Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Det barske og varme vinland Portugal, er for de fleste nok synonymt med Portvin. Denne, den største af hedvinene, har traditionelt altid stået de danske vinelskere nær. Når man taler om bordvin, er det nok de færreste, som kan nævne mere end tre områder, og færre der har smagt vinene. Som i Spanien, er der dog godt gang i den i Portugal. Anført af Bordvinen fra Douro og Alentejano har den internationale vinpresse og forbrugerne, atter vendt øjnene mod Portugal. Også ”gamle” områder Som Dão og Vinho Verde er blevet løftet væsentligt. Hold øje med Portugal.

 

Sorter resultater:

Cortes de Cima er godt repræsenteret i Danmark. Mange af deres produkter ses i Danmark, da det rammer den danske stil lige i øjet. Frugtrige og sødmefulde vine, der kan drikkes med det samme og uden nogen mad til. Skøn vin. 

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Druerne til denne vin fodtrædes i gamle lageras, som man ser fra film. De knuste druer hygger sig efterfølgende med mosten inden gæringen starter. En gammel kunstart man har valgt at beholde for traditionens skyld. 

599,00 DKK 645,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Hos Cortes de Cima er filosofien at skabe vine som er letdrikkelige, men stadig med sjæl. Det er lykkedes. Vinene er friske og sprøde uden for meget tannin og syrer. De ønsker i fremtiden at gøre deres produktion mere bærerdygtig og gør mange ting allerede nu, for at opretholde balance. 

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler