Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En fantastisk frisk cider. Nyd den som aperitif, festlige lejligheder, eller et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler. Det er en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. Den er lavet af æblesorterne Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. u/alkohol (Incl. pant).

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Den helt perfekte flaske til hende den gravide eller til dem som blot vil starte middagen med en velkomst uden alkohol.

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Nyd denne dejlige cider med hindbær smag som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot som et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler - en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop. En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. u/alkohol (Incl. pant).

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Skal du bruge noget alkoholfri mousserende vin, så overvej denne cider. Frisk og sprød og ikke sukkersød. 

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Baladin Cider er lavet eksklusivt af italienske æbler. Den har en strå-gul, klar farve. Duften af æbler og forårsblomster, bliver komplimenteret af en frisk og delikat smag af æble.

 

35,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences