Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer den perfekt med en mild tonic. Number 0 gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail. Den tager sit navn fra tanken om, at brygmesteren er gået tilbage til rødderne – Nummer 0 - indenfor gin-destillering med respekt for det originale. Det er en London Dry Gin, ren og smagfuld. Den adskiller sig fra andre gins ved at smage dejlig blomstret, mild og lige til den danske søde smag. Dette er håndværk af højeste klasse til en pris, som er meget attraktiv.

275,00 DKK 299,00 DKK (spar 24,00 DKK)

 

Geranium er en Premium London Dry Gin på 44 % alkohol, og indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter. I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

299,00 DKK

Skøn og frisk Classic gin fra Spanien. 

349,00 DKK
Batchub Old Tom Gin 50 cl. 
349,00 DKK 425,00 DKK (spar 76,00 DKK)

En højst usædvanlig kult-gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander, og (ja...!) agurk og rosenblade. Fantastisk og overraskende smagsoplevelse venter forude. 41,4 % Alkohol. - 70 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En gin i højeste kvalitet og som giver en fløjlsblød karakter. Produceret i Måløv.

349,95 DKK

Sipsmith London Dry Gin V.J.O.P. 57,7% En masse enebær samt en forøgelse af alkoholen gør, at du her finder en Gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser: The International Wine and spirit Competition 2000 Citadelle Gin - Médaille d'or San Francisco World Spirit Competition 2004 Citadelle Gin - Double médaille d'or Living in Gin skrev i 2005: A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.? Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance. Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet. Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 ltr. apoteker karaffel.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Fever Tree - Indian Tonic 20 cl. Ved at blande fabelagtige botaniske olier med kildevand og den højeste kvalitet kinin fra feber træet, har det engelske selskab "Fever-Tree" skabt en lækker, naturlig tonic med en enestående ren og forfriskende smag og aroma. Den var Vinder af San Sebastian Gourmet ...mere

Mængderabat på dette produkt - spar op til 12 %

19,00 DKK
Køb 6 eller flere til 16,68 DKK pr stk. spar i alt 2,32 DKK pr stk.

En gin lavet på den helt gamle tradiotinelle måde, hvor englændernes Champagneflaske bliver benyttet. Denn gin er destilleret i Englands ældeste Potstills. Opkriften er gammel og indeholder 11 forskellige krydderier. En klassisk engelsk gin, som ligger sig godt på af en London Dry gin.

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Beefeater London Dry Gin 40 % alk. Med deres krydrede og søde smag giver enebærrene den udtalte smagsnote, der er kendetegnende for Beefeater London Dry Gin. I produktionen indgår kun de bedste bær fra Italien, Serbien og Makedonien. Korianderfrøene, som giver Beefeateren sin komplekse smag og nøddeagtige aroma, bliver importeret fra Rumænien, Rusland og Bulgarien. Rødder og frø fra planten kvan (Angelica archangelica) supplerer smagskompositionen med noter, som først er aromatiske, sidenhen søde og til sidst rundes af med et syrligt, let jordet udtryk.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En fantastisk gin fra Anholt, som bør smages af alle.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ny gin destilleri hos Hillerød Vinkompagni. Skal prøves af enhver ginnørd. 

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sacred vandt i år "World best Old Tom" til World Gin Awards. Fantastisk gin der er tilsat lakridsrod til. Skøn fyldig én, som ikke har en for voldsom smag af enebær.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hos fantastiske Foxdenton har man produceret denne blomme gin-likør som kan nydes rent eller med en smule bobler i. Fantastisk som velkomst. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Floraison betyder blomstring, som er nøgleordet for denne gin. Perfekt balanceret og intens. 

349,00 DKK

CERO2 Pure er en caribisk gin produceret på bæredygtig manér i Den Dominikanske Republik. CERO2 Pure er skabt med udgangspunkt i de sukkerrør, som omkranser selve destilleriet.

369,95 DKK

SIX DOGS destillery er et usædvanligt destilleri, som virkelig flytter grænser indenfor ginbranchen.

495,00 DKK 549,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Et vidunderligt alternativ til en G&T uden alkohol. Ginnen bringer sødme og friskhed uden at det bliver syntetisk.

199,00 DKK

Mad Owl Gin - Blackberries er en ginlikør med let sødme, der gør enhver mørk årstid lidt lysere og venligsindet. Duften af fuldmodne brombær og vanilje fornemmes tydeligt, når der hældes op, mens den velkendte smag af enebær og koriander gør smagen kompleks og indbydende med noter af citrus og mild peber i bunden.

369,95 DKK

Smag opfølgeren til den store succes fra sidste år, Fruits of the Forest Danish Edition! Lad os præsentere Foxdenton Danish Edition 2.0 Strawberry & Raspberry med en fantastisk smag af jordbær og hindbær – ja, smagen af dansk sommer!

299,00 DKK

Mad Owl Gin - Rhubarb er en fantastisk sæsondrik med masser af rabarbersmag, frisk ingefær og en dejlig, sødmefuld afrunding.

369,95 DKK
Batchub Sloe Gin (Slåen) 50 cl. 
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Kyoto Distillery er Japans første dedikerede gin destilleri. Det ligger i den dyslige del af Kyoto City, som er en del af et område, der i mange år har været berømt for produktionen af sake. Kyoto gin er lavet på japanske urteer og krydderier som feks. gul yuzu, bambus og grønne sanshô bær (japansk pebberkorn).

499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Mange har efterspurgt Citadelle Destilleriets Old tom, og nu er den her. No Mistake er en top serie af gins fra det franske destilleri Citadelle. 

375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Beinn an Tuirc er et skotsk destilleri, som går meget op i bæredygtighed. For hver kasse gin, der bliver solgt, bliver der plantet et træ på ejendommen. 

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Diplomatico er vel nok mest kendt for deres rom og ikke uden grund. De har igennem mange år nu produceret nogle af Skandinaviens mest solgte romflasker og nu forsøger de sig med en helt særlig gin - Nemlig fra Amazonia i Venezuela. 

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

CERO2 Chinola er en caribisk gin produceret på bæredygtig manér i Den Dominikanske Republik. CERO2 Chinola er skabt med udgangspunkt i de sukkerrør, som omkranser selve destilleriet

369,95 DKK

OriginCPH er resultatet, når gastronørden møder kemiingeniøren og de sammen investerer i én af de ypperste vakuum stills på markedet.

349,95 DKK

ORIGIN CPH er et af disse destillerier der virkelig har sat sit præg i Danmark og igen har vi fat i et destilleri der sætter en ære i at lave kvalitet.

349,95 DKK
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Skal din G&T sættes lidt op i alkohol uden smagen skal følge med. Så prøv Geranium 55% alk.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Destilleriet ligger under Frederiksberg Rådhus og ejes i dag af Henrik Hammer som også er kendt for hans Geranium Gin.

299,00 DKK
Scapegrace Premium Gin - 42,2 % alk. - 70 cl.  Scapegrace Gin er en small-batch, håndlavet Dry Gin fra New Zealand. Det meget rene vand, der bruges, kommer fra et bjerg på Syd-øen, hvor gletcher-vandet efter langsom gennemstrømning af bjergets lag først løber ud igen 80 år senere. Scapegrace Gin er ...mere
375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Denne frugt gin er lavet på Marasca Kirsebær. Den er overraskende cremet og fyldig i stilen. Nærmest likøragtig. 

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Boatyard destillery er beliggende i Irland. Filosofien er at skabe gins med lokale botanicals. Intens og fyldig gin. 

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Foxdenton producerer flere forskellige ginlikør, men denne mørke blomme gin er perfekt med bobler for at skabe lidt friskhed. 

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Sloe Ginnen er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket igen underbygger den høje kvalitet. 

349,95 DKK

Henrik Hammer som står bag Geranium har nu også destilleriet under Frederiksberg Rådhus. 

299,00 DKK

June må siges at være sommerens største hit her hos Hillerød Vinkompagni. Fersken likør fra det franske destilleri G'Vine. Bør prøves af alle! 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Denne skønne alkoholfrie gin kan du bruges som supplement til en original gin. Den tilfører en masse friskhed og frugt.

199,00 DKK

Vidunderlig gin til dem som godt kan lide den intense smag af enebær og citrus.

399,00 DKK

Bruni har igennem de seneste år virkelig etableret sig som en af de absolutte mest interessante gins i Danmark. Særligt drinksen "Champagnebrus" på denne gin er anerkendt. Se opskrift længere nede. 

399,00 DKK 489,00 DKK (spar 90,00 DKK)

JUNE GIN Royal Pear and Cardamom, er Maison Villeverts nye superstar på gin-markedet og June Wild Peachs sprøde lillesøster, fuld af overraskelse og masser af smag. JUNE er sødmefuld og lavet på base af G'Vine Floraison, og har Maison Villeverts DNA omkring renhed, klasse og gode smag med sig. Med liflige noter af pære og kardamomme er det et hit uden lige.

299,95 DKK

Hos destilleriet Michler's produceres alle produkter via en langsom triple destillation, hvortil de tilsætter over 25 forskellige botanicals. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Henrik Hammer har i mange år produceret knaldgod gin i form af Geranium og Old English Gin, som mange kender. 

325,00 DKK 375,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Denne ginlikør er perfekt til sommeren G&T. Super læskende og frisk gin, som minder én om Københavnerstang. Prøv denne drink: JawBox Pineapple/Ginger, 1724 tonic og ingfær og ananas som garnish. Så har den sommeren perfekte drink. 

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Den helt oplagte ginlikør til lommelærken, hvis du skal have varmen når du f.eks. er på jagt! 

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler