Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

En pilsner i sin reneste form! De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne øl. 1367 er en ren gylden pilsner med et groft fast skum. Smagen har en behagelig sødme fra malten og en forfriskende nænsom bitterhed fra humlen. Den undergærede traditionelle Nordtyske Pilsner smager læskende og forfriskende – hele året rundt.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Den velsmagende røgøl - der tre gange er blevet præmieret med en guldmedalje ved European Beer Star - er efterspurgt blandt mange øl-elskere.

Brygmesteren har skabt en specialøl med tyske aner til de danske ganer. Inspirationen kommer fra byen Bamberg, hvor der er lange traditioner for røgøl.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Med stoltheden over livet på Lolland og Falster, og over at dyrke godsets lokale marker til direkte brug på bryggeriet. Derfor har brygmesteren brugt den rette tid og de gode evner på at skabe en sand førsteklasses guldøl – lige til at sætte på bordet.

Guld er ikke kun forbeholdt de gyldne øjeblikke på sydhavsøerne, men er lige til at sætte på bordet i hele landet. Der er tale om en ‘Dortmunder Export’ med et moderat skum, en bred krop og et smukt gyldent udtryk i glasset.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

‘Krenkerup Festbier’ har sin inspiration fra de traditionsrige oktoberfester. En dyb gylden øl med fylde, en ren og rig maltprofil og en flot hvid skumkrone. Eftersmagen er balanceret og den har en høj ‘drinkability’.

49,95 DKK

Brown Ale er en lækker overgæret øltype der med sin karakteristiske maltaroma forkæler med noter af ristet brød, chokolade og karamel. Brygmesteren har kreeret en særdeles velafbalanceret øl skabt på gode rene råvarer. De har brygget med pilsnermalt fra egne marker og lækker karamelmalt der giver en behagelig sødme og en smuk kastanjebrun farve. Den farve gør – sammen med et tæt cremet skum – Krenkerup Brown Ale til en fryd for både øjne og smagsløg.

Denne ufiltrerede Ale er blød, fyldig og imødekommende med en afdæmpet bitterhed fra humletyperne Nordbrauer og Spalt Spalter. Den milde sødme skaber en perfekt balanceret smagsoplevelse.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Hvad er bedre end en kold weissbier på en varm sommerdag? Hillerød Vinkompagni kan næsten ikke finde på andre alternativer. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Krenkerup IPA er en ren blomsterbombe der både indeholder karamelmaltens sødme og humlens bløde, liflige bitterhed. Eftersmagen har en grapeagtig aroma og en duft af friske, knuste druer, lidt mandarin og grapefrugt.

Den kendetegnende lækre humlearoma får de ved at tørhumle det færdige øl. I ca. 2 uger tørhumler Brygmesteren øllet i lagertanken, for på den måde at tilføre Krenkerup IPA en unik humlearoma – uden at skabe mere bitterhed end der er skabt i brygprocessen. Det er derfor, at IPAen kræver lidt mere tid og omhyggelighed – men resultatet er heldigvis anstrengelserne værd.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Denne Classic er baseret på traditionel dansk undergæret lagerøl og brygget på deres egen bygmalt, mørk aromamalt og den fineste humle. Som alle undergærede øl har den en lang modningsproces og en frisk og liflig smag.

Brygmesteren sørger for øllets perfekte balance, så flasken rummer en fyldig smag af kvalitet. Den har en behagelig krop med en perfekt balance og karameltoner fra den ristede, mørke aromamalt.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Nyd en specialøl af høj kvalitet. Bock-øllens oprindelse kædes sammen med bayerske munke, der bryggede og nød de fyldige øl under fasten. Man behøver nu ikke gå i kloster for at nyde en Krenkerup Doppel Bock.

Krenkerup Doppel Bock er en kraftig øl, som giver varme i kinderne gennem årets køligere måneder. Ædle tyske traditioner er nøje efterlevet, og harmonien i denne bock-øl er i særklasse. Smagen er harmonisk med fyldige, silkebløde toner af karamel. De godt 11 ugers lagringstid giver fin balance mellem maltsødme og bitterhed.

42,00 DKK 49,95 DKK (spar 7,95 DKK)

Tid er et vigtigt aspekt, når der brygges stout. Hvis der siges til brygmesteren, at han skal skynde sig, siger han, at man i stedet skal læne sig tilbage og have tålmodighed. Det er der også god grund til. Og det smager man, når man har hældt øllet op og det fine mørke skum sætter sig i glasset. Rene råvarer, lidenskab og godt håndværk er de rammer en fantastisk stout behøver.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 7 %

38,00 DKK

Gaveæsken indeholder 4 følgende flasker: 

1 x 1367 Pilsner, 1 x Stout, 1 x Guld og 1 x Classic.

149,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler