Populær

Luna Argenta - Rosso Terre Siciliane I.G.T

89,95 DKK
Køb 6 eller flere til 75,00 DKK pr stk. spar i alt 14,95 DKK pr stk.

Luna Argenta er en serie af vine som er lavet med idéen at vin skal være sjovt og festligt at drikke - hvorfor vinene er super friske og frugtrige. Denne Luna kommer fra Sicilien og er en frugtbombe med masser af modne bær. 

Model/varenr.: 1000-600-60-30-4

Luna Argenta - Rosso Terre Siciliane I.G.T 2019

Luna Argenta producerer denne rødvin på årlange tradtitioner fra Sicilien, hvor en del af druerne tørres på stokkene. Metoden kaldes også appassimento, og kendes især fra Veneto, hvor amarone og Ripasso vinene laves på denne måde. Alberto, som er winemaker på stedet, kalder dette hans svar på en amarone. 

Vinen er lavet på 50 % Nero d'Avola, som er den traditionelle drue på Sicilien. De sidste 50 % er Merlot og Syrah. Druerne kommer fra planter der står i kalksten og sand, hvilket giver et udtryk af friskhed og intensitet i vinen. Vinifikationen foregår i 2 faser. Første del er uden de tørrede druer, hvorefter gæring nummer 2 foregår med de tørrede druer. Vinen får 2-3 måneder fadlagring inden de flasker vinen og sætter den på markedet. 

Vinen har en flot violet nuance. Duften er tætpakket og intens. Mørke skovbær, brombær og solbær. Smagen er kraftig og mørk. Chokolade, kaffe og vanilje kommer frem, uden at det bliver for krydret, så efterlader det en fremragende balance mellem den solmodne frugt og det krydret udtryk. Eftersmagen er fyldig og cremet, og ender med silkebløde tanniner. Altså en vin der er blottet for hårde tanniner. 

Servere den til et ostebord eller til lagret skinker. Eller drik den alene i store bourgogne glas. Bør serveres ved 14 grader. 

Prøv også deres vin fra Puglien

 
 
 
 

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk