Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Det barske og varme vinland Portugal, er for de fleste nok synonymt med Portvin. Denne, den største af hedvinene, har traditionelt altid stået de danske vinelskere nær. Når man taler om bordvin, er det nok de færreste, som kan nævne mere end tre områder, og færre der har smagt vinene. Som i Spanien, er der dog godt gang i den i Portugal. Anført af Bordvinen fra Douro og Alentejano har den internationale vinpresse og forbrugerne, atter vendt øjnene mod Portugal. Også ”gamle” områder Som Dão og Vinho Verde er blevet løftet væsentligt. Hold øje med Portugal.

 

Sorter resultater:

Segredos de São Miguel er ærlig, autentisk vin, der er særdeles nem at holde af. Det er en vellykket og smukt afrundet rødvin med usædvanlig stor tyngde for prisklassen. Segredos er en vin, der utvivlsomt vil behage mange vinelskere med sin blide frugtighed og silkebløde eftersmag.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 28 %

69,95 DKK
Køb 6 eller flere til 50,00 DKK pr stk. spar i alt 19,95 DKK pr stk.

Dette er en let-drikkelig vin, med en flot rød farve, intens og frisk frugtduft, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag. God struktur, frisk syre, samt en lang og behagelig eftersmag.

99,95 DKK

Skal vinklubben stå sin prøve? Så serverer denne vin blindt om mange vil falde bagom af overraskelse, da niveauet er tårnhøjt!

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences