Masseria Borgo dei Trulli - Primitivo di Manduria

99,00 DKK

Denne vin er skabt på Primitivo druer fra Avetrana og Manduria i det sydlige Puglia. Sort og koncentreret rødvin med masser af power og intensitet. Frugten er fyldig og har en del sødme, som runder vinen blødt af. 

  5 X STJERNER i Vinavisen - Citat: Til prisen et rent KUP! Her har vi at gøre med en ualmindelig aromatisk og indtagende rødvin, hvor tilbudsprisen er et rent kup. Duften har friske mørke bær - blandt andet aroniabær - og strejf af korender, mens smagen er åben, rund og blød, fuld af modne bær og med en lang eftersmag, der slutter behageligt tørt og med en tilpas syre. Tilbudsprisen er et kup.

Model/varenr.: 1000-600-60-20-10-9

Masseria Borgo dei Trulli - Primitivo di Manduria 2022 14,5 % alk. 

Vinen laves på Primitivo druer fra det sydlige Manduria i Puglia. Vinen lagres på træfade, hvilket giver vinen fadkarakter, men også power. Vinen har en smigrende frugtsødme, som aldrig tipper over og bliver for blomme-sød. En friskhed og dejlig syrer, sørger for at vinen er i balance. Super vin til grillmaden eller til pastaretter. Servere denne vin ved 12-14 grader og gerne i store Bourgogneglas. 

Prøv også Mirea

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Hillerød VinKompagni ApS / Maximum Wine

Frejasvej 32, 3400 Hillerød

tlf: 34 110 100mail@hilleroedvinkompagni.dk

http://hilleroedvinkompagni.dk