Brown Ale til en fryd for både øjne og smagsløg.

Denne ufiltrerede Ale er blød, fyldig og imødekommende med en afdæmpet bitterhed fra humletyperne Nordbrauer og Spalt Spalter. Den milde sødme skaber en perfekt balanceret smagsoplevelse.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Hvad er bedre end en kold weissbier på en varm sommerdag? Hillerød Vinkompagni kan næsten ikke finde på andre alternativer. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

‘Krenkerup Festbier’ har sin inspiration fra de traditionsrige oktoberfester. En dyb gylden øl med fylde, en ren og rig maltprofil og en flot hvid skumkrone. Eftersmagen er balanceret og den har en høj ‘drinkability’.

49,95 DKK

Krenkerup IPA er en ren blomsterbombe der både indeholder karamelmaltens sødme og humlens bløde, liflige bitterhed. Eftersmagen har en grapeagtig aroma og en duft af friske, knuste druer, lidt mandarin og grapefrugt.

Den kendetegnende lækre humlearoma får de ved at tørhumle det færdige øl. I ca. 2 uger tørhumler Brygmesteren øllet i lagertanken, for på den måde at tilføre Krenkerup IPA en unik humlearoma – uden at skabe mere bitterhed end der er skabt i brygprocessen. Det er derfor, at IPAen kræver lidt mere tid og omhyggelighed – men resultatet er heldigvis anstrengelserne værd.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

6 stk. forskellige øl fra Europa. Dejlige lyse til mørke øl, som giver mulighed for at smage meget forskelligt. 

249,00 DKK

Denne Classic er baseret på traditionel dansk undergæret lagerøl og brygget på deres egen bygmalt, mørk aromamalt og den fineste humle. Som alle undergærede øl har den en lang modningsproces og en frisk og liflig smag.

Brygmesteren sørger for øllets perfekte balance, så flasken rummer en fyldig smag af kvalitet. Den har en behagelig krop med en perfekt balance og karameltoner fra den ristede, mørke aromamalt.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Tid er et vigtigt aspekt, når der brygges stout. Hvis der siges til brygmesteren, at han skal skynde sig, siger han, at man i stedet skal læne sig tilbage og have tålmodighed. Det er der også god grund til. Og det smager man, når man har hældt øllet op og det fine mørke skum sætter sig i glasset. Rene råvarer, lidenskab og godt håndværk er de rammer en fantastisk stout behøver.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Nyd en specialøl af høj kvalitet. Bock-øllens oprindelse kædes sammen med bayerske munke, der bryggede og nød de fyldige øl under fasten. Man behøver nu ikke gå i kloster for at nyde en Krenkerup Doppel Bock.

Krenkerup Doppel Bock er en kraftig øl, som giver varme i kinderne gennem årets køligere måneder. Ædle tyske traditioner er nøje efterlevet, og harmonien i denne bock-øl er i særklasse. Smagen er harmonisk med fyldige, silkebløde toner af karamel. De godt 11 ugers lagringstid giver fin balance mellem maltsødme og bitterhed.

42,00 DKK 49,95 DKK (spar 7,95 DKK)

Tæt på Møn, som nabo til Bogø, ligger den lille ø Farø. Med sin beliggenhed i en såkaldt vindtunnel, omgivet af fladt vand, er Farø en af Danmarks bedste steder for Kite-surfere. Efter en dag på boardet, venter en oplevelse mod vest, hvor solen smukt sænker sig i horisonten - måske i selskab med en IPA fra en nærliggende ø?

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Man ved kun om Kong Asger, at han blev begravet i en af Danmarks største jættestuer på Vestmøn. Men denne øl er bestemt ikke nogen gravøl - tværtimod. En skøn frisk hvedeøl, sommergul og med hvidt skum, der passer perfekt til en varm dag.

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Belgisk lækker øl, som passer til årstiden. Flot og god gaveide.

299,00 DKK
La Trappe - Trappist Blond 6,5% alk. 33 cl. 
34,95 DKK
La Trappe - Trappist Dubbel 7% alk. 33 cl. 
34,95 DKK

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder. De synes derfor det er naturligt deres guldøl er opkaldt herefter.

29,95 DKK 35,00 DKK (spar 5,05 DKK)
Lervig - From Norway with love Bourbon Barrel Aged 13,3% alk.  37,5cl.   
169,95 DKK
Lervig - Paragon Maple Bourbon Barrel 13,4% alk.  75 cl.     
299,95 DKK
34,95 DKK
 
34,95 DKK
 
34,95 DKK

Gaveæsken indeholder 4 følgende flasker: 

1 x 1367 Pilsner, 1 x Stout, 1 x Guld og 1 x Classic.

149,95 DKK
La Trappe - Trappist Quadrupel 10% alk.  33 cl.   
34,95 DKK
Samuel Schmidt - Chocolate Stout 5% alk. 55 cl.  
49,95 DKK
La Trappe - Trappist Tripel 8% alk.  33 cl.   
34,95 DKK
Samuel Schmidt - India Ale 5% 55 cl.  
49,95 DKK

Baladin Nöel Gentile er en super lækker gourmet juleøl efter belgisk forbillede. Denne Dark Ale er brygget med hasselnøder fra Piemonte, og har dejlige sødlige noter af ristet byg og chokolade. En perfekt øl til den søde juletid, hvor familien samles om bordet med dejlig mad og juleknas.

199,95 DKK

Klintekongen regerede fra en hule i Møns Klint, og der findes et væld af klassiske myter om ham. Klintekongen har inspireret til denne lagerøl – i vore dage kaldet classic. Man aner nuancer af karamel og citrus. Og en elegant balance mellem humle og sødme.

249,95 DKK

3 bean stout er taget et skridt videre og krydret med lidt varme og tilsat norsk kirsebærjuice. Lageret i Tennessee whiskyfade i 10 måneder, der giver prikken over i’et. Vanilje, kokos, eg og et strejf af bourbon vil tilfredsstille dine sanser fuldt ud.

169,95 DKK

Baladin Leön er en Dark Ale med et godt hoved. Leön hypnotiserer med sin eksplosion af dufte og aromaer, som fremkalder en festlig atmosfære. Oprindeligt blev denne øl skabt som en julebryg, med uforglemmelige chokoladenoter blandet med aromaer af tørret frugt, lakrids og karamel. Kombineret med mad udtrykker denne øl sine bedste træk med chokolade, i alle afskygninger, samt med smagfulde kødretter og blåskimmeloste.

89,95 DKK

Super er inspireret af øltypen Abbey og fortolker denne med sin egen stil. Øllen har en skinnende ravfarve og dufter af tropisk frugt, banan og marcipan. Super er harmoni forvandlet til øl og efterlader en eftersmag af tørret frugt og mandler. Det er en øl, der er nem at drikke og godt afbalanceret.

89,95 DKK

Elexir, der er af typen Demi-Sec Ale, er boblende og med den stærke krop er Elixir en øl med unik personlighed. Den er lavet med gær afledt fra den type, der anvendes til "Islay Whisky", det har en smuk ravfarve og et fyldigt hoved.

89,95 DKK

Baladins Isaac er en Witbier der, med det cremede hoved, den bevidst uklare abrikosfarve og duften af gær og citrus blandet med de krydrede harmonier fra koriander og pillede appelsiner, kalder på dig fra glasset.

89,95 DKK

Nazionale er den første 100% italienske øl lavet med italienske råvarer. Den er brygget på humle, der dyrkes i Cussanio, blot et par kilometer væk fra Baladins bryggeri.

89,95 DKK

Nora, der er af typen Egyptisk Ale, fortæller en gammel historie om nomadefolk og pyramider. Noras varme og orangegule farve bliver suppleret med en flot skumkrone, der frigiver noter af østlige aromaer, ingefær og citrusfrugter. Noras dufte og søde balancerede smag er ideel til at ledsage krydrede etniske retter. 

89,95 DKK

Den komplekse Wayan er inspireret af Saison øl og brygget på byg, spelt, hvede, rug og boghvede. Derudover indeholder den hele ni krydderier, hvoraf fem er peberfrugter i et fornyet mix

89,95 DKK

Einstock Pale Ale er et resultat af en kombination af tre typer humle og rent islandsk vand, hvor robust smag møder fløjlsblød malt. Øllet er brygget på Pale Ale malt, Crystal malt, Chokolade malt, Amerikansk og Bayerske humle. Cascade humle giver øllen den amerikanske karakter, mens Northern Brewer og Hallertau Tradition tilføjer akkurat nok bitterhed til at gøre denne Ale forfriskende islandsk - og for at få alt til at blegne i ved siden af. Øllen har en mild, let karamel- og generøs humlearoma.

25,00 DKK

Skøn øl fra det prisvindende bryggeri Baladin. Et af Italiens førende bryggeri. Stedet laver meget forskelligt øl, hvor denne flaske er til den bitre side af deres sortiment. 

89,95 DKK
Samuel Schmidt - Pale Ale 5% alk.  55 cl.   
49,95 DKK
Samuel Schmidt - Oatmeal Stout 5% alk. 55 cl.   
49,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler