Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer den perfekt med en mild tonic. Number 0 gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail. Den tager sit navn fra tanken om, at brygmesteren er gået tilbage til rødderne – Nummer 0 - indenfor gin-destillering med respekt for det originale. Det er en London Dry Gin, ren og smagfuld. Den adskiller sig fra andre gins ved at smage dejlig blomstret, mild og lige til den danske søde smag. Dette er håndværk af højeste klasse til en pris, som er meget attraktiv.

279,00 DKK 299,00 DKK (spar 20,00 DKK)

AFHENTNINGSPRIS! Afhent i én af vores 4 butikker.

Geranium er en Premium London Dry Gin på 44 % alkohol, og indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter. I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog. En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44 % Alkohol.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

299,00 DKK
Køb 2 eller flere til 250,00 DKK pr stk. spar i alt 49,00 DKK pr stk.

June må siges at være sommerens største hit her hos Hillerød Vinkompagni. Fersken likør fra det franske destilleri G'Vine. Bør prøves af alle! 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

100 % ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag. Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.

325,00 DKK

Hven Gin - Økologisk dyrket 50 cl. Ude på Hven befinder sig et lille destilleri med astronomiske ambitioner for sine produkter. Deres økologiske gin er en speciel ren og fin gin i Premium kategorien! Den laves på destilleriets kobber Pott Stills med ekstra lange "svanehalse", der bidrager til at give ginen sin delikate og luksuriøse smag. Ginen har klare citrusnoter, med en distinkt karakter Bourbon-vanilje og kassiabark. Sicchuan -og Guineapeber giver ginen kant og der er en frisk eftersmag, med nuancer af lys lakrids og frisk hø. 44 % alk.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)
299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Floraison betyder blomstring, som er nøgleordet for denne gin. Perfekt balanceret og intens. 

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Scapegrace har igennem de sidste år vundet rigtig mange priser for deres Gin, i særdeleshed Gold. Men deres nyeste skud Black forventes der meget af. Vær iblandt de første i Danmark til at smage denne gin. 

499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

En højst usædvanlig kult-gin, håndfremstillet af de traditionelle urter enebær og koriander, og (ja...!) agurk og rosenblade. Fantastisk og overraskende smagsoplevelse venter forude. 41,4 % Alkohol. - 70 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dette russiske destilleri har virkelig fat i den lange ende - Deres destillater vinder mange priser og deres gin skaber stor opmærksomhed på deres marked. 

199,95 DKK 299,00 DKK (spar 99,05 DKK)

Sipsmith London Dry Gin V.J.O.P. 57,7% En masse enebær samt en forøgelse af alkoholen gør, at du her finder en Gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser: The International Wine and spirit Competition 2000 Citadelle Gin - Médaille d'or San Francisco World Spirit Competition 2004 Citadelle Gin - Double médaille d'or Living in Gin skrev i 2005: A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.? Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft men den beholder stadig sin friske stil. Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter. Bemærk dette er Vintage 2010. 70 cl. - 44 % Alkohol. En kasse indeholder 6 flasker.

379,00 DKK

Her er en eminent blanding af den bedste klassiske engelske gin tradition og skarp tyroler frugtbrændevins know how. Den unikke smag opnås ved at håndplukke ikke mindre end 47 forskellige duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at pralen af. Efter destillatet har trukket duft og smag til sig, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Dette er en tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I'et. Denne lagring får produktet til at sætte sig og finde sin ballance. Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet. Monkey 47 leveres i en en smuk 0,5 ltr. apoteker karaffel.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

En gin lavet på den helt gamle tradiotinelle måde, hvor englændernes Champagneflaske bliver benyttet. Denn gin er destilleret i Englands ældeste Potstills. Opkriften er gammel og indeholder 11 forskellige krydderier. En klassisk engelsk gin, som ligger sig godt på af en London Dry gin.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

100 % ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag. Jensen Old Tom Gin præges af enebær, samtidig med at toner af lakrids, orange og eukalyptus er med til at give den en sødmefuld men samtidig tør aroma og smag.

325,00 DKK 359,00 DKK (spar 34,00 DKK)

Beefeater London Dry Gin 40 % alk. Med deres krydrede og søde smag giver enebærrene den udtalte smagsnote, der er kendetegnende for Beefeater London Dry Gin. I produktionen indgår kun de bedste bær fra Italien, Serbien og Makedonien. Korianderfrøene, som giver Beefeateren sin komplekse smag og nøddeagtige aroma, bliver importeret fra Rumænien, Rusland og Bulgarien. Rødder og frø fra planten kvan (Angelica archangelica) supplerer smagskompositionen med noter, som først er aromatiske, sidenhen søde og til sidst rundes af med et syrligt, let jordet udtryk.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ny gin destilleri hos Hillerød Vinkompagni. Skal prøves af enhver ginnørd. 

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sacred vandt i år "World best Old Tom" til World Gin Awards. Fantastisk gin der er tilsat lakridsrod til. Skøn fyldig én, som ikke har en for voldsom smag af enebær.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Skøn og frisk Classic gin fra Spanien. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Hos fantastiske Foxdenton har man produceret denne blomme gin-likør som kan nydes rent eller med en smule bobler i. Fantastisk som velkomst. 

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Mangler du gaven eller den opfindsomme julekalender for i år? Så tjek denne flotte løsning. Perfekt til ham eller hende som elsker gin, og som ønsker at smage diversiteten i ginverdenen. 

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Fransk destilleri som er beliggende i Cognac distriktet, og som også ejer Pierre Ferrand. Destilleriet er kendt for deres arbejde med kvalitetsdestilleringer, og denne gin er ikke en undtagelse. 

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

SIX DOGS destillery er et usædvanligt destilleri, som virkelig flytter grænser indenfor ginbranchen.

495,00 DKK 549,00 DKK (spar 54,00 DKK)
375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Fantastisk frisk og lækker spansk gin, som giver dig den oprindelig lemon smag i en G&T

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin som kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus istedet for at destillere dem sammen.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Prøv denne gin med 1724 tonic og et jordbær i glasset. Det skriger på sommer og sol, og ikke mindst ferie. Perfekt ledsager til terrassen og sommerhuset. 

199,95 DKK 299,00 DKK (spar 99,05 DKK)

ELG GIN No.1 er en klassisk allround gin. Den er baseret på enebær, koriander og destillat af gulerod. Smagen er domineret af enebær.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Ny gin på det danske marked. Urterne kommer fra den botaniske have Kew Gardens Gin i London. Denne flaske er helt sikker noget helt særligt. Dodd's Distillery har indgået et samarbejde med Royal Botanic Gardens om at producere flasker fra netop disse botaniske haver.

319,00 DKK 449,00 DKK (spar 130,00 DKK)

ELG GIN No. 2 er en “Old Tom” gin. Tom Chamberlain også kendt som “Old Tom” var master distiller og partner af Hodges Distillery.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Batchub Sloe Gin (Slåen) 50 cl. 
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Batchub Old Tom Gin 50 cl. 
399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kyoto Distillery er Japans første dedikerede gin destilleri. Det ligger i den dyslige del af Kyoto City, som er en del af et område, der i mange år har været berømt for produktionen af sake. Kyoto gin er lavet på japanske urteer og krydderier som feks. gul yuzu, bambus og grønne sanshô bær (japansk pebberkorn).

499,00 DKK 525,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Mange har efterspurgt Citadelle Destilleriets Old tom, og nu er den her. No Mistake er en top serie af gins fra det franske destilleri Citadelle. 

375,00 DKK 399,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Beinn an Tuirc er et skotsk destilleri, som går meget op i bæredygtighed. For hver kasse gin, der bliver solgt, bliver der plantet et træ på ejendommen. 

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Diplomatico er vel nok mest kendt for deres rom og ikke uden grund. De har igennem mange år nu produceret nogle af Skandinaviens mest solgte romflasker og nu forsøger de sig med en helt særlig gin - Nemlig fra Amazonia i Venezuela. 

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Skal din ginhorisont udvides, og du rigtig godt kan lide Sloe Gin? Så prøv det tyske alternativ på pærekvæde. Sødmefuld gin! 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Scapegrace har i 2018 vundet prisen som verdens bedste London Dry gin med netop denne Gold Gin. En gin som alle bør smage. 

449,00 DKK 549,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Barrister er et russisk destilleri, som eksperimenterer meget med forskellige urter og botanicals. Denne Blue Gin er frisk og urtet i smagen. 

199,95 DKK 299,00 DKK (spar 99,05 DKK)

Denne gin er skabt på 5 specielle botanicals. De er Bispehuekaktus, lavendel, nælde, perikon og løvefod. Disse botanicals siges at skulle vække sexlysten og sexdriften i én.. 

599,00 DKK 699,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Denne eftertragtet gin er produceret på 24 forskellige ekstrakter. En kompleks og balanceret gin, som passer perfekt til sommerens varme dage. 

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)
349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)
549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

At skabe en afbalanceret gin kræver en stor indsats. En utrolig spændende gin direkte fra Holland. Rejsen starter med udvælgelsen af de fine råvarer, og dette er Sir Edmond ginen et pragt eksemplar på. Råvarerene er omhyggeligt udvalgt for at skabe en unik og delikat gin. Med vores kærlighed til vanilje kunne Sir Edmond Gin ikke gøre andet end at komme på hylden. En glat og harmonisk gin og vigtigst af alt anderledes. Det er et løbende eventyr uden grænser eller ende.

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En hyldest til hjembyen Wein af tre unge fyre, som efter lang tids forsøg hjemme i deres hjemmelavet distilleri, har skabt en super gin baseret på hyldeblomst og tørrede frugter, og naturligvis enebær. En klassisk gin, der kombineres med det moderne præg af ginens botanicals. 

Denne gin er særlig god til at blive drukket rent - Eller blot toppes af med lidt tør tonic. 

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Scapegrace Premium Gin - 42,2 % alk. - 70 cl.  Scapegrace Gin er en small-batch, håndlavet Dry Gin fra New Zealand. Det meget rene vand, der bruges, kommer fra et bjerg på Syd-øen, hvor gletcher-vandet efter langsom gennemstrømning af bjergets lag først løber ud igen 80 år senere. Scapegrace Gin er ...mere
375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

ELG GIN No. 3 er en „Navy Strength“ Gin. Det stammer fra „Proof Spirits“, der opstod blandt søfarende i det 19. århundrede.

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

ELG GIN No.4 baseret på violette gulerødder. Elg Gin no. 4 bliver pink, når den blandes med Tonic eller Martini.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Ny rabarber gin i Hillerød Vinkompagni. Vi smagte den og syntes, at den skilte sig væsentlig ud fra hvad vi ellers har smagt. Fantastisk som aperitif eller som velkomst med lidt bobler. 

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler