Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Østrig er for mange, stadig et relativt nyt bekendtskab. Både som turistland, og også som vinproducent. En lille vinskandale i 80’erne ødelagde totalt Østrigs omdømme, og landet måtte kæmpe fro at rejse sig igen. Og det lykkedes. I dag er der ikke mange, som ikke har smagt en grüner veltliner, og mange har udvidet bekendtskabet med hvidvine på riesling, sylvaner og chardonnay og rødvine på st. laurent, blaufränkrisch og zweigelt. Mest kendt er nok Niederösterreich, men også Weinviertel og Burgland byder på fine vine. Et af de europæiske vinlande, med det højeste bundniveau.

 

Sorter resultater:

Ilse Maiers har igennem 30 år produceret økologiske vine hos Geyerhof og vinene har i takt med tiden vundet større og større priser. 

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Grüner Veltlinger er Østrigs nationaldrue. Her har vi en vin, der er frisk i smagen med en anelse bobler. De. der holder af Grüner Veltlinger vil ikke blive skuffede. Denne vin er fra  Hoher Rain, som anses som en af områdets bedste til denne vinsort.

Det er en meget alsidig madvin, men her er også charme nok til glasset man spontant får lyst til.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vinen er spontangæret og i en særdeles veldrejet 2021-udgave er den uimodståeligt frisk, tør og drikkelækker. Der er dejlig fylde uden fedme, renheden er udtalt og det let urtede/pebrede ved druen træder aromatisk fint igennem. Alt i alt en vin der er udsædvanlig svær at se sig sur på. Nyd vinen som universalvinen, der passer til næsten alt. Særlige favoritter er sushi, koldrøget laks, enkle tilberedninger af skaldyr eller en rustik salat.

149,95 DKK 179,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Klassisk Grüner Veltliner. mineralsk, tropisk frugt men generelt piv frisk og sprød.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler