Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Det barske og varme vinland Portugal, er for de fleste nok synonymt med Portvin. Denne, den største af hedvinene, har traditionelt altid stået de danske vinelskere nær. Når man taler om bordvin, er det nok de færreste, som kan nævne mere end tre områder, og færre der har smagt vinene. Som i Spanien, er der dog godt gang i den i Portugal. Anført af Bordvinen fra Douro og Alentejano har den internationale vinpresse og forbrugerne, atter vendt øjnene mod Portugal. Også ”gamle” områder Som Dão og Vinho Verde er blevet løftet væsentligt. Hold øje med Portugal.

 

Sorter resultater:

Skal vinklubben stå sin prøve? Så serverer denne vin blindt om mange vil falde bagom af overraskelse, da niveauet er tårnhøjt!

399,95 DKK 449,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Flot indbydende kirsebærfarve. Modne frugter, chokolade og fadnoter i næsen. Smagen er frisk, elegant og med en charmerende let frugtsødme. Man fornemmer mørke modne druer og masser sol fra en stor årgang i Douro

129,95 DKK 169,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Hvor tit ser vi vinen produceret udelukkende på Petit Verdot? Sjældent, men oftest en ret lækker oplevelse. Især hvis man er til tætte, tunge og fylde rødvine, som fungerer godt til bøffen og en fed sovs.

299,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler