Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Verdens sydligst beliggende vinland er New Zealand. Sammenfaldet mellem kystklima, varme dage og kolde nætter, samt skærmende bjerge, gør NZ ideelt til vindyrkning. Specielt sauvignon blanc, pinot noir, riesling og pinot gris gør sig godt her. Det egentlige gennembrud for NZ kom i 80’erne, anført af Cloudy Bay, et projekt søsat af Möet et Chandon. Nu fik vinverdenen øjnene op for sauvignon blanc af høj kvalitet og de blev en seriøs kandidat til Frankrigs Sancerre. Senere er arealet af vinmarker udvidet markant og hvert område har sit særpræg. Marlborough er mest kendt for sauvignon blanc, mens Central Otago har markeret sig med pinot noir.

Sorter resultater:

Cloudy Bay Pinot Noir stammer fra nogle af de bedste vinmarker i Marlboro og er overdådig og aromatisk med en silkeagtig gane, der afslører lag af mørke røde frugter, pikante tørrede urter samt røget egetræ.

299,95 DKK 349,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Her kan man godt komme til at gætte på en ung Bourgogne Rouge som ganske sikkert vil koste noget nær det dobbelte af prisen. Trods sin unge alder har den allerede nu elegancen og det umiskendelige aftryk af Pinot Noir, og den meget lyse og indbydende farve indikerer masser af lyse bær, og du mødes af modne kirsebær, brombær, søde tranebær, røde roser, lavendler, vanilje og knuste sten.

149,95 DKK 199,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler