Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Calvados er æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet, Frankrig. 

Produktet fremstilles ved at destillere egnens traditionelle, gærede æblesaft (cider). Destillatet behandles på samme måde som cognac.

Sorter resultater:

Meslon calvados smager og dufter virkelig af de æbler, den er lavet på. Virkelig god kvalitet for en forholdsvis lav pris. Calvados er en klassisk æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet i Frankrig. Den er destilleret og fremstillet fra specielt dyrkede æbleplantager, hvoraf der findes over 200 forskellige varianter. Det er ikke ualmindeligt for calvados producenter at bruge op til 100 forskellige æble afarter. Æblerne er både søde, sure og bitre. Grunden til at det ikke udelukket er de søde æbler, der bliver brugt, er at det færdige produkt ville blive fort sødt. En typisk opskrift på calvados er 30 % søde, 40 % sure og 30 % bitre æbler. Frugten er oftest plukket ved håndkraft og derefter presset til saft, der bliver gæret til en tør cider. Cideren bliver nu destilleret til eau de vie og lagt på egefad i min. to år. Jo længere destillation på fad, des mere mild og rund bliver vinen.
249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Pierre Jules Calvados 3 års 41 % alk. - 70 cl. Information på vej..

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

2 års fadlagring giver denne Calvados en gylden farve og en frugtrig smag af ungdom. Smagen er frisk og vedvarende.  Produktet bærer "Appellation d'Origine Contrôlée Pays d'Auge". 
Silver Medal and "Best in class" - International Wine & Spirit Competition - London 2008
Bronze Medal - General Competition of Paris (Ministry of Agriculture) - 2009

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Chateau Breuil er nok et af de allermest anerkendte og prestigefyldte Calvados huse overhovedet. Et hus hvor kvaliteten altid er i top. Æblet er den grundlæggende ingrediens til at lave kvalitets Calvados. Det milde og fugtigt vejr samt jorden i Pays d'Auge giver Chateau du Breuil ideelle vækstbetingelser for sine 22,000 æbletræer, der omgiver slottet. Hos Breuil benytter man kun sine egne æbler, og fermentationen er 100 % naturlig. Hos Breuil har man destilleret Calvados i 3 generationer.

269,00 DKK 289,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Denne fantasktiske 15 år gamle Calvados fra Chateau du Breuil i hjertet af Normandiet er lavet på Pays d'Auge cider lavet på æble og destilleret to gange inden lagring.

499,00 DKK 549,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Chateau Breuil er nok et af de allermest anerkendte og prestigefyldte Calvados huse overhovedet. Et hus hvor kvaliteten altid er i top. Æblet er den grundlæggende ingrediens til at lave kvalitets Calvados. Det milde og fugtigt vejr samt jorden i Pays d'Auge giver Chateau du Breuil ideelle vækstbetingelser for sine 22,000 æbletræer, der omgiver slottet. Hos Breuil benytter man kun sine egne æbler, og fermentationen er 100 % naturlig. Hos Breuil har man destilleret Calvados i 3 generationer.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler