Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er, ligesom f.eks Sydafrika og New Zealand, blevet et vinland qua de mange europæiske immigranter. Disse kunne ikke undvære vinen, og begyndte at plante vinstokke, ofte uden anden overvejelse, end at de skulle producere vin. Senere blev der produktudviklet i forhold til de rigtige druesorter, jordbund o. lign. På sigt blev shiraz og chardonnay de førende druer, men også cabernet sauvignon og riesling er store i Australien. Vinproduktionen er koncentreret til kystområderne. De sydøstlige områder New South Wales, Victoria og South Australia står for den højeste kvalitet og den største mængde.

 

Sorter resultater:

Coral Coast Chardonnay har dejlige friske aromaer af fersken, ananas og modne, tropiske frugter i næsen. I ganen opleves pære og grønne æbler sammen med fersken og ananas.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

49,95 DKK

Busby’s Mate Chardonnay er en vin, som appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt. Man får med dette pletskud af en vin en kompleks duft- og smagsoplevelse, hvor friskheden er i behold, så smagsløgene ikke trættes efter det første glas.

 

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinaceous filosofi bag deres vine er at producere vin der udstråler og signalere det samme som deres etiketter. Dette er en Chardonnay fra Mclaren Vale som har elegance og renhed, og ikke den meget bombastiske stil som man ellers kender fra Australien.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vandenberg Ari Chardonnay Adelaide Hills & Mt. Gambier er en mellem-fyldig hvidvin fra Australiens Limestone Coast. Navnet Ari har vinen fået efter sømanden Ari Vandenberg, som strandede netop her på kysten i midten af 1800-tallet. Druerne til vinen kommer fra flere udvalgte marker i Mount Gambier og Adelaide Hills, og vinen ligger 6 måneder på franske egetræsfade.

129,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences