Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer denne gin perfekt med en mild tonic. Nº Zero gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail.

279,95 DKK 299,95 DKK (spar 20,00 DKK)

En fabelagtig gin som er lavet af Cognachuset Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Geranium Gin er en fantastisk gin med friske og blomstrede noter, der har vundet et hav af anderkendte priser til store internationale konkurrencer. Navnet Geranium er det engelske navn for Storkenæb. Storkenæb giver ginnen et dejligt tvist, og balancerer perfekt med enebærerne. I sandhed en verdensklasse gin! 

299,00 DKK

Skøn og frisk Classic gin fra Spanien. 

349,00 DKK

Origin CPH er resultatet, når gastronørden møder kemiingeniøren og de sammen investerer i én af de ypperste vakuum stills på markedet.

349,95 DKK

Hendrick’s Gin kommer fra den lille landsby Girvan i det sydvestlige Skotland. Den kommer til live på et antikt destillationsapparat fra 1800-tallet, som fyldes med blandt andet enebær, hyldeblomst, appelsinskal, røllike, kvan og kamilleblomst. Til sidst tilføjes de to signatur-ingredienser der gør, at Hendrick’s Gin er som at spise agurke-sandwiches en midsommerdag i en gammel, engelsk rosenhave: essens af agurk og bulgarske rosenblade.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En gin i højeste kvalitet og som giver en fløjlsblød karakter. Produceret i Måløv.

349,95 DKK

En masse enebær, samt en forøgelse af alkoholen, gør at du her finder en gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.

449,95 DKK 499,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Hvis du kan lide Citadelle Gin bør du ikke snyde dig selv for Citadelle Reserve! Denne udgave er ikke bare smagt til med 3 nye botanicals (de oprindelige 19 botanicals suppleres af den japanske citrusfrugt yuzu, malurt og kornblomst), den er også fadlagret på hele 5 forskellige fadtyper: akacietræ, morbærtræ, kastanjetræ, kirsebærtræ og fransk eg.

349,95 DKK

Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance. Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet. Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 ltr. apoteker karaffel.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

799,95 DKK

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Ginscape Navy Strength Gin er på 57%. Det er en gin med masser af smag og styrke og hvor hovedingredienserne er havtorn, citrusfrugter og lakrids.  En rigtig lækker Navy Strength Gin med god balance.

399,95 DKK

Beefeater London Dry Gin 40 % alk. Med deres krydrede og søde smag giver enebærrene den udtalte smagsnote, der er kendetegnende for Beefeater London Dry Gin. I produktionen indgår kun de bedste bær fra Italien, Serbien og Makedonien. Korianderfrøene, som giver Beefeateren sin komplekse smag og nøddeagtige aroma, bliver importeret fra Rumænien, Rusland og Bulgarien. Rødder og frø fra planten kvan (Angelica archangelica) supplerer smagskompositionen med noter, som først er aromatiske, sidenhen søde og til sidst rundes af med et syrligt, let jordet udtryk.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En fantastisk gin fra Anholt, som bør smages af alle.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ny gin destilleri hos Hillerød Vinkompagni. Skal prøves af enhver ginnørd. 

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

South Bank er en frisk og sprød London Dry Gin, destilleret på traditionel vis. Den er lavet ud fra en hemmelig opskrift, som indeholder enebær, koriander, angelik samt andre urter og krydderier. Ginen er opkaldt efter det dynamiske område, South Bank, i London. 

149,95 DKK

Dejlige friske noter af appelsiner, lemon og grønne noter. Skøn eftersmag af bløde enebær samt lakridsrod. Fantastisk gin til personen som gerne vil have en klassisk G&T. 

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hos fantastiske Foxdenton har man produceret denne blomme gin-likør som kan nydes rent eller med en smule bobler i. Fantastisk som velkomst. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

G'Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området. Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier. Det som gør G'Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins som bruger hvede. Druen der bruges er primært Ugni Blanc (der bruges også en smule chardonnay), som destilleres til 96,4% hvorefter den massereres med forskellige urter, her i blandt grønne vindrueblomster.

349,00 DKK

Ginnen har en lys og lokkende duft af tør kakao med et forfriskende pift af appelsin. Meget unikt og helt fantastisk! Det er en tyk og cremet spirtus, som skaber den perfekte illusionen af ​​chokolade orange med sine noter af mælkechokolade og sød orange. Til sidst oplever du et strejf af citrus og en knivspids af enebærpeber.

 
349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

CERO2 Pure er en caribisk gin produceret på bæredygtig manér i Den Dominikanske Republik. CERO2 Pure er skabt med udgangspunkt i de sukkerrør, som omkranser selve destilleriet.

369,95 DKK

Six Dogs destillery er et usædvanligt destilleri, som virkelig flytter grænser indenfor ginbranchen.

495,00 DKK 549,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Et vidunderligt alternativ til en G&T uden alkohol. Ginnen bringer sødme og friskhed uden at det bliver syntetisk.

199,00 DKK

Mad Owl Gin Blackberries har en let sødme. Den vil gøre en hver årstid lidt lysere og løfte humøret på dem, der nyde den. Duften, der rammer dig, når du skænken dig et glas, er af fuldmodne brombær og vanilje. Når ginnen rammer dine smagsløg vil du opdage den velkendte smag af enebær og koriander. Det gør den kompleks og indbydende. Der er noter af citrus og mild peber i eftersmagen.

369,95 DKK

Citadelle Gin er noget så usædvanligt som en gin fra Cognac-området. I cognac-reglementet står det skrevet, at man ikke må destillere i perioden mellem april og oktober. Overhovedet ved Maison Ferrand, Alexandre Gabriel, arbejdede længe på at få lov at udnytte denne stilstandstid til at producere gin, og i 1996 gav komitéen efter og ginnen Citadelle blev født, opkaldt efter en fæstning ved Dunkerque hvor der i gamle dage blev produceret genever.

499,95 DKK

Dette dansk producerede brand, laver nogle vidunderlige gins. Det er tidligere gutter fra KinKin restauranten, som nu producerer gin. 

315,00 DKK

Smag opfølgeren til den store succes fra sidste år, Fruits of the Forest Danish Edition! Lad os præsentere Foxdenton Danish Edition 2.0 Strawberry & Raspberry med en fantastisk smag af jordbær og hindbær – ja, smagen af dansk sommer!

299,00 DKK

Mad Owl Gin Rhubarb er en skøn sæsondrik, der rummer meget rabarbersmag, frisk ingefær og sød afslutning. Den er lavet på otte botanicals: rabarber, frisk ingefær, enebær, koriander, angelika rod, citronskal, grains of paradise og orris rod.

369,95 DKK

Denne gin fra Copper in the Clouds, destilleret på hindbær og litchi også kendt som kærlighedsfrugten, er en enestående og frisk gin. I ginnen findes i alt otte botanicals bl.a. frisk mynte fra haven og sicilianske citroner. Det er en sødmefuld pink gin, uden tilsat sukker, hvor alt sødme stammer fra den friske frugt.

399,95 DKK

Smagen er stor og fuldbyrdet. Slåenbærrene kommer fra en britisk frugtplantage, og blandet med slåenbær-juice, giver de ginnen an lækker smag. Noterne af bitterhed balancerer perfekt med det søde fra mandel ekstraktet. Bathtub Gin, Sloe Gin dufter indbydende af marcipan, mandler og aromatiske enebær. Smagen er tyk og munden bliver dækket til i et enestående bærgreb. Til slut løber munden uvilkårligt i vand, og der er en hviskende smag af krydderier tilbage.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Det første, du møder, er duften. Den er ret sød med frugtige enebær og citrus. Herefter kommer smagen, der er mere mærkbart sød. Den smager også af lakrids, let af enebær og appelsin. Til slut kommer eftersmagen, der først fremstår ren, men med en dvælende sødme. Smagen hænger ved på læberne.

349,95 DKK 425,95 DKK (spar 76,00 DKK)

Både i næsen og smagen har friske citrus noter, hints af friske bær, enebær og rosmarin.

499,00 DKK

Mange har efterspurgt Citadelle Destilleriets Old Tom, og nu er den her. No Mistake er en top serie af gins fra det franske destilleri Citadelle. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Beinn an Tuirc er et skotsk destilleri, som går meget op i bæredygtighed. For hver kasse gin, der bliver solgt, bliver der plantet et træ på ejendommen. 

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Canaïma Gin har en spændende fortælling som omfatter Venezuela, et af de mest kendte romdestillerier i verden, Diplomático og 19 forskellige spændende botanicals, som tilsammen skaber denne fantastiske gin.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

CERO2 Chinola er en caribisk gin produceret på bæredygtig manér i Den Dominikanske Republik. CERO2 Chinola er skabt med udgangspunkt i de sukkerrør, som omkranser selve destilleriet

369,95 DKK

Ginnen dufter dejligt af koriander og citrokage med en subtil pebret dybde. På tungen vil du opleve smage af enebær og sødme der balancerer fantastisk med citrusnoterne. Ginen har en dejlig bitter eftersmag af citron og tangerin.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

En aromatisk, duftende næse, med lily of the valley, blød enebær og pink grapefrugt, til sidst omfavnes tungen af røgelse fra balsatræ og et strejf af frisk koriander. I en blød og delikat åbning er der en bølge af appelsinblomst, parfumeret vanilje og et lille strejf af anisfrø. En knivspids kardemomme og kryddernød tilbyder en krydret dybde.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ORIGIN CPH er et af disse destillerier der virkelig har sat sit præg i Danmark og igen har vi fat i et destilleri der sætter en ære i at lave kvalitet.

349,95 DKK

Copper in the Clouds er et lille, tæt sammentømret team der arbejder fra gården Dowsetts Farm i Hertfordshire i England. Deres flasker er ikke bare unikke i smagen men i særdeleshed også i deres indpakning - indbydende på alle måder!

399,95 DKK

Gin og marmelade i en smuk symbiose – what’s not to like? På destilleriet produceres en helt særlig hjemmelavet marmelade med pink grapefrugt, Sevilla-appelsin og skallen fra blodappelsin. Denne blandes med destilleriets dry-gin lavet på enebær, korianderfrø, lakridsrod, angelicarod, citronskal og appelsinskal, hvilket skaber en fyldig og farverig spiritus. Smagen er sødmefuld og ’zesty’ med sarte bitre noter, præcis som en marmelade skal være.

399,95 DKK

Den danske Geranium Gin er blevet én af de mest værdsatte gin i verden og en ægte darling blandt bartenderer for dens evne til at skabe balance og styrke i smagene fra ingredienserne i diverse cocktails. 2014 var Geranium Gins 5-års jubilæum, og som hyldest besluttede Hammer & Son at lave Geranium Gin 55°, som bl.a. har vundet priser som Best Gin til Bartenders Best Awards.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Smager: Urteagtig, græsagtig, olieagtig røg og kardemomme. På tungen er den glat, olieagtig mundfølelse med citrus, kakao og sødme. Til sidst oplever man sød karamel, smør-popcorn, lidt røg og duften af græs og kardemomme.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Destilleriet ligger under Frederiksberg Rådhus og ejes i dag af Henrik Hammer som også er kendt for hans Geranium Gin.

299,00 DKK

Scapegrace Classic Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af eksotiske nuancer af kanel og nelliker.

375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

That Boutique-Y Gin Fresh Rain er et vellykket forsøg på at skabe en gin, som fremkalder duften af sommeregn. Ginen har en duft af muld, græsagtige, noter af grønne blade, frisk citron, peber krydderi og citron blomster.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Herfordshire Dry Gin fra Copper in the Clouds er firmaets flagskib. Det er en klassisk London dry-gin med smagen af ’the British countryside’. Ginnen har jordagtige og vegetabilske noter som stammer fra citronmelisse og citronverbena dyrket på destilleriet. Derudover leverer den også et hint af røg og krydderi fra både sort og grøn kardemomme.

399,95 DKK

Saftig ananas, med et strejf af bitterhed og let karamel. En smagfuld harmoni med en smuk blanding af sød og sur ananas, samt sød karamel. Til sidst vil du opleve crispy og juicy finish med en snært af sødme.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

En saftige frugtagtig sødme af kirsebær, et strejf af krydderi og let citrus ledsaget af enebær. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler