Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Der er kun to, der kender brygmesterens hemmelighed. Ejeren af Krenkerup Bryggeri og brygmesteren. De udvikler i fællesskab de hemmelige øl, inspireret af godsets unikke omgivelser og historie. Der skal smages med åbent sind uden forudindtagethed. Derfor er der kun et tal og den lovpligtige tekst på labelen.
59,00 DKK 79,00 DKK (spar 20,00 DKK)

I hjembyen Bamberg, hvor brygmesteren er opvokset, er der lange traditioner for røgøl. Krenkerups Rauch Bier er en røgøl med traditionerne fuldt intakt – tilegnet moderne tiders smagsløg og livsstil. Den smager ikke direkte røget, for det er ikke sådan, den er tiltænkt. Malten er tørret over åben ild, og i dette tilfælde over bøge brænde, som tilfører en mild og velsmagende karakter til øllet.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup er det eneste større bryggeri på Lolland og Falster, og de sætter en ære i at præsentere hele landet for en nydansk klassiker. Denne Classic øl er baseret på traditionel dansk undergæret lagerøl og den brygget på deres egen bygmalt, mørk aromamalt og deres fineste humle. Brygmesteren sørger for øllets perfekte balance, så flasken rummer en fyldig smag af kvalitet.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. For Krenkerups brygmester betyder denne øl sved på panden og en særlig kærlig omgangstone under brygningen. Det er nemlig en øl brygget specielt til ære for hjemegnen og folkene på Lolland og Falster. Øllen kaldes Premium for en grund, og det kan smages. De rene råvarer og den brillante fremtoning bringer helheden frem, når du nyder denne filtrerede pilsnertype.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Smagen er dansk og fyldig med en sublim afstemt balance mellem maltens sødme og humlens bitterhed. En øl med en voksen styrke, der er skabt til de gyldne øjeblikke og de gode frokostborde. Krenkerups guldøl er karakterfast og frisk, som landskabet og folkene på Lolland og Falster.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Tid er et vigtigt aspekt, når Krenkerup brygger deres stout. Hvis du siger til deres brygmester, at han skal skynde sig, siger han, at du i stedet skal læne dig tilbage og have tålmodighed. Det er der også god grund til, og det smager du, når du har hældt øllet op, og det fine mørke skum sætter sig. Rene råvarer, lidenskab og godt håndværk er de rammer, en fantastisk stout behøver.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Denne øl er kåret til Europas bedste Doppel Bock ved European Beer Star 2012. De har givet Krenkerups tyske brygmester frie hænder til at skabe en specialøl af høj kvalitet. Bock-øllens oprindelse kædes sammen med bayerske munke, der bryggede og nød de fyldige øl under fasten. Krenkerup Doppel Bock er en kraftig øl, der giver varme i kinderne gennem årets køligere måneder.

45,00 DKK 59,00 DKK (spar 14,00 DKK)

Det er uvidst, om Krenkerups tyske brygmester tror på nisser, i hvert fald lader han smagsprøver stå fremme i bryggeriet ved juletiden. Det vides ikke, hvem eller hvad der snupper dem. Men væk er smagsprøverne og frem dukker der en helt speciel julestemning under brygningen. Krenkerup Juleøl er en smuk rødbrun øl med fast skum – og en smag af højtid, der går i hjertet.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup Høstøl Den danske sommer er i vores øjne noget helt særligt. Det er også i denne sæson, vi har meget at se til, når vi dyrker jorden ved godset. Vi arbejder efter “jord til bord” værdier og brygger øl med så mange af vores egne råvarer som muligt. Her er en hyldest til det hårde arbejde i marken – en utrolig forfriskende sommerøl med krop og imponerende fylde trods forholdsvis lav alkohol volumen. Og brygmesterens særlige aftryk smager du med det samme. Brygget på fire forskellige kornsorter: Rug, havre, hvede og byg. Hver enkelt er med til at sætte et unikt præg på smagen og farven. En flaske indeholder 50 cl. - 4,1 % alkohol. Prisen er incl. pant på kr. 1,-.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Krenkerup Weissbier er overgæret på traditionel vis, hvilket giver let bundfald og et kraftigt, flot hvidt skum. Med vores tyske brygmester ved roret er der ægte weissbier kærlighed i luften – weissbier er en af brygmesterens favorit øltyper, der med en frisk og frugtig smagsoplevelse giver dig en glad fornemmelse inden i og et smil på læben.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Hvert år brygger Krenkerup en juleøl til ære for året. Krenkerup Juleøl 2014 er en ægte lagerøl, der som alle undergærede øl har en lang modningsproces. Det skaber en skummende, blød og liflig øl, der forener en fyldig smagsoplevelse med et elegant strejf af røg, karamel og en tør finish præsenteret i en gylden kobberrød farve.

39,95 DKK 45,00 DKK (spar 5,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler