Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Det barske og varme vinland Portugal, er for de fleste nok synonymt med Portvin. Denne, den største af hedvinene, har traditionelt altid stået de danske vinelskere nær. Når man taler om bordvin, er det nok de færreste, som kan nævne mere end tre områder, og færre der har smagt vinene. Som i Spanien, er der dog godt gang i den i Portugal. Anført af Bordvinen fra Douro og Alentejano har den internationale vinpresse og forbrugerne, atter vendt øjnene mod Portugal. Også ”gamle” områder Som Dão og Vinho Verde er blevet løftet væsentligt. Hold øje med Portugal.

Sorter resultater:

*94 points Robert Parkers Wine Advocate C V er en vin, der foruden at kandidere som Portugals bedste rødvin, er en så markant vin i Cristiano van Zellers & winemaker Sandra Tavares' vin-liv, at vinen kun kunne navngives 'Curriculum Vitae'. En komplet vin der med sin elegante smag og fylde vil overraske "helt vildt".

599,00 DKK 645,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Dette Quinta er en historisk egendom beliggende ved Douro-floden i hjertet af vindistriktet Cima-Corgo. Dourodalen er delt op i 3 underområder; Baixo Corgo, Cima Corgo og Douro Superior. Beliggenheden lige ved floden er ideel for vindyrkning. Quinta'en ejes i fælleskab af franske og engelske investore. Producenten har siden købet i 2004 gennemgået en stor modernisering, så vinene kunne levere bedre. 13 % alkohol.

219,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler