Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

Et topmoderne kold vakuum destilleri, der forener de mange smagsoplevelser i flere uger inden de aftappes. Smagen er delikat med aromaer af citron, lavendel, rose og enebær. En glat og kompleks gin med en cremet fornemmelse. Frugtagtig og blomstret med en flot kompleksitet og et strejf af pebret krydderi som finish.
499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer den perfekt med en mild tonic. Number 0 gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail. Den tager sit navn fra tanken om, at brygmesteren er gået tilbage til rødderne – Nummer 0 - indenfor gin-destillering med respekt for det originale. Det er en London Dry Gin, ren og smagfuld. Den adskiller sig fra andre gins ved at smage dejlig blomstret, mild og lige til den danske søde smag. Dette er håndværk af højeste klasse til en pris, som er meget attraktiv.
249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)
En højst usædvanlig kult-gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander, og (ja...!) agurk og rosenblade. Fantastisk og overraskende smagsoplevelse venter forude. 41,4 % Alkohol. - 70 cl.
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Sipsmith London Dry Gin V.J.O.P. 57,7% En masse enebær samt en forøgelse af alkoholen gør, at du her finder en Gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.
449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)
En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser: The International Wine and spirit Competition 2000 Citadelle Gin - Médaille d'or San Francisco World Spirit Competition 2004 Citadelle Gin - Double médaille d'or Living in Gin skrev i 2005: A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.? Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.
269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Geranium er en Premium London Dry Gin på 44 % alkohol, og indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter. I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)
En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft men den beholder stadig sin friske stil. Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter. Bemærk dette er Vintage 2010. 70 cl. - 44 % Alkohol. En kasse indeholder 6 flasker.
379,00 DKK
Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance. Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet. Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 ltr. apoteker karaffel.
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
The original 48 er en særdeles aromatisk og velduftende London dry gin. Til trods for den relativt høje alkoholprocent, er ginnen overraskende mild og blød i smagen. The original 48 er lavet på udtræk af bl.a. koriander, citronskal, lime blomster og Angelikarod. Dette er en distinkt og markant gin, som vil løfte enhver dry Martini eller en af de bedre tonic. 48% alk. - 70 cl.
349,00 DKK
En gin lavet på den helt gamle tradiotinelle måde, hvor englændernes Champagneflaske bliver benyttet. Denn gin er destilleret i Englands ældeste Potstills. Opkriften er gammel og indeholder 11 forskellige krydderier. En klassisk engelsk gin, som ligger sig godt på af en London Dry gin.
349,00 DKK
100 % ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag. Jensen Old Tom Gin præges af enebær, samtidig med at toner af lakrids, orange og eukalyptus er med til at give den en sødmefuld men samtidig tør aroma og smag.
325,00 DKK 359,00 DKK (spar 34,00 DKK)
100 % ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag. Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.
325,00 DKK
Beefeater London Dry Gin 40 % alk. Med deres krydrede og søde smag giver enebærrene den udtalte smagsnote, der er kendetegnende for Beefeater London Dry Gin. I produktionen indgår kun de bedste bær fra Italien, Serbien og Makedonien. Korianderfrøene, som giver Beefeateren sin komplekse smag og nøddeagtige aroma, bliver importeret fra Rumænien, Rusland og Bulgarien. Rødder og frø fra planten kvan (Angelica archangelica) supplerer smagskompositionen med noter, som først er aromatiske, sidenhen søde og til sidst rundes af med et syrligt, let jordet udtryk.
149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Hven Gin - Økologisk dyrket 50 cl. Ude på Hven befinder sig et lille destilleri med astronomiske ambitioner for sine produkter. Deres økologiske gin er en speciel ren og fin gin i Premium kategorien! Den laves på destilleriets kobber Pott Stills med ekstra lange "svanehalse", der bidrager til at give ginen sin delikate og luksuriøse smag. Ginen har klare citrusnoter, med en distinkt karakter Bourbon-vanilje og kassiabark. Sicchuan -og Guineapeber giver ginen kant og der er en frisk eftersmag, med nuancer af lys lakrids og frisk hø. 44 % alk.
299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Vinder af verdens bedste Gin ved ***World Gin Awards 2014***. Gilpin’s Gin er en 5 gange destilleret London Dry Gin, som produceres i små oplag med nummererede flasker. 70 cl. - 47 % Alkohol.
499,00 DKK
Martin Miller's Gin London Dry Gin 40 % alkohol En god og klassisk Gin, som er lavet på en over 100 år gammel destilleringskedel, som giver sit personlige præg til Ginen. Lavet på klassiske ingredienser som enebær, appelsinskal, citronskal, koriander og angelikarod - får man en London Dry Gin som har et godt citruspræg med en sikker enebær afslutning. Den fungere godt i en dry martini, og i en Gin & Tonic vil vi anbefale en mildere tonic - f.eks. Fever Tree. 70 cl. - 40 % Alkohol.
269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)
***Verdens klasse gin. ***World Spirits Awards 2014 ***IWSC Silver 2014 Elephant Gin er ikke bare en Gin. Den er et eventyr i både smag, duft, historie og skabelse. Hvert nyt Batch bliver opkaldt efter en elefant og kommer i nummererende flasker. 14 ingredienser fra store dele af verden: 50 cl. - 45 % Alkohol.
349,00 DKK 375,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Bluecoat American dry gin 47 % alk. - 70 cl.
349,00 DKK 499,00 DKK (spar 150,00 DKK)
Bluecoat Barrel American 47 % alk. - 70 cl.
399,00 DKK 525,00 DKK (spar 126,00 DKK)
Et topmoderne kold vakuum destilleri, der forener de mange smagsoplevelser i flere uger inden de aftappes. Smagen er delikat med aromaer af citron, lavendel, rose og enebær. En glat og kompleks gin med en cremet fornemmelse. Frugtagtig og blomstret med en flot kompleksitet og et strejf af pebret krydderi som finish.
375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Gunroom London Dry Gin er destilleret i et kobber kar efter London Dry Gin tradition og modnet i et gammelt whiskeyfad i 45-60 dage. Denne proces giver Gunroom sin karakteristiske bløde, runde afslutning med antydninger af sød vanilje, appelsinskal og krydrede undertoner.
325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)
375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Jacobus Alfons, eller Bobby, blev født i Naku, Ambon (Indonesien), udvandrede til Holland. Bobby elskede hollandske Genever, men den manglede de klassiske smagsnuancer fra hans hjemland, så han begynder at infusion “tilsætte smag” til sin genever med velkendte indonesiske krydderier og krydderurter. Ubevidst skabet han sin egen gin. Og lægger fundamentet for Bobbys Gin. Bobby’s barnebarn Sebastiaan opdagede en gammel flaske i hans forældres hus. Inspireret af historien om sin bedstefar og hans unikke indonesiske opskrift gik til Schiedam, den by, hvor Gin stammer fra. Der mødte han den syvende generation af mester destilleri ved Herman Jansen. Sammen begyndte de at arbejde på at skabe en unik gin, et mix af den traditionelle Schiedam Genever med de bedste indonesiske krydderier og krydderurter
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus istedet for at destillere dem sammen.
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
HEDGEHOG GIN 70 cl. - 43 % alk. 
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Ny gin på det danske marked. Urterne kommer fra den botaniske have Kew Gardens Gin i London. Denne flaske er helt sikker noget helt særligt. Dodd's Distillery har indgået et samarbejde med Royal Botanic Gardens om at producere flasker fra netop disse botaniske haver.
375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)
Denne blomme-gin kommer fra den historiske engelske herregård Foxdenton. Familien Radclyffe overtog Foxdenton helt tilbage i 1367 og det er stadig Radclyffe familien, som ejer og driver herregårdens aktiviteter, herunder familiens ginmærke. Lavet på et mix af lokale blommer som Aylesbury, Czar og Victoria blommer.
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Batchub Sloe Gin (Slåen) 50 cl. 
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Batchub Old Tom Gin 50 cl. 
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Kyoto Distillery er Japans første dedikerede gin destilleri. Det ligger i den dyslige del af Kyoto City, som er en del af et område, der i mange år har været berømt for produktionen af sake. Kyoto gin er lavet på japanske urteer og krydderier som feks. gul yuzu, bambus og grønne sanshô bær (japansk pebberkorn).
499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kvalitets-gin med smagen af frisk Cannabis. Cannabis Sativa Gin er udviklet og produceret i Amsterdam, og har en let krydret og aromatisk smag, der leder tankerne hen på frisk cannabis. Brug den til at give de klassiske cocktails et spændende twist, eller som en sjov og spændende gaveidé. En klassisk enebærgin med et strejf af vanille, kardemomme og frisk Cannabis.Der er intet indhold af THC - det aktive stof i Cannabis - i produktet.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Den prisbelønnede Four Pillars Rare Dry Gin fra den australsk producent Four Pillars Distillery, er udformet til at levere den bedste af alle verdener: en perfekt, klassisk gin, der ville fascinere og glæde selv den mest hærdede gin fanatiker. Det er let krydret, men med store citrus noter, en virkelig moderne australsk gin.

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Gin Mare er en nyskabelse indenfor gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare lade sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

449,00 DKK 549,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Ferdinand’s Saar Dry Gin er produceret af Master Distiller Andreas Vallendar hos Avadis Distillery i Wincheringen, hvor Vallendarfamilien har lavet spiritus siden 1824. Men det er ingenting i forhold til Dorothee Zilliken, hvis familie har dyrket vin siden 1724. Altså i hele 272 år!

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Gin Mare er en nyskabelse indenfor gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare lade sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Ferdinand’s Saar Dry Gin er et partnerskab mellem Master Distiller Andreas Vallendar hos Avadis Distillery, og ønolog og medejer af vingården Forstmeister Geltz-Zilliken, Dorothee Zilliken. Sammen har de skabt et stilsikkert, eksklusivt og nyskabende produkt.
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Four Pillars Bloody Shiraz Gin 38,8% 700ml Ginnen er produceret på en begrænset mængde Yarra Valley Shiraz druer fra 2016 årgang, som er stampet i gin i otte uger. Bloody Shiraz Gin har en utrolig rig, dyb lilla farve, som bliver iriserende pink, når de blandes med tonic. I modsætning til andre Sloe Gin, er alkoholprocenten på 37,8% (i stedet for <30%), så den er ideel i et udvalg af cocktails.
499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Den prisvindende Four Pillars Rare Dry Gin fra Four Pillars Distillery i Australien er skabt ud fra ideen om at levere kun det bedste: en perfekt klassisk gin, der vil overraske, fascinere og tilfredsstille selv den mest inkarnerede ginelsker. Den er en helt igennem moderne australsk gin med en krydret smag tilsat en delikat sødme.
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Four Pillars Limited Christmas edition dufter som gin og smager som jul. Nyd med is, mix en jule Martinez, eller nyd en Christmas G&T med en sød tonic, garneret med appelsin. 2017-etiketten er kreeret af kunstneren Darren Song.

499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler