Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

G'Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området. Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier. Det som gør G'Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins som bruger hvede. Druen der bruges er primært Ugni Blanc (der bruges også en smule chardonnay), som destilleres til 96,4% hvorefter den massereres med forskellige urter, her i blandt grønne vindrueblomster.

349,95 DKK

En fabelagtig gin som er lavet af Cognachuset Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Den bedste håndtaske... Er den med Gin & Tonic! 

Indeholder 1 flaske Frederiksborg Gin - Made by Hillerød Vinkompagni 42,4% alk, 70 cl., samt 4 flasker enten Sådan! Klassisk Tonic 20 cl. eller Sådan! Rabarber & Vanilje Tonic 20 cl. 

399,95 DKK

Citadelle Gin er noget så usædvanligt som en gin fra Cognac-området. I cognac-reglementet står det skrevet, at man ikke må destillere i perioden mellem april og oktober. Overhovedet ved Maison Ferrand, Alexandre Gabriel, arbejdede længe på at få lov at udnytte denne stilstandstid til at producere gin, og i 1996 gav komitéen efter og ginnen Citadelle blev født, opkaldt efter en fæstning ved Dunkerque hvor der i gamle dage blev produceret genever.

499,95 DKK

June Gin er en kreation hvor vandmelonen møder G'Vine Gin - den ukonventionelle franske gin, lavet af vindruer. Nydes med din yndlings tonic eller lemonade. 

299,95 DKK 325,00 DKK (spar 25,05 DKK)

BeGin - Pepper & Bay Leaf er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil har de tilføjet lang peber, timut peber og laurbærblade.
Pepper & Bay Leaf er en helt igennem unik gin – deres første London Dry Gin! Dansk økologisk produceret. 

249,95 DKK

Etsu er et smukt eksempel på en liflig, floral og citruspræget gin fra Hokkaido i den nordlige del af Japan. Udover enebær, appelsinskal og lakridsrod, finder vi blandt ingredienserne ærkejapanske botanicals som te-blade og den æteriske citrusfrugt, yuzu. Efter destillationen vandes den ned til 43% med vand fra Taisetsu-bjergene.

299,95 DKK
 
BeGin - Hibiscus Flower, er lavet med enebær, angelicarod, koriander og peber. Hertil har de tilføjet hibiscusblomst som på en og samme tid bidrager med syrlighed, bitterhed og sødme i en perfekt kombinationen. Smagen er spændende, og folder sig ud – først får du den rene smag af hibiscusblomst, herefter kommer den klassiske ginsmag. Dansk økologisk produceret. 
249,95 DKK

Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer denne gin perfekt med en mild tonic. Nº Zero gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail.

299,95 DKK

JUNE GIN, by G'Vine 37,5% er Maison Villeverts nye superstar i gin-markedet, en flavoured gin. JUNE er G'Vine Floraisons nye sprøde lillesøster, fuld af overraskelse, en smule lettere i alkoholen, men med masser af smag.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hvis du kan lide Citadelle Gin bør du ikke snyde dig selv for Citadelle Reserve! Denne udgave er ikke bare smagt til med 3 nye botanicals (de oprindelige 19 botanicals suppleres af den japanske citrusfrugt yuzu, malurt og kornblomst), den er også fadlagret på hele 5 forskellige fadtyper: akacietræ, morbærtræ, kastanjetræ, kirsebærtræ og fransk eg.

349,95 DKK

Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. 

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Vildtvoksende, håndplukket slåen leverer sødme og frugtighed til ginlikøren Monkey 47 Sloe Gin. Bærrene macereres i den klassiske Monkey 47, som allerede er enormt kompleks og særdeles velsmagende. Efter 4 uger kan man tappe den lækreste slåengin, som vandes ned til 29% alkohol og hviler yderligere 6 uger inden den kommer på flasker.

399,95 DKK

BeGin - Pepper & Bay Leaf er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil har de tilføjet lang peber, timut peber og laurbærblade.
Pepper & Bay Leaf er en helt igennem unik gin – deres første London Dry Gin! Dansk økologisk produceret. 

149,95 DKK

Der findes masser af pink gins og ginlikører med frugt, men vi har aldrig før fået noget som Citadelle Rouge. Det her er uden tvivl sommerens gin!

Selve ginnen er helt klar, men så snart man stikker næsen i glasset, er man ikke i tvivl om hvor rouge-delen kommer ind: den er et sandt overflødighedshorn af liflig rød frugt og bær; rabarber, hindbær, brombær, tranebær.

Citadelle Rouge er ikke tilsat noget efter destillationen. Ingen sukker, farve, smag eller frugt. Smagen er udelukkende resultatet af destillationen med rigelige mængder bær og rabarber, foruden de sædvanlige Citadelle-botanicals som viol, mandel og selvfølgelig enebær.

299,95 DKK

Både i næsen og smagen har friske citrus noter, hints af friske bær, enebær og rosmarin.

499,00 DKK

Denne specielle juleversion har fået en masse ekstra appelsinskal og kanel, for at sprede lidt af det der er bedst ved jul. Her får man altså en gin med stor integritet, som er perfekt at nyde på juleaften efter middagen. 

599,00 DKK

Scapegrace Bløød Orange er destilleret med New Zealandske blodappelsiner, friske hindbær og kaffir lime. Denne unikke gin har en aroma som er lys og tropisk, og efterlader en tør, sprød og en anelse frisk finish. 

399,95 DKK

Frisk og aromatisk duft med enebær, sød appelsin, citrusfrugt og strejf af rabarber. Smagen er tør med enebær, rabarber samt citrus og en tør og pikant afslutning. Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.

449,95 DKK

Hendrick’s Gin kommer fra den lille landsby Girvan i det sydvestlige Skotland. Den kommer til live på et antikt destillationsapparat fra 1800-tallet, som fyldes med blandt andet enebær, hyldeblomst, appelsinskal, røllike, kvan og kamilleblomst. Til sidst tilføjes de to signatur-ingredienser der gør, at Hendrick’s Gin er som at spise agurke-sandwiches en midsommerdag i en gammel, engelsk rosenhave: essens af agurk og bulgarske rosenblade.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En masse enebær, samt en forøgelse af alkoholen, gør at du her finder en gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.

449,95 DKK 499,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Geranium Gin er en fantastisk gin med friske og blomstrede noter, der har vundet et hav af anderkendte priser til store internationale konkurrencer. Navnet Geranium er det engelske navn for Storkenæb. Storkenæb giver ginnen et dejligt tvist, og balancerer perfekt med enebærerne. I sandhed en verdensklasse gin! 

299,00 DKK

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

799,95 DKK

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Saffron Gin er lavet på 8 forskellige ingredienser: enebær, koriander, lemon- og appelsinskal, frø fra planten angelik, iris, fennikel og til sidst safran, som bibringer Saffron Gin sin helt unikke farve og ikke mindst sin krydrede karakter.

299,00 DKK 349,95 DKK (spar 50,95 DKK)

 Bruni Collin’s Gin er en anderledes gin karakteriseret af dens både friske og søde smag, som den får fra henholdsvis lime og sukkersirup. ’Collins’ indgår i navnet da tanken med den var netop en Tom Collins.

415,00 DKK

South Bank er en frisk og sprød London Dry Gin, destilleret på traditionel vis. Den er lavet ud fra en hemmelig opskrift, som indeholder enebær, koriander, angelik samt andre urter og krydderier. Ginen er opkaldt efter det dynamiske område, South Bank, i London. 

149,95 DKK

Hos fantastiske Foxdenton har man produceret denne blomme gin-likør som kan nydes rent eller med en smule bobler i. Fantastisk som velkomst. 

225,00 DKK 299,95 DKK (spar 74,95 DKK)

CERO2 Pure er en klassisk gin med et lille twist. Den klassiske smag af enebær, bliver i CERO2 Pure mødt med friske noter af citron. Det gør CERO2 Pure til en særdeles alsidig gin, der kan nydes rent eller blandes i et væld af cocktails.

369,95 DKK

Bond Street London Dry Gin er en ægte "Super Premium" gin, destilleret i London, af Master Distiller Charles Maxwell, som kommer fra en familie af fremtrædende gin-destillere. Hans otte oldefar startede som destillerilærling i slutningen af ​​det 17. århundrede.
Bond Street Gin, er destilleret til perfektion i kelder lavet af det legendariske "John Dore". De to 500 liter destillationsapparater producerer kun 200 liter i hver destillationsbatch. De syv botaniske krydderier, der er brugt i opskriften på Bond Street Gin, er specielt fremskaffet og udvalgt af firmaet Joseph Flach & Co. Limited, som har importeret sjældne botaniske krydderier fra hele verden og leveret dem til Gin Distillers, siden de tidlige dage af britiske imperium.

599,00 DKK

Dette dansk producerede brand, laver nogle vidunderlige gins. Det er tidligere gutter fra KinKin restauranten, som nu producerer gin. 

315,00 DKK

Smag opfølgeren til den store succes fra sidste år, Fruits of the Forest Danish Edition! Lad os præsentere Foxdenton Danish Edition 2.0 Strawberry & Raspberry med en fantastisk smag af jordbær og hindbær – ja, smagen af dansk sommer!

225,00 DKK 299,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Frederiksborg Gin er vores egen gin, som bliver produceret på et destilleri i Slagelse. Denne gin er lavet på nøje udvalgte botanicals, der tilsammen giver den komplekse smag. En fin blanding af varme krydderier, friske citrusfrugter og tørre enebær danner rammen. 

Der er skruet ekstra op for citronen, og tilsat en smule ægte vanilje. Det giver en fin og afbalanceret smag, med en lækker friskhed og let rund sødme. 

299,95 DKK

Det første, du møder, er duften. Den er ret sød med frugtige enebær og citrus. Herefter kommer smagen, der er mere mærkbart sød. Den smager også af lakrids, let af enebær og appelsin. Til slut kommer eftersmagen, der først fremstår ren, men med en dvælende sødme. Smagen hænger ved på læberne.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Mange har efterspurgt Citadelle Destilleriets Old Tom, og nu er den her. No Mistake er en top serie af gins fra det franske destilleri Citadelle. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Canaïma Gin har en spændende fortælling som omfatter Venezuela, et af de mest kendte romdestillerier i verden, Diplomático og 19 forskellige spændende botanicals, som tilsammen skaber denne fantastiske gin.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

I denne udgave af CERO2 er udover de klassiske noter af enebær og citrus, tilføjet chinola (passionsfrugt) som smagsgiver. Det er med til at give en god sødme. CERO2 Chinola passer perfekt sammen med en god tonic, og giver et sødt twist til den klassiske Gin og Tonic.

369,95 DKK

The Botanist Gin produceres på whisky-destilleriet Bruichladdich. Den lille ø Islay er ophav til mange af de botanicals, som indgår i ginnen, blandt andet kamille, lyng, tidsel, Jomfru Marias sengehalm, kløver og vild timian. Disse vilde Islay-urter får selskab af andre udvalgte botanicals, og ginnen destilleres på Bruichladdichs lidet charmerende Lomond-still ”Ugly Betty”, som førhen spyttede whisky ud hos Inverleven. Ginnen er tappet ved 46% alkohol, hvilket giver en mere intens smagsoplevelse.

399,95 DKK

Den danske Geranium Gin er blevet én af de mest værdsatte gin i verden og en ægte darling blandt bartenderer for dens evne til at skabe balance og styrke i smagene fra ingredienserne i diverse cocktails. 2014 var Geranium Gins 5-års jubilæum, og som hyldest besluttede Hammer & Son at lave Geranium Gin 55°, som bl.a. har vundet priser som Best Gin til Bartenders Best Awards.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Scapegrace Classic Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af eksotiske nuancer af kanel og nelliker.

375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Etsu Double Orange Gin destilleres på Akita Destillery, i Akita i Japan, på Honshu Island. Akita ligger ved kysten af det Japanske hav og strækker sig mod øst til Ōu-bjergene, den længste bjergkæde i Japan. Det er disse bjerge som Etsu Double Orange Gin tager sin friske og lette aroma fra. 

399,95 DKK

En saftige frugtagtig sødme af kirsebær, et strejf af krydderi og let citrus ledsaget af enebær. 

225,00 DKK 349,95 DKK (spar 124,95 DKK)

Boatyard Old Tom er lidt sødere med en mere afrundet mundfølelse end en London Dry Gin. Ginnen ligger på Pedro Ximenze-fade i 120 dage, og efter end lagring bliver der tilsat yderligere Pedro Ximenze. Det får alkoholprocenten til at ende på 41%. Den smager helt fantastisk rent. 

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Foxdenton Damson Gin er fremstillet af Foxdenton London Dry Gin og kræge (også kaldt havreblomme) fra England samt engelsk sukker. Man får de karakteristiske Damson-blommer fra en lokal dame i Herefordshire, der planter dem langs sine egen markveje.

225,00 DKK 299,95 DKK (spar 74,95 DKK)

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Sloe Boat er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket igen underbygger den høje kvalitet. 

349,95 DKK

Vidunderlig gin til dem som godt kan lide den intense smag af enebær og citrus.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Bruni har igennem de seneste år virkelig etableret sig som en af de absolutte mest interessante gins i Danmark. Særligt drinksen "Champagnebrus" på denne gin er anerkendt. Se opskrift længere nede. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Henrik Hammer som står bag succes-ginnen Geranium har opkøbt Vintre Møller, hvor han nu producere denne økologiske gin. The Testament Gin er destilleret på det idylliske Vintre Møller, hvor de også destillerer deres Vintre Møller Vodka Silver Forest. The Testament Gin er produceret med grøn energi fra danske vindmøller, mineralvand fra Vintre Møller Kilde selv, og mærkatet er endda lavet af genbrugsmateriale. En utrolig sprød London Dry Gin-type, hvor enebærret virkelig får lov at fylde og med fine citrusnoter, som ender med noter af te, urtemedicin og et strejf af lakrids.

299,95 DKK

South Bank er en frisk og sprød London Dry Gin, destillet på traditionel vis. Den er lavet ud fra en hemmelig opskrift, som indeholder enebær, koriander, angelik samt andre urter og krydderier. Ginen er opkaldt efter det dynamiske område, South Bank, i London. 

149,95 DKK

BeGin - Lavender Flower er lavet med enebær, angelicarod, koriander og peber. Hertil har de tilføjet lavendelblomst som giver en unik floral smag med noter af honning, timian og rosmarin. Dansk økologisk produceret. 

249,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences