Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær,(genièvre) kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der omkring 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689. Engelske soldater fik under religionskrigene smag for den. Gin blev som andet brændevin solgt på apoteket, og blev benyttet mod diverse plager

Gin indeholder mange forskellige ingredienser (ofte 8 eller flere) og man kan dermed lave nye og spændende cocktails, hvor gin i samspil med de øvrige mixere skaber et univers af smag og duft som ingen anden spiritus kan tilbyde.

Gin defineres som en spiritus på minimum 37,5 % alkohol, hvor den dominerende smag/ingrediens skal være enebær. Grundet den stigende interesse for gin er der inden for de sidste få år kommet en del nye mærker på markedet, som hver især forsøger at differentiere sig ved at bruge forskellige nye ingredienser, hvilket er positivt, da de således er medvirkende til at udbrede kendskabet og mulighederne for anvendelse af gin.

Gin inddeles i følgende fire kategorier: 

  1. London Dry Gin: Alle ingredienser er destilleret med alkoholen og skal være farveløs
  2. Dry Gin: Der må tilsættes essenser og farve
  3. Plymouth Gin: Har sin egen ”apellation” og må kun destilleres i byen Plymouth
  4. Old Tom Gin: Er mere rå som i gamle dage og tilsat sukker.

Sorter resultater:

Citadelle Gin er noget så usædvanligt som en gin fra Cognac-området. I cognac-reglementet står det skrevet, at man ikke må destillere i perioden mellem april og oktober. Overhovedet ved Maison Ferrand, Alexandre Gabriel, arbejdede længe på at få lov at udnytte denne stilstandstid til at producere gin, og i 1996 gav komitéen efter og ginnen Citadelle blev født, opkaldt efter en fæstning ved Dunkerque hvor der i gamle dage blev produceret genever.

499,95 DKK

Den bedste håndtaske... Er den med Gin & Tonic! 

Indeholder 1 flaske Frederiksborg Gin - Made by Hillerød Vinkompagni 42,4% alk, 70 cl., samt 4 flasker enten Sådan! Klassisk Tonic 20 cl. eller Sådan! Rabarber & Vanilje Tonic 20 cl. 

399,95 DKK

Der findes masser af pink gins og ginlikører med frugt, men vi har aldrig før fået noget som Citadelle Rouge. Det her er uden tvivl sommerens gin!

Selve ginnen er helt klar, men så snart man stikker næsen i glasset, er man ikke i tvivl om hvor rouge-delen kommer ind: den er et sandt overflødighedshorn af liflig rød frugt og bær; rabarber, hindbær, brombær, tranebær.

Citadelle Rouge er ikke tilsat noget efter destillationen. Ingen sukker, farve, smag eller frugt. Smagen er udelukkende resultatet af destillationen med rigelige mængder bær og rabarber, foruden de sædvanlige Citadelle-botanicals som viol, mandel og selvfølgelig enebær.

299,95 DKK

Hendrick’s Gin kommer fra den lille landsby Girvan i det sydvestlige Skotland. Den kommer til live på et antikt destillationsapparat fra 1800-tallet, som fyldes med blandt andet enebær, hyldeblomst, appelsinskal, røllike, kvan og kamilleblomst. Til sidst tilføjes de to signatur-ingredienser der gør, at Hendrick’s Gin er som at spise agurke-sandwiches en midsommerdag i en gammel, engelsk rosenhave: essens af agurk og bulgarske rosenblade.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En fabelagtig gin som er lavet af Cognachuset Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Hvis du kan lide Citadelle Gin bør du ikke snyde dig selv for Citadelle Reserve! Denne udgave er ikke bare smagt til med 3 nye botanicals (de oprindelige 19 botanicals suppleres af den japanske citrusfrugt yuzu, malurt og kornblomst), den er også fadlagret på hele 5 forskellige fadtyper: akacietræ, morbærtræ, kastanjetræ, kirsebærtræ og fransk eg.

349,95 DKK

Med en markant blomstret smag af lavendel, koriander, kanel og mange flere, fungerer denne gin perfekt med en mild tonic. Nº Zero gin har endda gennemgået en kinin-infusion, så den topper enhver spændende cocktail.

299,95 DKK

Silent Pool Gin er Silent Pool Distillers's signaturprodukt og fremstilles af deres Master Distiller Cory Mason. Silent Pool Gin er lavet på 24 forskellige botanicals i kobber pot still'en Arnold Holstein. Botanicals som hyldeblomst, kamille, pærer, honning, kvanrod, appelsin, lime, kardemomme, kassiabark, koriander, java peber, paradiskorn, enebær, lakridsrod, rosenblade og lavendel er med i destilleringen af verdens bedste gin.
Silent Pool Gin er en klassisk, afrundet gin. Den har friskhed, dybde, klarhed og overgår alle andre varianter.

399,95 DKK
Harahorn - Dry Gin 46% - 70 cl.  Her anvendes bær og urter fra den norske natur – nogle af verdens mest smagfulde. Harahorn er opkaldt efter et fjeld i Hemsedal, og med inspiration fra et fabeldyr ingen nogensinde har set i levende live. Indeholder bl.a. Enebær fra Røros, blåbær fra Nordmarka, raba ...mere
299,00 DKK

Scapegrace Bløød Orange er destilleret med New Zealandske blodappelsiner, friske hindbær og kaffir lime. Denne unikke gin har en aroma som er lys og tropisk, og efterlader en tør, sprød og en anelse frisk finish. 

399,95 DKK

June Gin er en kreation hvor vandmelonen møder G'Vine Gin - den ukonventionelle franske gin, lavet af vindruer. Nydes med din yndlings tonic eller lemonade. 

299,95 DKK 325,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Four Jiggers Gin’ocello er seriens nye sommerlige citronlikør, som destilleres på destilleriet i Slagelse. Den er lavet med økologiske citronskaller, der har ligget i blød i Four Jiggers Gin. Det giver den flotte gule farve, og en intens og rund smag af citroner. Denne likør kan nydes kold med isterninger, eller i en lækker G&T med fx en jordbærtonic eller en mild klassisk tonic.

299,95 DKK

Den bedste håndtaske... Er den med Gin & Tonic! 

Indeholder 1 flaske Four Jiggers - Organic GinLime 40,4% alk. 50 cl, samt 4 flasker SÅ 1975 Citrus Tonic 20 cl. 

399,95 DKK

En masse enebær, samt en forøgelse af alkoholen, gør at du her finder en gin med intensitet og power. Næsen er præget af cedertræ og peber, mens du i smagen finder en rig smag af enebær, krydderier og en note af mørk chokolade. Denne gin runder tørt af med en alkohol der sparker.

449,95 DKK 499,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

799,95 DKK

Old English Gin er en prisbelønnet gin, som produceres ud fra en original gin-opskrift fra 1783. Ginen er produceret med henblik på at være så original og identisk til, hvordan gin blev produceret i England tilbage i 1700 og 1800-tallet. Old English Gin anvender traditionelle engelske metoder, så du kan opleve, hvordan gin oprindeligt burde smage. På trods af originaliteten er der dog ikke gået på kompromis med smag og kvalitet, hvilket afspejles i antallet af priser, som denne fantastiske gin har vundet.

325,00 DKK 349,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Vildtvoksende, håndplukket slåen leverer sødme og frugtighed til ginlikøren Monkey 47 Sloe Gin. Bærrene macereres i den klassiske Monkey 47, som allerede er enormt kompleks og særdeles velsmagende. Efter 4 uger kan man tappe den lækreste slåengin, som vandes ned til 29% alkohol og hviler yderligere 6 uger inden den kommer på flasker.

399,95 DKK

 Bruni Collin’s Gin er en anderledes gin karakteriseret af dens både friske og søde smag, som den får fra henholdsvis lime og sukkersirup. ’Collins’ indgår i navnet da tanken med den var netop en Tom Collins.

415,00 DKK

South Bank er en frisk og sprød London Dry Gin, destilleret på traditionel vis. Den er lavet ud fra en hemmelig opskrift, som indeholder enebær, koriander, angelik samt andre urter og krydderier. Ginen er opkaldt efter det dynamiske område, South Bank, i London. 

149,95 DKK

G'Vine Floraison er en fransk gin fra Cognac-området. Ginen er lavet på 9 forskellige urter og krydderier. Det som gør G'Vine helt specielt er at basespiritussen er baseret på vindruer, modsat de fleste andre gins som bruger hvede. Druen der bruges er primært Ugni Blanc (der bruges også en smule chardonnay), som destilleres til 96,4% hvorefter den massereres med forskellige urter, her i blandt grønne vindrueblomster.

349,95 DKK
Harahorn Pink Gin 40%, 50 cl Efter destillering af vores den prisvindende Harahorn Gin tilsætter nordmændene ekstrakter af førsteklasses hindbær og saften af ​​friskpresset citron. Al saft og smag af både bær og citroner bevares og er en vigtig del af smagsbilledet. Tænk på disse to i ...mere
249,00 DKK

Hepple Sloe & Hawthorn Gin er inspireret af vildnisset omkring Hepple Estate i Northumberland National Park – et sandt bærparadis fyldt med enebær, slåen og hvidtjørn! Man bruger 3 forskellige slags destillationsmetoder, og efterfølgende hviler ginnen på bærrene i 6 måneder, hvor den infuseres og får dybde og sødme.

389,95 DKK

Frederiksborg Gin er vores egen gin, som bliver produceret på et destilleri i Slagelse. Denne gin er lavet på nøje udvalgte botanicals, der tilsammen giver den komplekse smag. En fin blanding af varme krydderier, friske citrusfrugter og tørre enebær danner rammen. 

Der er skruet ekstra op for citronen, og tilsat en smule ægte vanilje. Det giver en fin og afbalanceret smag, med en lækker friskhed og let rund sødme. 

299,95 DKK

Mange har efterspurgt Citadelle Destilleriets Old Tom, og nu er den her. No Mistake er en top serie af gins fra det franske destilleri Citadelle. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)
Harahorn Dry Orange Gin 42%, 50 cl Stor, kompleks og krydrede gin-oplevelse, som kommer fra en buket af blomster, eksotisk peber, angelicarod, enebær og frisk limeskal sammen Ceylon kanelbark fra Ceylon.      
299,00 DKK

Scapegrace Classic Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af eksotiske nuancer af kanel og nelliker.

375,00 DKK 449,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Etsu Double Orange Gin destilleres på Akita Destillery, i Akita i Japan, på Honshu Island. Akita ligger ved kysten af det Japanske hav og strækker sig mod øst til Ōu-bjergene, den længste bjergkæde i Japan. Det er disse bjerge som Etsu Double Orange Gin tager sin friske og lette aroma fra. 

399,95 DKK
Harahorn White Lemon Gin 42% alk . - 50 cl. Harahorn White Lemon Gin er en ny gin i den fremragende Harahorn-serie. Men det er samtidig også destilleriets 5-års jubilæums gin, som kun er tilgængelig i en begrænset periode. White Lemon er et friskt tilskud til den i forvejen citruspræg ...mere
249,00 DKK

Boatyard Old Tom er lidt sødere med en mere afrundet mundfølelse end en London Dry Gin. Ginnen ligger på Pedro Ximenze-fade i 120 dage, og efter end lagring bliver der tilsat yderligere Pedro Ximenze. Det får alkoholprocenten til at ende på 41%. Den smager helt fantastisk rent. 

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Enebær fra både Balkan, Italien og Hepples egen estate samt citron fra Amalfi, lakrids, koriander- og fennikelfrø er blot nogle af de ingredienser, der giver Hepple Gin fra Northumberland sin store aroma og smag. En ganske særlig kombination af destillationsteknikker betyder dog, at enebær-smagen er fuldt i fokus, high definition ligefrem. Produktionen involverer ikke kun almindelig destillation, men også vakuumdestillation og ”supercritical extraction”. Det er ikke helt ukompliceret, så hvis du skal nørde i dybden, så gør det inden du får din gin og tonic!

399,95 DKK

Vidunderlig gin til dem som godt kan lide den intense smag af enebær og citrus.

349,95 DKK 399,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Bruni har igennem de seneste år virkelig etableret sig som en af de absolutte mest interessante gins i Danmark. Særligt drinksen "Champagnebrus" på denne gin er anerkendt. Se opskrift længere nede. 

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Frisk og aromatisk duft med enebær, sød appelsin, citrusfrugt og strejf af rabarber. Smagen er tør med enebær, rabarber samt citrus og en tør og pikant afslutning. Isle of Raasay Distillery, som laver unik whisky og gin, ligger på de smukke men stormomsuste Hebriderne. Den rå natur og det rene vand samt destilleriets passion kan smages i hver flaske fra det unge destilleri.

449,95 DKK

Henrik Hammer som står bag succes-ginnen Geranium har opkøbt Vintre Møller, hvor han nu producere denne økologiske gin. The Testament Gin er destilleret på det idylliske Vintre Møller, hvor de også destillerer deres Vintre Møller Vodka Silver Forest. The Testament Gin er produceret med grøn energi fra danske vindmøller, mineralvand fra Vintre Møller Kilde selv, og mærkatet er endda lavet af genbrugsmateriale. En utrolig sprød London Dry Gin-type, hvor enebærret virkelig får lov at fylde og med fine citrusnoter, som ender med noter af te, urtemedicin og et strejf af lakrids.

299,95 DKK

South Bank er en frisk og sprød London Dry Gin, destillet på traditionel vis. Den er lavet ud fra en hemmelig opskrift, som indeholder enebær, koriander, angelik samt andre urter og krydderier. Ginen er opkaldt efter det dynamiske område, South Bank, i London. 

149,95 DKK

Old English Sloe Gin er en fantastisk likør, der er baseret på Hammer & Sons prisvindende Old English Gin. Slåenbærerne der er anvendt er plukket fra det nordøstsjællandske, hvor de er plukket ved perfekt modenhed. En yderst dejlig likør hvor smagen af slåenbær og gin balancerer perfekt med hinanden.

325,00 DKK 375,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sipsmith Sloe Gin er et skoleeksempel på den britiske klassiker, slåengin. Den laves på basis af Sipsmiths London Dry, en sprød, frisk og enebærdomineret gin, som tilsættes vilde, engelske slåen. Bærrene fryses først, så at skindet sprænger, og derefter ligger de til udblødning i ginnen i 3-4 måneder. Hvert år varierer slåenhøsten en smule på grund af vejret (ligesom vin), og derfor vil Sipsmith Sloe Gin også variere en smule i smag fra år til år.

299,95 DKK

Dette er en blød og behagelig gin, med massere af smag. Den bitter-søde og pikante smag, kommer fra økologisk limeskræl, sødet med økologisk sukker. Kombineret med de kraftfulde og komplekse noter fra ginnen, bliver denne gin virkelig unik. Med denne, bliver der sigtet efter en sød og smagfuld gin, perfekt at nyde rent med is eller at bruge i cocktails eller i en sød Gin & Tonic. 

299,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler